Just a dream


Haft en underbar dag

Haft en underbar dag. - Vi har faktiskt haft super trevligt på B&W idag, dock hatar jag det köpcentert eftersom det knappt något att titta på där. Men vi gick i lugn och ro i alla affärer och älsklingen hittade en super söt tunika till mig som han tyckte jag skulle prova. Finns ju inga snygga mamma kläder i toppar och klänningar dom liknar kärring kläder rent ut sagt. Men vi var inne på Kapphal och där fann älsklingen denna som vi delade pengarna på. tack älsklingen min för den underbara tunikan. Kommer bli så super snygg nu i det fina underbara vädret. Älsklingen bjöd också på tre goda kulor glass som jag smaskade på, sedan gick vi till pölse mannen och köpte den bästa korven dom har där PUSTA.

Mamma kom och hämtade oss efter några timmar sedan blev det att köra en runda med mamma medan baby stod hemma i köket och gjorde hemmagjord falafel. Det blev svin gott och det trodde jag aldrig det skulle bli faktiskt. Där var jag väldigt negativ till ibörjan. Men nu har jag provat och det kommer jag äta fler gånger..


Dagens gravida Elina
sedan i provrummet när jag provade tunikan som fick följa med hem.


Hopp & Iväg

Hopp & Iväg. - Så härligt underbart väder vi har fått idag. Sandalerna åker på och trekvarts byxorna lika så. Nu tänkte vi dra iväg till B&W och köpa lite hårfärg till min utväxt och bara titta lite i affärerna för att fördriva tiden lite. Sen får vi se vart vi hamnar ikväll om det blir framför en brasa eller om vi hittar på något bättre.



GRATTIS

GRATTIS. - Fina fina Emma till dina fina små underbara tvillingtöser som kom idag. Så skönt att allting gick bra och att ni mår bra fast dom är så pytte små och goa. Jag önskar dig alla lycka i världen till dig och hela familjen. KRAMAR till dig fina fina mamma Emma <3

Kvälls mys

Kvälls mys. - Kommer det att bli ikväll. Ska snart ställa mig i köket och baka lite goda kladdmuffins som vi kan ha till filmen som vi ska se ikväll. Men innan det blir film ska vi mysa i ett varmt härligt bad tillsammans, sen blir det att Zakimbo också ska få bada lite så han kan lukta ljuvligt gott igen.


En tradition

En tradition. - Är att varje gång jag är på IKEA är att handla hem ett nytt djur till min lilla älskade Zakimbo. Lika glad blir han varje gång för sina små eller stora djur. Underbart att se att en liten hund verkligen kan visa sin glädje och tacksamhet över sina nya saker. Och även fick jag hem lite nya vaniljdoft ljus också till dom här lite regniga dagarna som det varit nu ett tag. Jummy älskar doften den är så ljuvlig.





Det roliga med djuren på IKEA är att dom verkligen piper som hundleksaker brukar göra. Det blir ju extra roligt då man är en liten vovve som vill ha skoj. Naaw det märks att min lilla kille har varit i full gång och busat med Wilma hela dagen lång.. Han är helt slut och det märks ju på bilderna haha!!

 



Snart är listan klar

Snart är listan klar. - Wiihoo, det är inte mycket på Smulans lista kvar nu. Känns jätte skönt att bocka av massor med saker som man finner för bättre priser än det man tänkt från början. Idag åkte mamma och jag till coop forum och hittade två söta nappflaskor till normala priser som fick följa med hem. Nu är nappflaskorna klara och det kändes enormt bra att bocka av.


VAGN:
[x] Vagn
[x] Filt
[x] Åkpåse
[x] Vagnleksak
[x] Skötväska
[x] Regnskydd
[x] Täcke & Kudde
[x] Lakan
[x] Påslakan
[ ] Plastad Fotté

BIL:
[x] Babyskydd
[ ] Bas
[x] Billeksak

SOVA GOTT:
[x] Spjälsäng
[x] Spjälskydd
[x] Madrass
[x] Täcke & Kudde
[ ] Påslakan & Örongott
[ ] Lakan
[ ] Plastad Fotté
[x] Mobil
[x] Gosedjur
[x] Snuttefilt
[ ] Nappar

SKÖTA OM:
[x] Skötbord
[ ] Skötskydd
[x] Blöjhink
[ ] Våtservetter
[ ] Blöjor
[ ] Rumpsalva
[ ] Babypuder

ÄTA MAT:
[ ] Amnings BH
[x] Nappflaskor
[x] Flaskborste
[x] Haklapp
[x] Dreggel lapp

BADA:
[x] Babystol
[x] Badhandduk med luva
[ ] Babyolja
[ ] Baby tvättlappar i fotté
[ ] Kropp & Hår
[ ] Borste

KLÄDER 50/56
[x] Body
[x] Byxor
[x] Klänningar
[x] Mössor
[x] Strumpbyxor
[x] Strumpor
[x] Tröjor/Koftor

MINI APOTEK:
[ ] Alvedon, Stolpiller
[x] Feber Termometer
[ ] Nässug

ÖVRIGT:
[x] Babysitter
[x] Bärsele
[ ] Babygym
[x] Napphållare

Cecilia Cicci Frugan Eriksson

Cecilia Cicci Frugan Eriksson. - Ja vad ska man säga om denna underbara lilla varelse?! Gumman tusen miljontals tack för allting med alla saker du har fixat till mig där uppe i Sundsvall. Frugan har fixat och mejlat och hämtat saker från ena stället till det andra nu hela veckan lång. Jag är så tacksam för ditt ork och att du ville hjälpa mig som du har gjort.

Att skaffa barn är inte det billigaste om man säger så. När man gör upp en lista på vad man måste ha till ett barn som ska komma till världen så blir listan väldigt väldigt lång. Och ser man då på prislapparna i alla affärer blir den väldigt dyr också. Men när man finner sina små kap på billiga fina begangnade saker man kan hitta så blir det genast lite roligare att handla eftersom då kan man handla mer på en gång. Jag tog reda på här nere i Malmö vad saker och ting skulle kosta både i affären och vad folket ville ha för sina använda saker. Men då bara tänkte jag fan då kan man lika gräna lägga till några hundra och få det helt nytt liksom. Inte stor skillnad på priset om man säger så.

Men detta fixade Cicci lätt som en plätt och gjorde samma som jag gjorde. Och fann en babybjörn bärsele för endast 100:- Och den är i toppen skick och precis som ny. Hon fann ett regnskydd till vagnen för endast 80:- helt nytt och hon fann en super söt babyfilt som ingen annan här nere har eftersom det finns bara i en speciell affär där uppe för endast 60:- Hur jävla nice är detta inte liksom?? Jag är så tacksam hjärtat för din hjälp och du vet att jag älskar dig massor <3





Vecka 26




Vecka 26


Sol sol strålande sol

Sol sol strålande sol. - Vilken underbar morgon att vakna upp till när solen och värmen finns här igen i lilla Skåne-land. Jag har varit ute en lång härlig runda tillsammans med Zakimbo som knappt vill gå upp på morgonen för han är ju så trött (läs noga: LAT) Sedan gick vi ner i tvättstugan för att slänga in en maskin tvätt så man får det fixat och klart innan helgen är kommen.

