Second hand

Second hand. - Idag var vi som sagt i skurup för att Jessica kände någon som kände en tjej som skulle sälja massa babykläder och andra saker till bebisar. Jag och baby fick med oss lite saker hem som vi fastnade för. Vissa kläder tog vi i 50-56 andra tog vi i 62-68. Sedan hittade vi en leksak man har på vagnen med Pingu och en leksak man sätter fast på sitt babyskydd. :-)












Jummy jummy!! Och idag slapp man att laga ...

img_5490 (MMS)

Jummy jummy!! Och idag slapp man att laga middag..


Oliver är inne hos pizza bagarna och hjälp...

img_6602 (MMS)

Oliver är inne hos pizza bagarna och hjälper till med våra pizzor :-) äntligen blir det mat i magen. Jessica jag baby har varit i Skurup idag för att kollat på begagnade baby kläder :-) kom hem med en del saker.. Nice


Kära lilla du

Kära lilla du. - HAHA, Wilma är ju en sån härlig liten varelse som kan hitta på bus som bara den. Denna gången såg hon i Zakimbos korg att där låg massa goda ben att gnaga på. Och hur skulle hon då få tag på dom?! Jo hon tänkte jag hoppar in i korgen så tar jag dom där inne, så är inte Zakimbo iheller ivägen för mig. Wilma dök in i korgen och Zakimbo stog utanför och ville hon skulle gå ut där i från..




Wilma hälsar på Zakimbo

Wilma hälsar på Zakimbo. - Så fort Wilma kommer på morgonen så blir dom så glada för att träffa varandra igen. Dom stuttsar runt i hela lägenheten som små odjur. Men eftersom det är så tidigt vill inte Zakimbo hålla på i all evighet med allt busande utan han går upp i sängen igen och lägger sig under täcket för att somna vidare. Wilma har lite svårare att få att somna om eftersom hon redan har varit uppe ett tag..

Nu har jag och baby precis varit ute med bushundarna det blev en snabb fotografering ute i det fina vädret och sedan blev det att båda fick springa lösa och busa ordentligt innan vi gick upp igen.. 







Jag sitter och tittar på 1:an just nu och ...

Jag sitter och tittar på 1:an just nu och kan knappt tro det jag ser. Fy fan vad hemskt att få vara med om sånna översvämningar som det va förra året i Australien. Allt bara dras med av vattnet och deras hem och saker bara försvinner på ett ögonblick. Stackars människor som får vara med om detta! Många som filmat grips av panik andra tar det rätt lugnt. Själv hade jag varit så rädd alltså. Programmet heter: den stora översvämningen och för er som inte sett det från början kan alltid gå in på svt för att se det där!


Vecka 13+5

Vecka 13+5. - Tiden börjar rulla på här faktiskt, känns inte så länge sedan man var i vecka 7 och nu har man ändå kommit såhär långt på vägen. Mitt illamående är snart helt borta och det är ett stort PLUS som får mig att känna mig levande igen. Äntligen ska man snart få njuta av sin lilla kula på magen. Mitt humör har också börjat bli mycket bättre, men det finns en del att jobba på såklart. Men sånt förändras ju inte på en natt direkt..




Vecka 13+5


Fikabröd

Fikabröd. - Nu har kära Mamma Anni (Billys mamma) Varit på besök hemma hos oss, vi har fikat och haft det jätte trevligt allihopa. Vi fick även massor med fina saker till bebben i magen. Tusen tack fårn våra hjärtan <3 Du är så snäll och underbar.. Och det var ju inte bara presenter som vi fick, vi fick även en fin vårblomma till fönstret och vi fick kakorna som jag och baby tryckte i hövve. :-)



Som ni ser så va det inte lite saker som vi fick till lillen/lillan i magen. Ett täcke, lakan och påslakan, örongott till spjälsängen. En gosig filt! Ett par mysiga byxor och en Body/pyjamas och en jätte söt liten haklapp där det står "liten älskling" på. Ännu ett stort tack till dig Mamma Anni <3

Zakimbo ligger på soffan och busar med sin...

img_5723 (MMS)

Zakimbo ligger på soffan och busar med sina leksaker, baby han duschar och själv ligger jag bara här i solen och njuter av livet! Snart kommer mamma Anni till oss och ska fika lite :-) ska bli så trevligt .. Äntligen ska vi också få ge bilden på hennes barnbarn .. Hoppas hon blir glad :-D


Naw min lille pojke grävde sig mellan mina...

img_4262 (MMS)

Naw min lille pojke grävde sig mellan mina ben. Han är så go att man vill pussa pussa ihjäl honom.


Första natten i bäddsoffan. Innan vi skull...

img_3711 (MMS)

Första natten i bäddsoffan. Innan vi skulle lägga oss för att sova igår så prov låg jag först i den och tänkte för mig själv tyst. Hur fan ska jag klara av att sova här?! Det va så hårt och obekvämt. Men sen när madrassen hade pluffsat till sig så kan jag säga att vi har sovit jätte bra hela natten lång. Och fast det är mindre plats här än i vår säng så har inte Zakimbo varit ivägen under natten, eftersom han alltid ska sova hos mig hela natten. Sen på morgonen kommer han till baby och ska sova i hans famn och pussa honom i huvudet!!


En del är klart nu!

