Nyår

Nyår. - Jaha då har vi redan nyårsafton här och det tycker jag känns sjukt konstigt. Redan ska det bli ett nytt år och det känns inte ens som året hade börjat. Detta här är det bästa året på väldigt länge, det var då Billy kom in i mitt liv och vände allting till det ljusa. Sen att vi även väntar barn är ju helt fantastiskt..


Nu vill jag bara önska er alla ett gott nytt år...


Vecka 8+5

Vecka 8+5. - Nu är man ju inne inne i vecka 9 som jag säger och som barnmorskor och doktorer säger vecka 8+5. Vid den här tiden börjar bebisen att göra små rörelser för att träna sina muskler. De är ännu för små för att du ska kunna känna dem men om du gör ett ultraljud så kan du förmodligen se dem. Armar och händer utvecklas snabbare än ben och fötter på det här stadiet.


Vecka 8 + 5


Fredag kväll

Fredag kväll. - Baby och jag har precis suttit i köket och spelat ett spel som vi köpte idag på loppisen i Malmö. När vi Baby visade mig Kurt Olsson, så tänkte vi båda fan detta kan vara värt pengar nu när han är död. Allting säljs ju sjukt bra när folk dör TYVÄRR, och spelet kostade endast 20:- såklart man slår till. Det var i alla fall ett jätte roligt spel, men man måste nog vara lite fler som spelar för att det ska bli ännu roligare. Jag hade turen med mig och VANN!!

Annars idag har vi varit iväg med Jessica och Oliver hela dagen. Vi drog på två olika loppisar och åt lite käk inne på Mc.Donalds. Idag blev det Happy Meal för min del eftersom jag inte alls mådde bra. Kräkte innan vi gick in och fick panik där inne av alla dofterna, som tur var så va det ledigt inne på toaletterna... Men men vad ska man göra ;)



Oliver Andreas Andersson

Oliver Andreas Andersson. - Oliver ville inte vara med på bild idag, men jag har ju alltid reservbilder i datorn. Dock tycker jag att Oliver ska klippa sig lite, men han vägarar :-) Men här kommer lite bilder från förr på lilla Oliver!!



Zakimbo, Charlie, Ceasar

Zakimbo, Charlie, Ceasar. - Idag har Zakimbo fått lite besök av sina vänner från Augustenborg. Det var längesedan Charlie och Zakimbo träffats men det har gått jätte bra än sålänge.. Oliver tittar på Simpsons och Billy, Jessica och jag sitter och pratar om allting här i världen.




Charlie och Zakimbo tittar på varandra, medan Ceasar inte vill sitta stilla på bilden..


Sea-Band

Sea-Band. - Nu har jag äntligen fått akupressurarmband mot/lindrar illamående vid graviditet och åksjuka. Jag hoppas verkligen dom här banden kan göra så jag mår bra igen, annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. Banden köpte pappa till mig hos Apoteket. Sedan har vi bara varit på sopstationen och ätit en Dallashamburgare. Nice att umgås med sina nära och kära lite.. Och Zakimbo har fått leka av sig med sin polare Wilma också..



Fram och tillbaka, fram och tillbaka

Fram och tillbaka, fram och tillbaka. - Helvetes natt med andra ord. Jag har inte sovit en endaste blund på hela natten, mina ögon går i kors och jag orkar knappt röra mig här hemma. Jag måste snart dra mig upp för att orka med dagen. Men vad ska man hitta på liksom?! Billy kommer inte vara hemma och Jessica hon måste jobba. Själv sitter man här och kan inte komma på något..


Sånt skit

Sånt skit. - Jag mår ju inte alls bättre för varje vecka som går, utan det blir bara sämre och sämre. I natt innan vi kom till ro så kräkte jag upp all mat från dagen, vilket som är mindre roligt eftersom jag blir så hungrig och illamående under natten. Men efter ett tag kunde jag väl somna och börja drömma sjuka saker. Vaknade fyra gånger under natten för jag hade huvudvärk och mådde sjukt illa. Men försökte somna om hela tiden. När klockan blev tio så kunde jag inte mer och där kommer mer kräk upp. Det gör så otroligt ont i hela kroppen när man inget har att kräka upp.. Klockan är halv ett och jag har fortfarande inte kunnat gå upp ännu, känner mig jätte yr och mår fortfarande jätte illa. Vill bara må bra, vill bara kunna leva som vanligt igen!