Baby han ligger och sover och vet inte när han vill gå upp, själv har jag precis ätit frukost och nu blir det dags att betala räkningarna som är kommna och lite pengar till frugan Cicci i Sundsvall för hon har fixat lite prylar till mig för mycket billigare än vad det kostar och smakar här nere. KANON!! När mannen har vaknat så börjar jag sätta igång med städningen också så allting är perfekt och jag slipper ha panik i kroppen.


just nu ligger lillen och tuggar på sitt ben :)



Massa gott godis

Massa gott godis. - Nu blir det att vräka godis och invänta att klockan ska bli 22.00 så man kan se lite underhållning i en timme. Big brother yeah! Jag har ju fått Billy att gilla det också, så nu slipper man se det ensam varje dag. Nu kan man skratta åt dom tillsammans istället.. Efter Big Brother kommer det bli film mys i sängen också. helt slut i hela ryggen och höften just nu så skönt att bara ligga och dega..




Kom precis hem

Kom precis hem. - Det har varit en lång lång dag för mig i alla fall. Först åkte vi till Entré för att kolla lite i alla affärerna och träffa Jessica och lilla Leo. Det blev en del shopping också och en god fika på Burger King innan vi skulle bege oss till doktorn. Efter doktorn så traskade vi hela vägen till Mobilia där jag fick ett par mamma byxor av baby och älsklingen handlade sig en fin blomma och massa godis som vi ska tjocka oss med ikväll till en bra film. Innan vi skulle bli hämtade av min mamma så satte vi oss på espresso house för att jag ville fika lite :)




Varm choklad med grädde och marshmallows tillsammans med en god härlig kladdkaka


Mamma kom och hämtade oss på Mobilia och körde oss hem till henne, där jag skulle hjälpa henne med en sak tills vi drog vidare för att handla hem lite mat till kylen och frysen. Nu är vi äntligen hemma och vi har haft en toppen dag fast smärtorna som man har fått lida sig igenom med..

Baby lagar just nu middag och jag sitter här för att ta det lugnt!


Jag köpte en mjukiskavaj och ett linne inne på new yorker

Fick mamma byxor av min älskling <3

Tack älskade för en bra och fin dag


Hos doktorn fick jag själv ta av mitt band...

img_8005 (MMS)

Hos doktorn fick jag själv ta av mitt bandage eftersom jag hade så ont som jag hade. Tyvärr så hade det också fastnat i köttet och gjorde så i helvetes ont att jag skrek och fick tårar. Men av fick jag det tillslut och nytt bandage är nu på. Men det är inte infekterat eller något som tur är!!


Gomiddag

Gomiddag. - Vaknat har man gjort tusen miljoner gånger för att veta vad handen har varit. När man har vänt sig om så har handen kommit in i väggen eller på något annat hårt ställe som har gjort sjukt ont. Jag har sån kram i mitt ringfinger eftersom det får hänga ner hela tiden.

Men direkt på morgonen så ringde jag min vårdcentral och fick en akut tid till en doktor som ska kolla på mina fingrar och sätta om bandaget. Kanske får man något som lindrar mer liksom. Det bankar och bultar något fruktansvärt fortfarande, men det är väl sånt man får leva med när man skär av sig fingrarna.

Nu ska bara älsklingen göra sig klar sen sticker vi ut i regnet för att åka till stan och kolla på en klänning till mig. Sedan blir det att åka vidare till doktorn och få det gjort innan helgen börjar närma sig.


Fy i helvete

Fy i helvete. - Shit vad det just nu gör så förbannat ont alltså. Visst man ska inte klaga det hade ju kunnat vara värre men att känna det dunka och slå av smärta och man inte kan göra något åt det är ett helvete rent ut sagt. Sen har jag ju smärtan i mina höfter, rygg som gör mig lika galen. Detta kommer bli en fy helvetes natt, men hoppas jag någon gång lyckas somna fast smärtan är på topp exakt hela tiden. Imorgon bitti blir det jag som ringer min läkare så dom kan kolla på detta och kanske ge mig någon smärtlindring för såhär går det inte att ha det!

Jävligt tur att baby är här hemma hos mig just nu, annars hade jag blivit helt knäpp i huvudet. Blir ompysslad hela tiden och får massor med värme och kärlek det känns så tryggt och skönt. Baby cyklade innan till affären och köpte med massa gott till mig så jag kunde ha tankarna på annat håll ett tag. Tack älskade <3


Tack min älskling för du finns

Tack min älskling för du finns. - Utan baby så vet jag inte vad jag hade gjort idag när allting gick snett och en del av mina fingrar åkte av. Han sprang ut ur duschen när jag stod i köket och gallskrek och grät av smärta. Naken och förrvirrad gjorde han allt han kunde för att hjälpa mig att lugna ner mig och ringde till akuten och berättade vad som hade hänt. Dom skickade en abulans med en gång det var inget snack om den saken.

Jag vet inte vad jag hade gjort utan baby faktiskt eftersom jag grips så av panik som jag gör när någonting händer. Men fick lägga mig ner i sängen då jag blev väldigt yr och illamående. Abulans sjukvårdarna kom väldigt snabbt och vi åkte in till akuten med en gång. Väl framme på akuten så fick vi hjälp med en gång. Tyvärr av en bitterfitta som hade en dålig dag på sitt jobb. Hon tog i så man nästan fick en hjärtattack så hårt som hon tog i en. Sen sa hon till billy att till nästa gång sånt händer ringer ni inte abulkansen för vi har väldigt lite såna här. Men när vi kom in stod det liksom fyra stycken och bara väntade liksom.. Men jaja, vi gör ju vad vi vill och vi ringde ju först och frågade vad vi skulle göra och inte göra.

Älskar dig baby och tack för allt du gjort åt mig!!! <3


Här är mina fingrar jag råkade skära av :-...

img_6094 (MMS)

Här är mina fingrar jag råkade skära av :-/ är hemma igen från akuten och kan säga som såhär att jag har sjukt ont nu :-/ såhär blir det när man ska skära morötter avlånga och när dom rullar iväg från en. Jag som precis hade fixat mina naglar så fina och blivit av med min inflammation .. Har fått mina fingrar in lindade nu som bara den, blöder det igenom så får man åka till sin vårdcentral med en gång!! Aj aj aj


Såhär slutar det när jag lagar mat. Skurit...

img_2246 (MMS)

Såhär slutar det när jag lagar mat. Skurit av mig två bitar av mina fingrar.. Varit på akuten nu och har sjukt ont :-/


Zakimbo & Billy


Foto & Redigering - Elina Holmqvist - Modeller - Zakimbo Holmqvist & Billy Neubauer

Zakimbo är världens bästa och mysigaste hund man kan tänka sig. Han finns där alltid för alla i både vått och torrt. Tröstar en när man inte mår bra och ger så mycket kärlek han bara kan. Jag trodde aldrig i hela mitt liv att man kunde älska en hund så mycket som jag älskar honom. Han är speciell och han uttrycker sig verkligen som man förstår vad han vill och inte vill. Han är en ögonsten och jag kommer aldrig någonting få hända honom i livet. Vill alltid han ska få finnas här tillsammans med sin familj och få övermycket med kärlek av oss alla <3


Otrolig smärta

Otrolig smärta. - Som ni har sett så har jag inte varit så aktiv i bloggen nu på några timmar. Det är som så att jag har fått otroliga värkar i både magen höfterna och ryggen sen går den ner på min ischiasnerv. Jag kan knappt gå, det tar mig evigheters tid att gå till affären just nu som annars tar max fem minuters tid. Jag vet inte vad detta kan vara, men när man googlar runt så står det om något med foglossning. det är hemskt när man har så ont att man känner sig handikappad. Eftersom jag inte kan sitta så länge eller stå och knappt gå blir allting så mycket jobbigare om dagarna. Men jag hoppas det snart lägger sig så man kan återgå som vanligt i vardagen. Och blir det annars jobbigare ja då får jag söka läkar hjälp.



