Inreda barndelen i lägenheten

Inreda barndelen i lägenheten. - Vi har funderat fram och tillbaka hur vi ska göra för att få så mycket plats som bara den här i ettan på 43 kvadratmeter. Nu sover vi ju i en bäddsoffa och dubbelsängen är helt borta nu. Här är en sån stor plats att vi kan bjuda in alla grannarna på dans. Jag tror vi båda två har kommit fram till något alldeles extra just nu!

För att dela av storarummet och barnrummet passar denna utmärkta möbel prefekt att ha mellan storarummet och barndelen. Sen tänkte vi ha böcker i dom fyra facken längst upp och sedan massor med lådor i olika färger i resten av hyllan. Där får vi massor med plats till pyret/myrans alla leksaker och andra saker man behöver..

Nu när vi delat av rummet så tänkte vi att spjälsängen kan vara där vi hade våra sängar innan på bredden, så blir det prefekt med ännu mer plats för andra saker i barnkammaren. Och på spjälsängen ska vi ju ha ett skönbord som man sedan lägger under sängen när man inte använder det. Prefekt och tar ingen plats.


Hittat en prefekt söt liten sänglampa som ger det där lilla ljuset som kommer bli prefekt då man ska upp mitt i natten och amma. För en bit efter sängen ska vi ha en fotölj med en pall där man kan sitta i lugn och ro och amma mitt i natten. Man måste ju sitta bekvämt och det gör man ju verkligen inte på en köksstol haha..

Vi funderar på om vi ska ha denna att ha blöjor, våtservetter, salva, puder och andra saker när man ska byta blöja nära sängen så man slipper springa fram och tillbaka mellan sängen och badrummet..

Måla om väggen till barnrummet ska vi också göra och spackla igen alla fula hålen där man har haft tavlor på väggen. Sedan sätta upp en stor söt väggdekor som vi också har vid tv:en sedan innan. Men denna ska vara något som barn tycker om. Tex: Nalle Puh :)

Jag vet att det är svårt för er att förstå hur jag menar, eftersom ni inte ha bilden i huvudet som jag själv har. Men här har ni en bild på hur det såg ut när vi hade dubbelsängarna uppe. Så kanske ni förstår lite vad man menar..

Här är en bild på när sängarna åkte bort och stor plats blev kvar. På den lilla biten där vid dörren ska Baby ha sin datorhörna, så vet ni det med. Men nu tror jag nog ni med har en liten bild på hur det kan se ut. Hoppas det :)

Kommentarer
Postat av: Sofie - Mamma till två små

Vad mysigt med bebisshoping och att få inreda! Inte fått göra det med ngt av barnen!!Sv: tror vi ska ta och köpa den nyare varianten av den kameran vi har nämligen en Nikon Coolpix S3100. Sen kan man i lugn och ro testa ut en finare och bättre.. Tar tacksamt emot tips och idér!Känns som att först ska man bestämma Nikon eller Canon sen får vi se.. ska försöka testa lite och känna på ngra innan man gör sitt val :)Ha en fin fin fredag!

2012-02-17 @ 11:14:58
URL: http://lillgarden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0