Någon som har varit med om detta som kan komma med lite tips?!



Mammas och Pappas lilleman

Mammas och Pappas lilleman. - Zakimbo har fortfarande ont i sitt lilla öra. Såfort man kommer åt det så börjar han pipa till. Men ingenting ser inflamerat ut eller så. Hoppas det snart går över och att han inte har ont mer.. Man känner sig så maktlös hela tiden. Han kan inte prata och säga vad som gör ont och hur ont det gör iheller..


R E A , fynd

R E A , fynd. - Som ni kanske har märkt är det ju REA överallt just nu, då alla miljoner människor står och trängs bland alla sakerna. I affärerna är det rena rama kaos bara för deras kunder drar och sliter i allting, kastar det hit och dit. Nä REA är ingenting för mig och har aldrig varit iheller. Jag har dock kollat lite på REA detta året bara för att jag skulle. Fann också fyra saker ja, men inte till mig utan till den lilla knodden i magen. Men nu blir det ingen REA tittande, för allt som är på REA är där pågrund av en anledning. Affärerna vill ha bort det för alla nya fina vårkläder snart ska få titta fram. Alltså blir allt det som är på REA omdernt!! Bättre spara pengarna på saker med orginal pris, än att hitta miljontals saker med nedsatt pris som man sedan aldrig använder ändå!

Baby och jag har varit iväg hela dagen tillsammans med Jessica. Först åkte vi en runda ut till centersyd. Fikade lite och kollade i affärerna och slogs runt bland alla miljoner människor. Sedan blev det att åka och hämta Oliver på dagiset och en tur in om mobila för att handla hem lite saker till kyl och frys.. Haft en toppen dag verkligen. Och smakat på världens godaste milkshake som smakar päron på mc.donalds, den var riktigt fin allstå.. Så den har man sugit i sig två gånger idag :)

Mini julafton

Mini julafton. - Idag var vi hemma hos mamma och pappa för att fira mini julafton. Det blev ett litet julbord och sedan massa paket att öppna. Jag fick äntligen min efterlängtade blixt till min systemkamera. Har haft en supertrevlig kväll. Men man märkte att Wilma älskade sin julklapp som Zakimbo hade köpt till henne!!!







BILDBOMB av alla Julklapparna

BILDBOMB av alla Julklapparna. - Shit ja, det var länge sedan jag fick så mycket julklappar som igår. Det hade jag verkligen inte förväntat mig att få. Så jag vill bara tacka er alla ännu en gång för alla fina julklappar. Jag blev supernöjd och glad. Tusen tack <3

Av Baby fick jag
* Diskställ
* 3 stycken navel piercingar
* Ett par öronhänge
* En ring
* Halsband
* Leggings
* Vårt lilla mirakel






Mamma & Pappa fick jag..
* En blixt
* Kontroller till WII
* Rakhyvel
* Gris
* Att göra eget armband




Svärmor Anni fick jag..
* Morgonrock & Morgonskor
* En designad ljusstake
* En prydnads figur
* Ljusstake som hänger
* Choklad





Bella fick jag..
* Egna gjorda smycke
* Sminkväska & Hårborste


Bobby fick jag..
* Dusch stång & Drapperi

Billys Mormor & Morfar fick jag..
* En riktig trevlig julafton med super god mat
* En värmemadrass
* Choklad


Fasters älskling Elias fick jag av...
* En jätte fin tavla som Elias hade målat själv :)


Julafton

Julafton. - Firades tillsammans med babys familj. Vi hade super mysigt allihopa och det blev god mat på bordet. Tyvärr tog jag inte så mycket bilder, eftersom jag mådde sjukt illa men försökte att hålla uppe humöret och mig själv så gott som jag kunde. Dock slutade det väl inte så där jätte bra under kvällen. Zakimbo åkte på stryk av en annan vovve(inte babys brors hund som syns på bild längre ner utan en anna dummis), så han skrek ju som bara den och örat blödde jätte mycket. Som tur var fick baby stopp på boldet. Men lilla Zakimbo har fortfarande jätte ont i örat, men det ser dock ut att läka fin fint!!







Hoppas ni andra har haft en lika trevlig jul!