Eftersom det regnar idag, så håller vi oss inne med tända ljus i hela storarummet och tittar på film. Zakimbo han njuter i mammas och pappas säng som vanligt!!

 



Hjärtat slår jätte fint

Hjärtat slår jätte fint. - Vilken lättnad i kroppen att få höra lilla snäckans hjärta idag. Barn morskan sa att det lät helt perfekt och det va skönt att höra. Sen fick jag även ta blodprover och kissprover eftersom jag inte mått så bra. Det visade sig att jag saknas järn i kroppen så jag måste gå på massa järntabletter nu också eftersom det va lågt. Även va mitt blodtryck låg igen men det tyckte hon va normalt. Nu ska ni få höra hur lilla M´s hjärta låter som jag lovade innan.


Älskade du. Mamma älskar och längtar efter dig.


Första Hjärtljudet

Första Hjärtljudet. - Det kommer bli så spännande när vi idag ska åka iväg till Barnmorskan för att lyssna på våran underbara älskade finaste dotter M´s hjärtljud idag. Jag hoppas att jag kommer kunna spela in det också, så jag kan få dela glädjen tillsammans med mina fina läsare såklart.

Visst är man lite nervös också när det gäller detta. Men jag hoppas att vår barnmorska kommer säga att det låter perfekt så man kan släppa den oron i kroppen igen.

Jag har ju varit och letat efter begangnade mamma kläder på olika ställen eftersom H&M mest har dom där tantiga kläderna just nu och på alla andra mamma sidor så kan ett par byxor kostat över tusenlappen vilket jag inte tycker är värt det. Man kan liksom inte ha kläderna sålänge iheller. Men för några dagar sedan fann jag ett par mamma snickarhängslebyxor som passade perfekt på mig. Så nu äntligen har jag iaf två par byxor som jag kan bo i tills dom är för små igen.



God morgon

God morgon. - Mina ögonlock är så tunga att dom bara vill stänga sig och låta mig sova lite till. Men ikke det blir så alls, för jag får bara mer ont i kroppen av att ligga förlänge i en säng så bäst att gå upp och röra sig istället. Jag sover värre och värre för varje natt jag går upp flera gånger om natten för att lätta på trycket i min kissblåsa. Sen när man kommer tillbaka till sängen igen så är det så svårt att somna om, för på vägen fram och tillbaka har jag lyckas att bli pigg som en mört många gånger.

Sitter här vid datorn och kollar runt lite på olika sidor som vanligt och äter min frukost. Men idag är det lite fullspäckat här hemma. Jag har två köpare som ska komma och kolla på ett tallrikset och utemöbler. Men den första köparen kommer inte från halv ett och den andra ett.. Så lär nog hinna med allt som händer idag ändå får jag hoppas.


Smulan på film

Smulan på film. - Under två dagars tid nu så har inte Smulan varit så aktiv i magen att jag har blivit sjukt orolig eftersom inga rörelser eller sparkar har hon gjort där inne som hon alltid annars gjort. Men nu ikväll så hände det något som fick mitt hjärta att hoppa av glädje. Hon rörde sig och väldigt mycket dessutom. Har precis spelat in rätt så mycket från min mobil så hoppas jag kan dela min glädje med er när ni ser på denna filmen. Nu är Smulans mamma lättad i hjärtat och super glad liten prick som inte kan sluta och le.


Älskade livliga underbara finaste dotter M <3


Bakat en paj

Bakat en paj. - Idag stod mamma och jag i köket och tänkte att det skulle vara gott med lite paj eftersom det regnar ute. Så vi kollade i frysen vad man hittade och fann jordgubbar och rabarber. Så det fick bli en Jordgubb och rabarber paj med vaniljsås till :) Super gott blev det såklart!



Loppis i Folketspark

Loppis i Folketspark. - Vilken underbar barnloppis som det var idag i Folketspark. Trodde aldrig att den skulle vara så gigantiskt stor som den verkligen va. Jag har fyndat super mycket fina saker till våran lilla dotter Smulan. Och måste bara tacka alla som stod där och sålde allting till bra priser!! Synd om er dock eftersom det regnade som det gjorde, men strångt att stå kvar och ha ett glatt humör in i det sista.


Cardigan, Klänning, Kalasbyxor

Klänning, Stickadkofta

En vit klänning med spets och en rosa vit randig velourklänning

Sparkdräkt med söta detaljer

Vita trosor med spets, vit body med spets och vit velourdklänning med volanger

En röd klänning med spets & en röd klänning med vita prickar

Tröja plus byxa med Mimmi mus & en ljusrosa overall till vintern

Sex stycken pyjamasar

Vagntäcke + kudde & påslakanset & lakan

Babysitter

Stol till badkaret

Pee and Poo

Trasdockor från Comport sköljmedel


Regniga dag

Regniga dag. - Idag är det en sådan dag och det tycker jag faktiskt är ganska så mysigt. Men vill ju det ska ösa ner från himlen så hoppas det gör det lite senare idag. Snart ska jag och mamma och pappa iväg och titta lite på loppis och andra ställen i Malmö och utanför. Kanske hittar man sig fler fynd, eller så hittar man inget. Är på jakt efter ett par snygga mamma byxor eftersom jag har bara ett par leggings nu som passar mig. Sen vill jag ha en snygg mjukis dress också som jag inte finner någonstans.


Dagens gravida Elina



Två rostbiff mackor satt helt rätt i magen...

img_8024 (MMS)

Två rostbiff mackor satt helt rätt i magen just nu. Har aldrig älskat mat så mycket som nu när jag är gravid..


Sitter i soffan med jätte mycket värk i si...

img_5288 (MMS)

Sitter i soffan med jätte mycket värk i sidan av ryggen och en himla halsbränna. Men nu börjar Lets Dance och Zakimbo sover i min famn och gjort nu ett bra tag. Nu hoppas jag Nilla och Molly håller sig kvar ännu denna gången!


Barn talanger

Barn talanger. - Jag älskar när barn har talanger redan som små. Tänk så nöjda och glada deras föräldrar måste vara när sin dotter sjunger helt fantastiskt. Men det som jag hatar är när föräldrar verkligen vill att sina barn ska bli talanger och lär upp dom redan som bebisar, puschar dom till något dom själva inte valt. Men får barnen välja så är det helt otroligt fint att ha en sån underbar talang som vissa har. Här kommer ett klipp från en tjej som jag tycker är så grym på att sjunga..


Vecka 25


Vecka 25. - Redan så här långt gången. Känns som det var igår jag fick reda på att man väntade barn. Och det känns som tiderna går snabbare och snabbare också. Men Smulan har det bra där inne i mammas mage och jag älskar verkligen att vara gravid även fast man mår skit så är det så underbart ska ni veta. Helt ofattbart att vår dotter ligger i min mage.

Det är många som undrar om våran dotter ska heta Smulan. Och det ska hon ju inte heta för er som trott detta. Utan Smulan heter hon fram tills hon kommer till världen. Vi har redan hittat det perfekta namnet på våran underbara skatt, men det är inget vi kommer säga nu. :-)

Loppis fynd

Loppis fynd. - Idag åkte pappa och jag till två olika loppisar här i Malmö för att se om vi kunde göra oss några rediga fynd. Naturligtvis så hittade man lite saker till Smulan som fick följa med hem. Men själv köpte jag bara två av sakerna, resten betalade pappa min. Tack snälla pappa för allting!







Den rosa dräkten och jeansklänningen köpte jag, resten köpte pappa :)


Iväg

Iväg. - Nu ska jag och pappa köra en runda för att man ska få komma ut och få lite frisk luft. Jag svettas som en gris och är väldigt illamående idag, men jag orkar inte ligga i sängen mer för jag blir fan helt knäpp av det. Vi får väl se hur det går helt enkelt.


Dagens gravida Elina



Smutsig till vit

Snutsig till vit. - Eftersom Wilma har mycket päls och ät vit så blir hon ju lätt äcklig och smutsig. Nu har hon fått sig en dusch, vilket hon verkligen hatar. Men Wilma är nu vit igen och luktar ljuvligt gott. Nu är det bara dags att kamma hennes långa päls vilket inte iheller är det lättaste att göra..


Ny badad och fin igen..


Bebisen väger nu nästan 660 gram och är un...

img_8920 (MMS)

Bebisen väger nu nästan 660 gram och är ungefär 35 cm lång från hjässa till häl. Nu har den fått lite kroppsfett och ser mindre "mager" ut. Sinnenas utveckling har kommit en bra bit på väg. Undersökningar har visat att ett 26-veckors foster reagerar på beröring. Om du lyser med en ficklampa på magen kommer bebisen att vända på huvudet, vilket betyder att synnerven har börjat fungera.


Sådär nu har jag skruvat ihop tvättkorgen ...

img_7365 (MMS)

Sådär nu har jag skruvat ihop tvättkorgen också och nu säger jag att fingrarna är helt slut eller rättare sagt mina händer. Dax att vila igen eftersom smärtan är olidlig nu i rygg och nere i magen!


Hemma hos mamma och pappa nu eftersom jag ...

img_1919 (MMS)

Hemma hos mamma och pappa nu eftersom jag har jätte ont och inte mår så bra. Satt och pysslade ihopa deras nya fina möbel som dom ska ha i badrummet. Nu är den ihop skruvad och klar. Hipp hipp hurra


Surgris

Surgris. - Som vanligt när man äter och Zakimbo vill ha och inte får det han vill så börjas det med bakbenen igen. Här har ni en liten video som jag alldeles nyss spelade in då han tjurade över en tom tallrik som stod där så fint. Det sjukaste av allt är att han har lärt Wilma att göra såhär med bakbenen också när hon blir arg för man inte förstår. HAHA, djur är helt enorma. Och lilla Zakimbo du är bäst <3


15.36

15.36. - Idag har det varit en seg och tuff dag för lilla mig som legat i sängen fram tills nu med otroliga smärtor i ryggen och magen. Kräkts och inte alls varit i form för att göra någonting. Nu har jag förflyttat mig från sängen till soffan och mår fortfarande skit. Mest skit är väl att jag är helt ensam också när man mår som man mår. Zakimbo sover och gör inte så mycket mer nytta än att ligga nära en.

Funderar på att göra mig en kopp te och lägga mig i ett varmt bad och lyssna på musik i en halv timme. Sedan får man väl se vad man orkar göra idag. Har ingen lust till något just nu i alla fall!


Mina otroliga smärtor är här nere och går runt om hela ryggen :-/


Pappa kom och hjälpte till

Pappa kom och hjälpte till. - Nu har jag äntligen fått upp sängarna igen. Och jag kan ju meddela er att det var så jävla tungt för min rygg som gör så förbannat ont och halsbrännan kom lagom till allting också. Men nu har pappa och jag kämpat upp med sängarna till andra våningen igen. Äntligen så kan jag få sova i en riktig säng igen!! WOOHOO är så jävla glad för det.


I N N A N S Ä N G A R N A K O M U P P I D A G



Det blev ju skit bra tillslut :)


Ryggen knäcker en totalt

Ryggen knäcker en totalt. - Nu har jag i flera dagar haft en otrolig smärta i hela ryggen som gör så fruktansvärt ont att jag inte finner ord. Jag hoppas snart smärtan lägger sig och att man kan börja fungera normalt igen. Idag har jag inte gjort så mycket mer än saker här i hemmet. Hela hemmet är städat och skurat från golv till tak. Har flyttat runt på lite saker så man kunde se om sängarna går att ha här uppe igen. Det är inte världens höjdare att ligga i en bäddsoffa när man är gravid och öm i hela kroppen. Men enligt mina mätningar och sånt så ser det ut som att sängarna ändå kan få plats här uppe..

Det vackraste en kvinna kan vara


Fotograf - Billy Neubauer - Redigering - Cecilia Eriksson - Modell - Elina Holmqvist


Kladdmuffins

Kladdmuffins. - Vad kan inte vara bättre än nybakade kakor och bra Tv när man inte mår helt hundra procent bra?! Snart blir det dax att lägga sig i soffan för att se lite på Unga Mödrar Danmark. Sedan blir det Big Brother och kladdmuffins som står på schemat.




Med ösregn hade detta varit helt prefekt. Som pricken över i:et


Eftersom jag inte alls har mått så bra ida...

img_0884 (MMS)

Eftersom jag inte alls har mått så bra idag för huvudvärken och öm i hela kroppen så fick jag ett ryck när jag låg och badade att jag skulle ställa mig i köket och baka lite.. Så nu är dom i ugnen och jag sitter som ett barn och tittar till dom hela tiden ..


REA - Shopping

REA - Shopping. - Idag skulle baby och jag åka till stan för att gå på en Barnsecondhand. Jag hade kollat på på deras hemsida så dom skulle ha öppet idag. När vi väl kom fram tror ni dom hade öppet?! Nä då hade dom inte uppdaterat sin hemsida och sjukt besviken blev man.

Men inte ska man hänga läpp i det fina vädret. Det var bara att traska vidare för att gå lite på Carolicity eftersom man inte varit där inne på år och dar. Men när vi kom in där var alla affärerna borta haha. Fanns några enstaka affärer kvar att titta i. För nu håller dom på att bygga om köpcentert så vi får väl hoppas det bli fint tillslut. Men när vi gick där inne på Lindex så hittade vi massor med REA kläder till smulan. Det va ta två och betala för en vilket baby tyckte vi skulle slå till på. Så Baby handlade en kofta och en klänning till Smulan idag.



BLOPPIS

BLOPPIS. - Nu hade jag tänkt snarta en blobbis för att se om mina läsare kan vara intresserad av två MAMA plagg som jag inte alls kan använda.

Vi börjar med det första plagget som är ett par MAMA hängslebyxor i storlek 40 som kommer i från H&M. Jag har aldrig kunnat använda dom så dom är helt nya och fina för att en annan mamma ska kunna bära upp dom.