Från oss alla till er alla en riktigt god jul

Från oss alla till er alla, en riktigt god jul. - Idag är det den 24 December. Julafton med andra ord, dock känns det inte som det i år. Men kanske när alla kommer vara sammlade så känns det nog mer som jul. Imorse blev det paket öppning. Jag fick en hel del saker och mer kommer man att få. Shit alltså!!
Imorse fick jag frukost på sängen, hur lyxigt är inte det?! Dock mår jag inte så där jätte bra nu iheller, men jag har i alla fall fått behålla min mat i magen än så länge. Zakimbo är på alla julklappar och nosar. Förra året fick han ju mest paketer att öppna, men i år blir det inte så där jätte många.. Nu ska vi alla fixa till oss innan Bobby kommer för att hämta oss.. 



Jag vill bara önska er alla där ute en riktigt god jul!!

Uppesittarkväll

Uppesittarkväll. - Idag blir det Bingo Lotto med mina nära och kära. Vi hade tänkt att vinna en kosing bil 10.000 mat och lite andra saker. Men när man vill så mycket vinner man aldrig! Baby och jag fick nyss ett superstort Toblerone av hans mamma som vi ska trycka i oss lite ikväll. :-)



Underbar kväll

Underbar kväll. - Vi har haft det super mysigt nu när vi kom hem till Jakriborg. Ätit pizza suttit allihopa tillsammans vid bordet och pratat, skrattat och haft det super trevligt. Mammi Anni kom med en superfin bok som jag och Billy fick. Kommer bli många dagar man sitter i soffan nerbäddad för att läsa. Lilla Bella hade gjort jätte fina julkort till både mig och Billy också. Det är det lilla som gör det stora här i livet. Är så evigt tacksam att jag fått komma till denna underbara familj. Man brukar ju säga man väljer inte sina respektives familj, men jag kan säga er alla att jag har fått den bästa :-)



Jag finner inga ord

Jag finner inga ord. - Alltså jag älskar att få läsa förlossningsberättelser som andra skriver i bloggar. Men när jag kollade runt fann jag en sak på Aftonbladet som gjorde att man tappade hakan. Fy fan alltså, jag finner inga ord. Det gör ont i hela mig att läsa detta hemska.. Jag hoppas att dom som va med under denna förlossningen ska verkligen utredas för detta.. För er som är nyfikna och vill läsa, finner ni artiklen HÄR


Dog efter 55 timmars kamp. Bilder lånade av AF

Söndag 1 maj
05.00:
Värkarna börjar.
07.43:
Kontaktar Höglandssjukhuset.
10.30:
Kommer in på förlossningen.
15.07:
Skickas hem.

Måndag 2 maj
00.30:
Ringer förlossningen, tilltagande sammandragningar och upptäcker blod.
01.16:
Kommer återigen in på förlossningen, bedöms och får stanna kvar.
02.40:
Upplever sammandragningarna som smärtsamma. Får sovdos.
08.45:
Fortfarande vaken. Jobbiga smärtor i ryggslutet.
10.07:
Undersöks av läkare.
16.45:
Missfärgat fostervatten avgår.
18.20:
Får värkförstärkande dropp, så även senare under kvällen.
19.49:
Får ryggmärgsbedövning, så även senare under kvällen. Tar även lustgas.

Tisdag 3 maj
00.25:
Barnet sover, enligt mätning av hjärtljuden.
06.30:
Läkare kontaktas på grund av problem med förloppet. Kvinnan mycket trött.
07.30:
Morgonrond. Barnmorskan är inte med på grund av stor arbetsbelastning. Datorproblem gjorde att förlossningsdiagram inte kunde tas fram och ses över av läkare.
08.05:
Ny barnmorska, har svårt att registrera värkarna. Den anmälda överläkaren gör en undersökning och planerar att förlösa med sugklocka.
09.40:
Kvinnan trött och uppgiven enligt barnmorska. Överläkaren ordinerar provkrystning.
10.20:
Ansvarig överläkare upptagen av patientmottagning. En annan överläkare kontaktas av barnmorska.
10.40:
Ansvarig överläkare upptagen av telefontid. Läkare utan legitimation och med tre månaders erfarenhet antecknar: ”inte läge för sugklocka”.
11.20:
Ansvariga överläkaren beslutar om sugklocka. Barnmorskan hade förberett för akut kejsarsnitt. Hon kände olust inför sugklocka på grund av den utdragna förlossningen och flera andra faktorer.
11.35:
Ansvarig överläkare gör nio dragningar med sugklockan. Men sugklockan lossnar två gånger. Utdragningsförsöken tog 45 minuter, enligt riktlinjerna finns en maxtid på 25 minuter, därefter ska övervägande göras för kejsarsnitt.
12.47:
Ansvarig överläkare försöker nu med hjälp av tång dra ut barnet.
12.55:
Efter två dragförsök med tången är huvudet ute, men kroppen sitter fortfarande fast. Överläkaren öppnar upp kvinnan än mer i underlivet och tvingar sedan ut barnet. Den aktiva förlossningen har pågått i omkring 24 timmar enligt chefsläkaren. Totalt sedan värkstart är det nu 56 timmar.
13.13:
Barnet kommer ut livlöst. Återupplivningsförsök görs.
13.32:
Barnet dödförklaras.