Mitt pris är 200:-

Dom andra byxorna är ett par fina MAMA jeans från H&M storlek 40. Ett par 5-fickerjeans i stretching denim med smal passform och smala ben. Dom är super sköna och i ett toppen skick.


Mitt pris är 150:-

För er som är intresserade är det bara att lägga in ett mejl till mig. Ni skickar mejlet till: [email protected] Annars är det bara att skriva en kommentar annars. Först till kvarn!!


62-68

62-68. - Är nästa storlek som lilla Smulan behöver. Och eftersom det bara finns massa udda kläder och knappt några som passar ihopa bland hennes kläder i den storleken har man ju bara tittat lite i olika affärer för att se vad som kan vara fint. Jag köper hellre kläder till mitt barn, än massa materiella ting till mig själv.

Kappahl är en av mina största favoriter när det gäller kläder till små.


Klänning. 129:- Cardigan. 99:-

Strumpbyxor från Lindex. 59:-


Bank bank bank

Bank bank bank. - Så kändes det i mitt hövve när jag skulle gå upp idag. Kände mig redigt bakfull och fick skynda mig till toan för att spy. Det är hemskt att känna sig såhär, men samtidigt vet man att allting är värt att må hur dåligt som helst för lilla Smulan kommer komma till världen liksom. Men när jag vaknar upp såhär så tänker jag: "Jag kommer aldrig i hela mitt liv igen dricka så mycket så man kommer må såhär uselt dagen efter" Och det var år och dagar sedan man kände sig så också som tur är..

Nä nu sitter jag här och svarar på alla mejl som kommit under natten och dricker lite vanilj youghurt innan jag ska bli upphämtad av mamma. Sen blir det iväg till ett möte och planera en massa saker! Sen får man väl se vart dagen tar en.


Drömmar om något fint

Drömmar om något fint. - Det är inte första gången jag drömmer om Smulan och det blir nog inte sista gången iheller. Men när man vaknar upp så är det första jag gör att känna på magen och titta bort mot hennes säng. Men denna gången skulle jag inte föda henne utan hon var redan född och vi skulle iväg någostans. Jag letade som en tok efter hennes napp och efter hennes mössa. Jag visste ju att jag hade köpt ALLT innan hon skulle komma till världen, men hur jag än vände ut och in på saker och ting fann jag inte det som Smulan skulle ha på sig!

Senare i drömmen så skulle jag amma henne och det var så underbart att ha henne tätt intill mig och man såg henne låg där mot sin kropp och man grät av glädje för hon var helt bedårande. Smulan mamma längtar efter dig som bara den ska du veta. Men samtidigt vill jag att du ska vara där inne och snurra runt i mammas mage några månader till.


Modell - Leo - Fotograf - Elina Holmqvist - Redigering - Cicci Eriksson


Hälsade på Jessica & Leo

Hälsade på Jessica & Leo. - Äntligen fick jag och baby hälsa på Jessica och lilla underbara gulliga Leo på BB. Han är ju så söt så man blir tårögd när man sitter där och håller om honom. Snart får ni komma hem till ett lugnt och fint hem..






Visst är han underbar lilla LEO <3


Billy Neubauer


Fotograf - Elina Holmqvist - Redigering - Cecilia Eriksson - Modell - Billy Neubauer


Ett mirakel har kommit till världen

Ett mirkael har kommit till världen. - 01.59 tittade underbara söta Leo ut i världen, jag vill bara säga ett stort grattis till fina Jessica som har kämpat i flera timmar i smärta för att få ut den lilla grabben. Jag älskar dig gumman och är otroligt stolt över dig. Nästa gång är det min tur att ligga och ha smärta och föda ett mirakel. Jag längtar så fruktansvärt mycket tills jag får komma och hälsa på er på BB. Oliver är nu en STOLT storebror som kommer hålla ögonen på sin fina lillebror Leo i framtiden <3


Storebrosan Oliver med nyfödda lillebror Leo <3


Rosa blommor på ett träd




Foto & Redigering - Elina Holmqvist


Carola Häggkvist

Carola Häggkvist. - Läste för några dagar sedan att Carola hade adopterat en liten flicka från Sydafrika. Jag tycker det är så fint när människor adopterar barn som kan få det mycket bättre än vad dom redan har där dom befinner sig. Zoe kommer få det helt underbart att ha Carola Häggkvist som sin mamma. All lycka till lilla Zoe och Carola.


Bilden är lånad från Aftonbladet


Det första är klart!

Det första är klart! - Idag blev det de sista plaggen till lilla Smulan i storlek 50-56. Det känns så himla skönt att få alla såna saker avklarade redan nu. En stor hjälp på traven om man säger som så, eftersom när hon väl kommer till världen kommer mycket andra saker som också ska köpas. Men något som hon också kan behöva är ju pyjamasar sen är det helt klart i den storleken i alla fall.


Äntligen fann man ett par röda byxor som kommer bli super till body som Smulan har!

Sen fattades hon ett par kalasbyxor som mormor köpte till lilla Smulan idag.


Bakkväll i regnvädret

Bakkväll i regnvädret. - Efter att ha hälsat på Jessica på sjukhuset kom vi hem och gick ut med våran lilla påg som var lite kissig och glad för att vi kom. Sedan ställde jag mig i köket för att baka en kaka åt mig och älsklingen för våran myskväll. Jag gav mig på en kaka som jag aldrig tidigare hade gjort och märkte att jag var i slutet av receptet att kokosen räcker ju inte till som receptet visade. Hum.. Jag hoppas verkligen den blir lika god som den ser ut. Dax att sätta sig en stund i soffan och kolla på Pernilla Wahlgren nu när hon ska göra sin dans. HEJA HEJA henne och Molly som är mina favoriter i detta program.


Kokostoscakaka


Fredags middag

Fredags middag. - Idag var det min tur att stå för middagen och det fick bli en kryddig god korvgryta med jasmine ris till. Maten blev underbart god eftersom jag aldrig tidigare har gjort så som jag gjorde denna gången från mitt hitte på recept.


korvgryta ala Elina


Vecka 24

Vecka 24. - Ännu en ny vecka är här för lilla Smulan som växer i mammas mage. Änn så länge har jag lyckas att gå upp 12 kg men det är mest magen sen kommer mina ben och rumpa som har fått lite extra på sig också. Smulan rör sig ännu mer än innan och fler gånger om dagen. Ibland känns det som hon slår kullerbytter där inne i magen vilket var en konstigt känsla faktiskt för man mest är van vid hennes sparkar ner mot min kissblåsa.




Vecka 24


Tröttis

Tröttis. - Lilla lilla pågen är ju så förbannat söt så man bara vill puss ihjäl honom. Zakimbo är alltid en riktig mysgris som bara vill ha massor med kärlek och prutt på magen. Får han inte prutt på magen drar han ner ens hövve till hans mage. Älskar dig lilla lilla Zakimbo för mig kommer du alltid vara mer än bara en hund. Du är mors lilla påg!


Huggtanden är ute också :-)


Brann det i natt?!

Brann det i natt?! - Det var en bra fråga som jag ställde mig själv just nu, men det måste ha brunnit i min grannes lägenhet vid ett tiden i natt. Det började med att jag hörde ett tjutande ljud och bad älsklingen att kolla upp vad det kunde vara för ljudet gjorde mig orolig eftersom när vi var ute med Zakimbo sista rundan så luktade det bränt som fan ute på hela gården. Och mycket riktigt så kom detta ljud ifrån en branvarnare i lägenheten under oss. Billy knackade på dörren med gubben vägrade att öppna fast han var där inne. Men Billy och en annan granne gav sig inte från dom hörde en röst ifrån gubben som skriker på andra sidan dörren att det inte har hänt något han hade bränt lite kött. Ehm ?! Okej klockan ett på natten står man och bränner kött som får en brandrök att stiga upp i hela trappan in i alla lägenheter? Tror inte det, klart vi grannar blir oroliga och ville se så allting är bra liksom så han inte ligger av svimmad på golvet och det brinner i hans bostad. Men men han verkade ju klara att släcka detta själv och som sagt vägrade att öppna eller något också..


Så sant som det var sagt!

Sedan vill jag bara säga TACK till alla underbara människor som har skrivit fina kommentarer här i bloggen och på facebook. Otroligt tacksam för att ni stöttar en ska ni veta. Känns underbart att få någon som stöttar upp en när andra trampar ner en på marken. Det behövs verkligen nu när man är gravid och mer känslig över saker och ting.

Jag kommer fortsätta med mitt liv precis som jag själv vill. Jag kommer fortsätta kämpa till mina sista andetag. Till er jävla idiotiska missfoster som tror sig kunna säga saker och trycka ner mig till marken så kommer ni aldrig LYCKAS. ALDRIG för jag är starkare än vad ni tror...

 

 


FREDRIK?!

FREDRIK?! - Nu ska jag svara på din sjuka kommentar som jag nyss fick av dig eftersom du inte har någon mejl eller annat att skicka till. För det första skriver man INTE som du gjorde. Vad fan har det med saken att göra om vi har monterat ihopa en säng nu eller sen? Ja vad som helst kan fortfarande hända med SMULAN som ligger i min mage, men tror du jag ska gå runt och tänka så att nä hon kanske dör innan jag hinner föda ut henne jag kanske ska vänta med att montera ihopa en säng då?! Det blir sjukare och sjukare kommentarer tycker jag. Jag kan ju säga dig som såhär att jag kan ju dö vilken dag vilken minut som helst. Jag kan ju bli överkörd av en buss idag det är ingenting man vet.. Ja vi bor i SVERIGE och det blir bara värre och värre, visst det är ett fritt land och man säger precis som man själv vill. Men man kanske ska tänka sig för att dömma andra som man inte ens känner genom en blogg med text och bilder? Känner du mig liksom? Vet du vem jag är? Vet du var jag får mina pengar ifrån? Vet du hur min dotter i magen mår? NÄ du har inte den blekaste aning om mig eller mitt liv. Och istället för att säga dumma saker eller ens säga något så kanske man ska ta reda på saker och ting, eller så ska man helt och hållet inte blanda sig i andras liv som man inte ens har med att göra i. Ord kan såra något fruktansvärt och man ska tänka först och prata/skriva sen!!!

Denna kommentaren fick jag av en människa med namnet FREDRIK som jag inte ens vet vem det är eller har träffat någongång.

Fredrik om Avundsjuka?!:
Någon gång tar pengarna slut om båda är arbetslösa.
Klart folk reagerar när ni handlar som galningar.
Och det jag reagerat mest för är faktiskt att ni monterat alla saker redan, ni bor i en ett rums lägenhet ändå ska ni montera upp allt,
Vad som helst kan fortfarande hända med barnet i magen, man kanske ska ta de lite lugnt! Och vi lever i Sverige, yttrandefrihet..... Alla får säga vad dem tycker!

Avundsjuka?!

Avundsjuka?! - Seriöst, vad håller ni på med helt ärligt?! Jag förstår inte vad ni som läser min blogg har med att göra var jag får alla mina pengar ifrån till alla saker som jag handlar för?! Är det erat problem liksom?! Om jag nu har pengar och hellre handlar åt min dotter än saker till mig själv ska ni ta och skita i. Varför inte bara vara glad att fast man är arbetslös så kan man ändå leva liksom. Jag har aldrig förstått varför man ska blanda sig i andras liv. Jag har inte ens den blekaste aning om vem ni är som kommenterar, varför ska jag då blotta ut mitt liv för er och berätta vart mina pengar kommer ifrån? Förstår liksom inte poängen i det hela. Varför är ni inte bara glada över att andra kan lyckas och ha det bra fast det är dåliga och tuffa tider i livet.. Man frågar inte iheller andra var deras pengar kommer ifrån liksom, för det har INGEN INGEN med att göra!!!!!

Shopping på Entré

Shopping på Entré. - Efter vi hade varit hos Dr. Annika så gick vi en runda på Entré för att få tiden att rulla lite. Som vanligt fann jag ju naturligtvis något till min lilla gullunge Smulan som fick följa snällt med hem i en påse. Men jag hittade bara en klänning liksom i den storleken jag ville ha så kunde liksom inte då bara skita i det. Sen koftan hade precis kommit in så den fick också följa med hem.

Till mig själv blev det ett par nya mammaleggings eftersom dom andra två jag hade har gått sönder. Det ena paret har gått sönder på knäet och det andra har gått sönder på baklåret. Typiskt kan man tycka, men nu fann jag äntligen ett par nya och det var också det sista paret i rätt storlek. SJUKT!

Sedan har jag ju varit på jakt efter ett par strumpor som inte är kritvita utan gräddvita eftersom Smulan har kläder som är gräddvita. Var man än har gått så har man liksom aldrig hittat. Men idag var det min tur dag jag fann nämligen två par inne på Lindex som också fick följa med hem i en påse. Så nu är det bara lite andra strumpor sedan har smulan strumpor också. "Det är nog det mest tråkigaste att köpa tycker jag" För det första är det så dyrt med strumpor både till men kvinnor och barn och för det andra är det de tråkigaste plagget att köpa haha!!


Så fin lilla Smulan kommer att bli <3

Zakimbo fick ett kyckling tuggben av Baby också idag!



Dr. Annika

Dr. Annika. - Idag har jag varit hos en Doktor för att kolla upp mina problem som jag har fått nu under min graviditet. Vi började med huvudvärken som är en av dom värsta. Det visade sig vara som så att det är spänningshuvudvärk som blir till en migrän. Och detta skulle jag då bota med att dra bak hakan så långt jag kunde så man fick dubbelhaka och göra detta tio gånger var andra timme. Hum.. ja visst ska jag göra det men vet i fan om det kommer hjälpa vi får la se.

Problem nummer två är ju att jag ofta får ont i magen om dagarna. Ibland när jag ligger i sängen och ska resa mig går det inte så ont som jag har. Det går ut i sidorna och bak i ryggen. Hon klämde och kände på magen min och det var då livmodern som jag hade ont i när det töjs.

Och sist men inte minst mina förbannade hälar som bara värker och värker. Ja jag har en inflamation i mina hälar och detta går inte att bota eftersom jag inte får använda dom krämer som kan ta bort en inflamation. Lite mindre roligt kanske. Men ett tips var att istället för att gå så skulle man cykla. Vilket inte fungerar när man går i stan precis i alla affärer. Haha men jag får väl fortsätta med att ta mina pauser och sätta mig ner när det gör som mest ont..