 


Sämre och sämre

Sämre och sämre. - Usch ja vad ska jag säga. Som ni märker är klockan redan snart 15.00 och jag har fortfarande inte kommit på fötter ännu. Mitt illamående blir bara sämre och sämre och jag får panik för det känns som man inte får luft när allting ska upp igen. Dom tabletterna som jag blev tipsade om hjälper mig inte alls. Så när vi ska till barnmorskan i Januari så måste hon skriva ut andra tabletter till mig, för så här kan man inte må hela dagarna..

Idag blir det inte mycket bloggande, men ska försöka så mycket jag klarar av ändå. Babys mamma kommer snart för att hämta oss, sen blir det att hämta Bella och sedan hem till Jakriborg. Idag ska vi bara ta det lugnt och mysa tillsammans med familjen..

Jag hoppas att ni andra mår jätte bra, och kommer ha en toppen dag!
Va rädda om er och njut av juldagarna.
Stora julkramar till er allihopa!!

Sure pelle!

Sure pelle! - Såfort Zakimbo ser att man äter så ska han springa upp i famnen och lägga sig eller göra något annat för man ska tycka han är söt som jag skrev igår. Denna gången handlade detta om mitt godis som han ville jag skulle dela med mig av till honom. Han körp upp på min mage och la sitt huvud på min arm, låg där en lång stund och bara tittade ut med och blinkade med ena ögat. Men jag brydde mig inte utan bara åt vidare. Tillslut kryper han längre och längre upp vid mitt huvud. Men jag sa NEJ!!! Som ni kommer se i videon här nedanför så blir han förbannad på mig..



Här har ni en arg Zakimbo som inte fick sin vilja igenom denna gången!!!


Årets första

Årets första. - Julkort har kommit idag genom brevlådan. Det är inte många som skickar julkort mer, utan man skickar mer sms eller mejl. Men det är så roligt varje gång man får hem ett fint kort med en fin hälsning. Känns liksom mer personligt!!


Baby och jag fick julkort från hans mamma och lillasyster :)


I Love Mom I Love Dad

I Love Mom I Love Dad. - Idag när jag va inne på HM, så såg jag att dom hade börjat med en jätterea redan. Shit det hinner inte ens bli julafton innan dom har rea. Men i alla fall, för att komma till saken så har jag sett tre stycken body som jag jättegärna redan nu skulle vilja köpa. Och ja jag vet vad många av er tänker nu, herregud man ska inte handla massa saker innan man kommit över missfallsveckorna. Men då ska jag säga er en sak, även den dagen man går över dom så kan man förlora sitt barn faktiskt. Man kan aldrig veta till tusen att man föder ut sitt barn levande från den dagen kommer. Och jag vill inte tänka så. Utan vårt barn kommer vara stark och friskt!!


99:- på HM och det finns bara två paket kvar..


Allting är så nytt

Alling är så nytt. - Vi har fortfarande inte hunnit smälta att vi verkligen ska ha barn tillsammans. När vi i veckan var på vårat första UL och såg den lilla där inne, där Dr. O berättade att det man såg var våran lilla bebis. Han visade när hjärtat slog och allting var som det skulle vad han kunde se. Då fattade man att vi skulle bli föräldrar, men ibland känns det mer som jag har har åkt på en influensa mer än att jag ska bli mamma. Haha jag mår dåligt hela tiden liksom och det är inte alls roligt, varken för mig eller för Billy som också får stå ut med allting här hemma..