Försenade påskpresenten

Försenade påskpresenten. - Idag fick jag äntligen min fina påskpresent som jag länge har gått och väntat på från min baby boo. Blev sjukt glad, har länge sagt jag vill ha en ny handväska och jag har tittat så mycket på denna fina väska också, men alltid varit så snål mot mig själv och bara blundat istället för att köpa. Och idag blev den äntligen min, kommer användas väl kan jag lova er. Och matchar så fint till min snygga plånbok som jag fick av mamma när jag fyllde år. :-) Tack älsklingen.



Visst är den dödligt snygg, och min plånbok matchar så jävla bra.
Happy brud just nu!!



Idag är det inte vilken dag som helst. Uta...

img_6462 (MMS)

Idag är det inte vilken dag som helst. Utan det är mammas och pappas 35 åriga bröllopsdag. Det är helt otroligt vad åren går liksom och jag tycker det är så fint när två människor håller ihopa så länge i livets cirkel. Det är kärlek i mina ögon och jag vill bara säga ännu ett stort grattis till er båda. Älskar er så mycket! Pussar kramar och massa kärlek <3


Milly en 150 g burgare med extra lök

Milly en 150 g burgare med extra lök.- Läste nyss på AFTONBLADET om världens minsta lilla Chihuahua Milly hon väger inte mer än en hamburgare med extra lök och är bara 6.5 centimeter lång!



Bilden är lånad från - aftonbladet.se


Ben & Jerry Glass

Ben & Jerry Glass. - Min älskade make överraksade mig med den nya Ben & Jerry glassen som har kommit nu till GBs glassboxar. Sjukt god va den och slank ner väldigt snabbt om jag säger så. Lätt en ny favorit bland mina älskade GB glassar. Tack älsklingen min <3



Idag mår jag super bra förutom att huvudvä...

img_0056 (MMS)

Idag mår jag super bra förutom att huvudvärken sitter i bakhuvudet. Men min UVI är helt borta nu och det tackar jag så mycket för. Nu kan man gå och kissa igen utan att det känns förjävligt! Snart kommer mamma Anni på besök eftersom vi inte träffade henne till påsken, så vi ska fika lite och prata skit.. :-)


Va fan gör det att vädret inte är med oss ...

img_5474 (MMS)

Va fan gör det att vädret inte är med oss idag. Det är ju bara påsk en gång om året och har vi sagt vi ska grilla så gör vi det ändå ...


Idag fick Smulan en ny söt klänning av pap...

img_3829 (MMS)

Idag fick Smulan en ny söt klänning av pappa sin. Älskar Kappahl alltså, dom har alltid nästan något som man inte kan motstå. Smulan kommer nog gå mycket i klänningar eftersom dom är fan så mycket finare än bara body och byxa.. Glad påsk lilla smulunge älskar dig så mycket gör vi allihopa <3


Måste ju bara Hälsa er alla en trevlig pås...

img_6855 (MMS)

Måste ju bara Hälsa er alla en trevlig påsk, hoppas maten smakar och att i äggen ni finner er något alldeles extra. Nu ska vi iväg en snabbis mot Burlöv Center och kolla lite affärer och handla hem lite mat. Har ju som sagt uvi och har förbannat ont, nästan som man vägrar att sätta sig på toan så ont det gör. Snöat har det också gjort idag på PÅSK vilket är sjukt faktiskt. Det är ju inte Tomten som ska komma utan det är Påskharen och det är inte julmust som man dricker utan påskmust så skärp er nu väder gudarna!!


Titta vilken underbar man  som man kan ha ...

img_3670 (MMS)

Titta vilken underbar man  som man kan ha då?! Efter ett långt fotbad som han gjorde först till mig har vi nu kommit till slutet och där får jag en härlig fotmassage med en speciell kräm till mina onda fötter. Till detta ser vi på Lets Dance och jag suger på super goda tyrkisk peppar jummy!! Tack älskling för du är så snäll och underbar behövs nu när man inte alls mår kanon...


Älsklingen är så snäll och gjorde fotbad t...

img_2181 (MMS)

Älsklingen är så snäll och gjorde fotbad till sin fruga. Fick ju lite saker till mina fötter av kära Anni i mitt påskägg. Så nu kanske jag snart inte har problem med mina hälar mer. Man kan ju alltid hoppas :-)


Eftersom jag inte alls har varit mig själv...

img_4652 (MMS)

Eftersom jag inte alls har varit mig själv idag, utan bara varit helt nere. Har fortfarande en sån jävla huvudvärk och smärta i ryggen så man knappt vetat vart man skulle tagit vägen. Lilla hjärtat mitt har legat hos mig hela dagen lång i famnen i knäet överallt. Han har nog förstått att mamma sin inte mått bra faktiskt. Men det är verkligen en tröst när han visar sin lilla hund kärlek så som han gjort idag. Annars har vi faktiskt inte gjort så mycket på denna långfredagen..


Tagen på bar gärning

Tagen på bar gärning. - Nu har jag äntligen hunnit filma en liten snutt med min Iphone då Smulan har sparakt till en gång där inne. Jag längtar dock tills jag kan spela in längre klipp då hon sparkar mer än en gång i taget! Men jag hoppas ni kan se det i alla fall ..


Spraken kommer vid ca: 10-12 sekunder på filmen..


Zakimbo är en riktig hjälte! Zakimbo hade ...

img_8446 (MMS)

Zakimbo är en riktig hjälte! Zakimbo hade hittat något på golvet i babys rum. Så han tittade mot oss och gjorde till sig ett ljud. Men vi fattade inget så då blev Zakimbo arg och sprattlade med bakbenen i mattan. Sen såg vi där låg något men trodde det va något skit. Zakimbo gned sitt huvud mot saken tittar på oss backar sparkar med bakbenen igen och igen.. Sen reste sig baby upp ur sängen och på golvet låg en halv död fisk som Zakimbo försökte rädda.. Nu lever fisken och allting är som vanligt igen. Men Zakimbo är en riktig hjälte. Älskar honom så mycket för han alltid ska berätta saker ..


Vecka 23

Vecka 23. - Ännu en vecka har gått och nu går man in i vecka 23. Smulan växer mer och mer för varje vecka och man kan inte mer än älska hennes små rörelser där inne.. Nu har jag känt hur många sparkar som helst från utsidan med. Så dax att ta babys hand så han också kan få känna när Smulan gör sina kicksparkar i mammas mage.


Vecka 23


Lider av en ständig plåga

Lider av en ständig plåga.- Jag fattar inte varför jag har så fruktansvärt ont i huvudet hela tiden. Det blir inte lättare i vardagen att ta sig fram. Blir fan bara värre och värre jag står helt enkelt snart inte ut mer. Dricker hur mycket som helst och kissar miljoner gånger under dagens gång. Jag äter som man ska jag sover som jag sa men ändå finns den där i huvudet 24 timmar om dygnet. Aldedon kan man slänga i väggen för det fungerar inte ett skit och många får man inte ta iheller. Det går inte att förklara smärtan men den är fruktansvärd!!! Att veta jag har inte läkartid från den 11 April dödar mig! Och när man väl kommer dit så kommer dom väl inte göra något åt detta som vanligt?!


Wow, lite glass eftersom jag har haft huvu...

img_1178 (MMS)

Wow, lite glass eftersom jag har haft huvudvärk exakt hela dagen och jag får inte bort den. Ben & Jerry tillsammans med lite Big Brother!


Bilder på köpet

Bilder på köpet. - Här kommer ni få bilder på dom två sakerna som pappa min köpte till mig idag på Erikshjälpen. Nu är skorna rena och fina och väntar på att Smulans lilla fossing ska få krypa in.



Erikshjälpen

Erikshjälpen. - Idag har jag och pappa varit på två olika Erikshjälpen, dock så var ju inte den vid Rosengård något att gå på, märks ju vad det är för kultur på människor som skänker saker. Den i Arlöv är ju helt klart bäst och där fann jag två saker till Smulan. Ett par sjukt söta virkade skor och en liten björn från "Björnes Magasin" Pappa hittade något coolt skit som man släckte ljus med förr i tiden.

Ps: Får visa er sakerna senare eftersom jag tvättar dom just nu :-)


Dagens Gravida Elina

Smulan mamma älskar dig så mycket <3



Olika färger gör en gladare

Olika färger gör en gladare. - Något som jag gillar är att fixa mina naglar i olika färger. Igår tog jag bort det gammla lacket innan det började skrapas av. För vad är inte fulare än att ha nagellack som är avskavt?! Inte bara för jag hatar det, det ser så fattigt ut alltså. Nu har jag en ny färg och är super nöjd!!



Stekte precis ett av mina favorit köttbita...

img_4969 (MMS)

Stekte precis ett av mina favorit köttbitar. Fy fan vad gott det blev smakar som sommar ;-)


God morgon på er! Jag kan ju inte säga att...

img_7148 (MMS)

God morgon på er! Jag kan ju inte säga att jag har mått så bra i natt. Haft sjukt ont i magen, varit hungrig mitt i natten så jag fick ta två mackor och ett stort glas fil. Sen är det svårt att somna igen, Smulan har varit uppe i natt och sparkat mig på min kissblåsa vilket jag inte alls tycker är skönt, känns så obehagligt. Nu drog jag mig upp fast värre huvudvärk än någonsin. Startar min dag med en maskin tvätt.. Hoppas ni andra ute i världen är pigga och glada.


Varm skön dusch

Varm skön dusch. - Är väl det härligaste som finns på morgonen?! Eller nä nu ljuger jag, för det är så tråkigt och duscha hatar det. Bada är min grej mer om man säger så. Men nu har jag i alla fall duschat mig och lagt på min make up för dagen. Man ska ju inte föna håret dagligen, sliter som bara den på håret. Så idag får det självtorka. tar ju fan år och dagar innan jag kan göra vid mig känns det som.


Fotografen Cecilia Eriksson

Fotografen Cecilia Eriksson. - Jag älskar när man har hur mycket bilder som helst att kolla igenom, nu tittar jag igenom alla bilderna från tiden då jag var i Sundsvall förra året. Det sjukaste av allt är att man visste hur man mådde innombords, men när man tittar på alla bilderna så är det ju lycka man ser. Jag ser en kvinna i sina bästa år som är glad och mår bra. Men fast jag inte gjorde det så kan man inte tro något annat för bilderna lyser av lycka.

Jag har väldigt dåligt självförtroende och jag kan klanka ner många gånger på mig själv dagligen för saker hit och dit. Nu när jag kollar just på dom här bilderna så tycker jag verkligen att jag ser bra ut. Och ser jag bilderna på min kropp så var jag verkligen smal och snärt. Men för att jag hade tappat i vikten var ju på grund av att jag inte mådde bra, gick på mediciner som gjorde att man knappt åt och jag rökte mer än någonsin. Det var cigg efter cigg hela tiden fanns ju inget stopp om man säger så. Nu tänkte jag visa er lite av bilder som ni nog inte har fått se förrut. Min fina och älskade vän Cecilia Eriksson har plåtat mig när jag var i Sundvsall och hälsade på i några veckor i sommras.





Fotograf: Cecilia Eriksson - Redigering: Cecilia Eriksson - Modell: Elina Holmqvist



Ligger i sängen och spelar lite med mamma ...

img_1835 (MMS)

Ligger i sängen och spelar lite med mamma min. En bokstav och jag kan verkligen inte lägga den. Men som sagt jag vann i alla fall.. Skönt med skit väder ibland då man bara kan ligga inne och dega..


Älska sig själv & sin kropp

Älska sig själv & sin kropp. - Nu när man har blivit rund och sund så har man ju börjat älska sin kropp mer än vad man gjort innan. Det är något speciellt med att vara gravid. Visst har man gått upp i vikt och man kanske inte gillar var kilona sätter sig mer än på magen. Men ändå känner jag mig inte alls fet och äcklig som jag skulle gjort om jag bara hade gått upp några kilo utan att vara gravid. Att veta där ligger en liten Smula inne i magen som plaskar runt i fostervattnet får en på lyckliga tankar. Visst längtar jag tills dagen kommer då hon är ute och framför mig, men på samma sätt så vill jag fortfarande ha henne kvar där inne för magen och livet innåti ska försvinna.. Hon rör sig allt mer och mer där inne. Ibland känner jag sparkarna utifrån också men det är inte alls ofta, men det är ju bara så häftigt! Me Love It




Dagens Gravida Elina



Första April

Första April. - I flera år satt vi där vid varsin datorskräm och pratade varje dag tillsammans. Dagar och nätter ut satt vi där och skrattade tillsammans. Men vi båda hade en dröm och det var för att få träffas i verkligheten istället. Men eftersom milen var så långa och pengarna inte räckte till så kom vi aldrig dit vi ville åren gick men förra året blev drömmen sann. Älskade Mammi fixade så att jag och Cecilia äntligen kunde få träffas. Vi båda fann varandra snabbt och hade sjukt roligt ihop, men tyvärr var inte helgen så lång och timmarna dom rullade på som aldrig förr. Det var dax att säga förväl och åka tillbaka till Malmö igen. Om inte älskade Mammi hade hjälpt oss på traven så vet man aldrig när vi hade träffats. Ett år sedan har redan gått då dagen var här! Men jag vill fortfarande tacka Mammi Lena för att du hjälpte oss på traven och gjorde våran dröm sann. Tack det betydde väldigt mycket för både mig och Cecilia <3









Mammi & Cicci


Knappt någon sömn

Knappt någon sömn. - Nä blir jag förvånad eller?! Har väl typ sovit två timmar i natt och vaknade upp ännu en dag med huvudvärk. Men när man såg att solen lös in så var det inte lönt att ligga där i sängen och hänga läpp för det. Idag har jag haft full rulle på morgonen med vovvarna. Att bada Wilma är ett helvete på jorden kan jag säga er, hon hatar det och är som en katt som bara ska streta emot och springa ut ur duschen hela tiden. Blött blev det överallt men nu är hon vit som snö igen och luktar ljuvligt. Men innan hon torkade så passade jag också på att kamma hennes päls och jag har fått bort alla tover och skit från henne, även fick hon en liten hårklippning av mig.. Lilla Zakimbo han låg på mattan och tittade fint på när jag höll på att göra Wilma fin. När jag drog fram hans kamm så blev han överlycklig faktiskt han satt jätte fint när jag kammade honom, sen när det var magens tur att ta så lägger han sig på ryggen. Nu är vovvarna ur snygga!!



Underbara låtar

 


RSS 2.0