Vi är ännu så glada att vi äntligen ska få bli mamma & pappa. Vi går här hemma varje timme och tänker på olika saker som kretsar kring den lilla där inne. Har även kollat runt på olika hemsidor, olika saker som den lille ska få när han/hon kommer till världen. Det som vi kollat på rätt så mycket just nu är ju babysitter.. Och jag tror vi har funnit våra favoriter som lillskiten ska få sitta i!!!


Antingen Laban eller så blir det Pingo :-)


Lax, Ungspotatis, Sås

Lax, Ungspotatis, Sås. - Exakt det va det som jag gjorde till middag ikväll. Dock gick inte laxen helt ner, utan fick hålla mig till potatisen och såsen istället. Va innan även iväg en snabb runda tillsammans med mammi och pappi för att handla hem lite saker som va slut i kylen igen. När vi kom till kassorna så träffade jag mamma Anni där också, vi gav varandra en stor kram och pratade lite innan nästa kund kom till henne. Anni är Billys underbara mamma för er som inte vet det. När jag gick där inne på köpcentret så mådde jag inte alls bra, jag svettades som bara den och mådde illa hela tiden. Som tur var kom vi ut snabbt igen. Hem la mig på soffan igen för att vila och se LOST med baby.

Nu diskar min älskade man efter att han precis har gått ut med soporna och jag sitter här och lyssnar på alla bomber som släpps på Rosengård. Hörs som dom ska skjuta ihjäl varandra.. Så kan det vara att bo nära Rosengård. Hör man inte bomber, skott, så hör man polisen ambulansen eller barndkåren stup i kvarten..




Huvudvärk, illamående, trötthet

Huvudvärk, illamående, trötthet. - Allting fortsätter precis som vanligt, tabletterna som jag köpte igår på Apoteket som jag blivit tipsad om hjälper inte ett dugg. Typiskt eller vaddå? Älsklingen fortsätter kämpa med sin gnälliga flickvän idag också. Han är en riktig man som verkligen finns där för mig hela tiden. Skönt att veta att man har ett sånt fint stöd som jag har från honom. Det gör mig trygg!! Nu så tänkte jag försöka få i mig lite frukost, fast min mage är tom och kräker hela tiden. Kanske blir det lite ägg och skorpor?! Och själv ska jag hålla tummarna på att jag ska få behålla min mat.. Det blir mycket vilande idag också. Se massa bra Lost avsnitt och bara mysa med mitt hjärta.




Blogresponse

Blogresponse. - Jag gick in på min gamla och såg att det var 13 obesvarade frågor som jag hade fått av er läsare. Så jag tycker att vi kör igång på ännu en i denna bloggen också. Där kan ni fråga mig vad som helst, så ska jag lova er att jag svarar på allt också..


Denna fliken hittar ni på höger sida i bloggen..

Tiggaren Zakimbo

Tiggaren Zakimbo. - Vår lilleman vet verkligen hur han ska få mamma och pappa på fall. Han sitter i soffan, tittar på mig och sedan slänger han huvudet och blicken på bordet där det står mat, sedan kollar han mig i ögonen igen blinkar med ett öga. Vill jag ej kolla eller om jag säger nej, slår han nätt med baktassen i soffan av ilska. Eller så hoppar han ner på golvet och smäller något fruktansvärt med sina båda bakben.. Han är en riktig chamör och han vet vad han ska göra för jag ska tycka han är så söt. Men Billy kan han inte lura lika lätt, men ibland går det om han verkligen tjatar.. HAHA!!


GRAVID BOKEN

GRAVID BOKEN. - Igår fick jag denna fina boken av mamma och pappa, där jag kan skriva ner vecka för vecka hur man känner sig och lite sånt. Sen skriver man även in alla besöken till mödravårdcentralen och sånt. Kommer bli perfekt..


Taco kväll

Taco kväll. - Idag blev det lite taco mys med älsklingen. Där satt vi och mös med tända ljus och riktigt bra Lost avsnitt. Tyärr kunde jag inte äta min taco så som jag brukar utan fick göra det utan bröd och sås. Men det gick ner och nu vet jag verkligen vad jag måste köpa hem hädan efter, MANDARINER i koncervburk. Fy fan vad det va gott och jag mådde inte alls illa av det iheller.

När pappa och jag var iväg innan idag och köpte hem lite saker till taco, så köpte vi även en vaniljyoghurt som också är prefekt nu när jag mår som jag mår. Sedan fick jag tabletter mot mitt illamående också. Hoppas detta kommer hjälpa mig..

Lilla Zakimbo äter grönsaker i pappas famn nu och jag ligger här med datorn på magen för att hålla mina läsare sysselsatta. Men nu ska jag faktiskt lägga mig till rätta och se vidare på Lost med min baby och Zakimbo..



Iväg med pappa

Iväg med pappa. - Orkar inte bara sitta här hemma och tråka, måste fixa hem lite saker som är slut. Sen ska jag faktiskt in om Apoteket för att höra med dom vad jag kan få ta mot mitt fruktansvärda illamående som jag har hela dagarna. Baby och Zakimbo får stanna hemma idag och mysa lite tillsammans. Jag hör av mig senare när jag kommer hem..

Något som lill knodden i magen måste ha

Något som lill knodden i magen måste ha. - Är ju verkligen en Zipperall, jag har hittat en på Kapphal som jag bara måste köpa innan den inte alls finns mer. Kommer ju bara bli så perfekt! Så klart vill jag också ha en till mig själv, men just nu så kommer allting bara gå i tankar till vår lilla ängel som ligger där inne!!


Sjukt tuff som passar vilket kön som helst!!


Perfekta mössan

Perfekta Mössan. - Oh hittade nyss en super cool mössa som hade varit super fin att bära under dom kalla dagarna som kommer att komma i Januari Februari här i Malmö. Tyvärr är det ju ingen snö ute nu eller så där jätte överdrivet kallt. Men det kommer och det vara länge under den tiden..


Mösserna kan ni köpa HÄR


Lyckligt liv

Lyckligt liv. - Mitt liv är så underbart just nu. Jag kan inte få det bättre än just nu faktiskt. Har världens bästa underbaraste kille man kan tänka sig och då ska vi inte prata om min lilla ögonsten Zakimbo som jag också älskar så mycket. Har världens underbaraste svärmor, svåger, svägerska och hans familj är ju bara så underbara. Finare hade man inte kunnat få ska ni veta! Sen min familj är det bästa man kan ha, har världens finaste mamma och pappa och bror med familj. Vi väntar också på våran lilla knorr som ligger och gäser i magen just nu. Fan nu kommer jag få en helt egen liten familj. Äntligen ska jag få bli mamma! Shit jag kan inte begripa detta själv.



Möbelerade om lite

Möbelerade om lite. - Innan när älsklingen vara borta med sin broder så hade jag tråkigt och tyckte det var dags med en liten förändring här hemma. Jag har väldigt svårt för att alltid ha alla saker på samma plats hela tiden. Jag älskar att byta möbler jag älskar att ändra om i hemmet hela tiden. Idag överraskade jag min baby när han kom hem. Och det roliga var att han tyckte om det jätte mycket, vilket jag aldrig skulle kunna tro att han skulle göra. Men nu är här fint här hemma och jag är nöjd och glad!



Såhär fint och hemtrevligt har vi det nu :-)


Babybjällran

Babybjällran. - Nu har jag äntligen funnit den som jag vill ha. Men varför ska man bara hitta dom här underbara sakerna på internet?! Varför har dom bara få affärer i staden som säljer det?! Det kan man ju fråga sig själv om och om igen. Men på Babytime hittar ni denna bola som jag skulle vilja ha!! Om ni inte orkar klicka in er där, så ser ni bilden här nedanför också!


Den fina bolan hittar ni HÄR


Ny bloggdesign

Ny bloggdesign. - Shit, varför ska jag alltid försöka göra detta när det tar en sån evighet?! Och det blir ju aldrig så som jag vill ha det. Men nu får det vara nog med detta, för jag orkar inte sitta här och klippa klistra fixa och pilla mera. Hoppas ni ändå orkar med bloggen fast designen kanske inte är helt klockren. Har man aldrig suttit med sånt här för utan alltid betalat en massa brudar som ska sitta med detta, så är det ju inte så lätt som en plätt som man tror. Nä nu blir det att jag får se till att jag ska äta upp mina förbannade nudlar. Baby kommer också snart hem, kommer bli så skönt att ha hem honom igen. Han är världens bästa stöd och världens bästa älskling man kan tänka sig..


Rent & fint

Rent & Fint. - Nu har jag städat och diskat här hemma, men tvätta det gick ju naturligtvis inte för maskinerna var i sönder. Typiskt eller vaddå? Har ju hur mycket tvätt som helst som jag inte har orkat stå och röra i. Men pappa kom nyss och hämtade min tvätt så man får det rent och fint. :-)

Nu försöker jag bara ta det lugnt efter allt städande som gjort att jag mår sämre än innan. Försöker även få i mig lite mat. Det var helt okej att äta nudlar och dricka proviva jordgubb, men nu ska man bara se hur länge jag får behålla det också!


Illamåendet fortsätter

Illamåendet fortsätter. - Det är så hemskt att vakna mitt i natten och vara helt yr och illamående. Men man försöker somna om så gott som det går och som tur är så har jag lyckats göra det ganska så snabbt. Men morgonen och hela dagen att gå här och försöka andas med munnen istället för näsan för att inte känna dom äckliga dofterna som gör att jag kräker är sjukt jobbigt. Hela morgonen idag och igår har varit hemsk! Jag vill behålla min mat till lill pyret där inne, jag vill inte gå och kräkas hela tiden. För det gör mig trött och jag känner mig så jobbig och äcklig. Jag hoppas jag snart kan må sjukt bra och gå där med huvudet högt och säga här är jag och jag ska bli mamma en dag.

Förmiddagen har jag bara legat här i sängen och kollat runt på olika hemsidor som säljer dom här underbara gravidsmyckena. Jag har äntligen funnit en som jag bara måste ha. Men vem har sagt man bara behöver en, när det finns så många som är så fina..

Min älskade underbara baby är idag med sin fina lillebror och hjälper honom med lite saker. Själv vet jag inte vad jag ska göra riktigt ännu. Jag vill så gärna ställa mig och städa och göra om lite saker här hemma. Så det är väl det jag ska pyssla med idag?! Kanske går jag ner med tvätten också!!!


Vecka 7+2 :-)


Gravid Bola

Gravid Bola. - Gravidsmycke är en berlock med en liten xylofon inuti på vilken en boll dansar runt och avger ett svagt vackert ljud vid rörelse. Från cirka 20:e graviditetsveckan kan barnet i magen höra det rogivande ljudet och efter födseln känner barnet igen ljudet.

Jag har kollat runt på lite olika sidor efter den som jag verkligen skulle vilja ha. Det är så svårt, eftersom det finns så många varianter att välja bland. Men jag har äntligen hittat den som jag tycker är den perfekta att bära!!


Bolan finner ni HÄR!!

Eller denna underbara sak som en bloggerska har skapat. Den hittar ni HÄR


Bulle i Ugnen

Bulle i ugnen. - 13 December fick vi beskedet som skulle ändra våra liv totalt. Allting blev upp och ner och vi båda visste inte var vi skulle ta vägen. Vi pratade mycket och tillslut den 18 December gjorde vi vårat gemensamma val. Vi skulle bli föräldrar, vi skulle ha barn. Och nu vet vi alla varför mina smärtor har kommit och gått i magen under den senaste tiden, varför jag varit en grinig flickvän som tyckt att livet inte har varit det bästa. Men nu ska vi kämpa tillsammans och vi ska bli världens bästa föräldrar.

Vi berättade om beskedet till våra nära och kära. Alla blev positivt överraskade och glada. Och det var väl detta som vi aldrig hade kunnat tro. Man har väl alltid haft rädslan av vad familjen ska tycka. Ja vi har inte varit tillsammans i flera år tillbaka, men vi har hittat rätt i livet och funnit varandra. Det är vi mot världen och det har vi båda känt länge.

Men den lilla är ju inget som är planerat eller så. Jag gick på mina p-piller och ja det finns alltid en chans att det kan hända. Enligt oss är det ganska så märkligt, men nu är det som det är. Och vi är glada över detta som ska komma till världen. Allting kommer ta en ny riktning i livet och jag hoppas innerligt att vi kommer fungera bra som en familj. Jag älskar dig Billy och det är dig jag vill leva med livet ut. Jag hoppas du känner detsamma och att vi verkligen kommer vara tillsammans tills döden skiljer oss åt!

Jag är i vecka 8 nu och känner mig jätte trött och orkar knappt göra något på grund av mitt fruktansvärda illamående. Det jag äter kommer upp lika snabbt igen, fast magen är tom kommer det ändå upp. Det är fruktansvärt jobbigt, men eftersom man vet vad man väntar på så är det värt att må såhär skit.


Vårt lilla kärleks barn <3


RSS 2.0