En del är klart nu! - WOW vi har hållit på exakt hela dagen, mest baby som har fått bära och skruva ihopa det nästan allt själv. Svårt att sitta två stycken och skruva liksom. Men nu är det klart och vi är båda jätte nöjda över våra nya saker till hemmet. Som jag lovade er så skulle ni få se ett resultat!!


FÖRE

EFTER

HELA RESULTATET FRÅN IDAG!


Unga mödrar Danmark

Unga mödrar Danmark. - Det är mitt favorit program, älskar verkligen att det går Måndag - Fredag på kanal fem vid fyra tiden. Och är man ute och far på något annat håll är det bara att gå in på kanal5 och se det där ifrån. Jag har ju sett alla säsonger redan från start och nu har det äntligen börjat med nya igen. Det roliga är när man verkligen får följa med vissa unga mammor från resan då dom blev gravida till barnet är tre år gammalt. Den unga mamman som jag verkligen har fastnat för är Malou Stella och hennes son Tino. Malou och Tino bor tillsammans med sin mamma och sin syster och man får följa deras vardag..



Bilderna kommer från Google



Baby och jag har precis ätit middag. Magen...

img_8874 (MMS)

Baby och jag har precis ätit middag. Magen blir som störst på kvällarna. Känner mig så fet just nu och längtar tills man känner sig gravid rund istället hahaha!!


Nu börjar det likna något

Nu börjar det likna något. - Jag älskar ju att byta möbler och inredning som kanske många av er har sett som följt med mina bloggar under åren. Nu var det dax för lite nytt igen och än så länge är vi super nöjda. Men klara är vi inte, långt ifrån!! Men här kan ni få en liten tjuvtitt på hur långt vi har kommit..


FÖRE

EFTER

Detta är en bäddsoffa som kommer bli prefekt tills bebben kommer till världen, eftersom vi tänkte ta bort våra sängar sedan för att göra en barnhörna där! Men som sagt detta är bara en liten sak av det vi har ändrat på just nu. Mer kommer komma upp under kvällen så håll ögonen öppna!

 


Zakimbo har hjälpt till så mycket idag att...

img_4353 (MMS)

Zakimbo har hjälpt till så mycket idag att han nu är trött och ligger på sitt berg och tar det lugnt en stund!!


Just nu är den nya soffan på sin plats och...

img_3374 (MMS)

Just nu är den nya soffan på sin plats och fler saker ska skruvas i hopa :-) eftersom jag skruvade ihop bordet så får älsklingen också göra en sak hihi.. Vill ännu en gång tacka dig Bobby för all hjälp idag! Utan dig hade vi inte klarat det själv.


Ut med det gamla in med det nya

Ut med det gamla in med det nya. - Som ni har läst här ett tag i bloggen så håller jag och Baby på med att byta ut möbler och få det snyggt och mer plats att röra oss på. Idag har Bobby (Billys bror) och Billy burit ut en av sofforna, vi bytte ut våran vita soffa mot Bobbys fina divan/bäddsoffa så vi slapp köpa någon som vi kanske inte alls hade velat ha egentligen på IKEA. Igår köpte vi nytt soffbord också och idag kommer Sabina hit för att ta den andra vita soffan som va tvåsits. Härligt!! Här är helt bortblåst med möbler just nu. När baby och Bobby åkte så tänkte jag att då sätter jag igång med att städa upp röran här hemma och diska all disk så allt sånt är borta med en gång. Nu sitter jag här med Zakimbo som försöker hjälpa mig med att skruva ihopa det nya soffbordet!!



Som ni ser är här väldigt tomt :-)


Haha igår åt vi tacos och inget blev över....

img_7265 (MMS)

Haha igår åt vi tacos och inget blev över. Hade ingen taco krydda ikväll så fick göra så gott jag kunde på det som fanns hemma. Hoppas det blir lika gott som igår för just nu blev jag sjukt sugen på denna underbara mat :-)


IKEA

IKEA. - Idag har vi varit halva dagen på IKEA tillsammans med Jessica. Handlade hem lite smått och gott och kollade även på vad vi ska och vill köpa till hemmet. Kom överrens rätt så bra med alla sakerna. Vi har även funderat på att köpa en bäddsoffa istället för att ha en dubbelsäng nu när bebben kommer till världen..

Alltid när jag är på IKEA så brukar jag komma hem med lite nya leksaker till Zakimbo. Så idag fick han en liten hög med nya djur som han verkligen älskar att busa runt med här hemma. Vi köpte även nya handdukar till badrummet och ett nytt litet soffbord..


Zakimbo älskar ju råttor och möss, så nu fick han fyra nya plus en drake :)


Ultraljudet

Ultraljudet. - Äntligen har jag fått göra mitt ultraljud, efter att ha mått som jag har mått och mår så har man äntligen fått se lillen/lillan i magen röra sig som en vilding där inne. Sprattlade som bara den och det gjorde att vi båda fick tårar i ögonen. Vad skönt att få veta att den växer som den ska och att den mår jätte bra där inne. Vi fick även veta idag att vi är i vecka 13+2 och inte att vi gick in i v.13 som barnmorskan har sagt. Så varje onsdag blir vårt lilla mirakel ny vecka..





Här ser ni en liten fot :)


Presenter får en på ett gott humör

Presenter får en på ett gott humör. - Jag vet inte hur jag ska tacka, men jag tackar verkligen av hela mitt hjärta. Det är så roligt när man inte är beredd på att få presenter och idag fick jag rätt många dessutom av Anni (Billys mamma) Och av min baby.. Jag vill tacka er ännu en gång, tusen tack ni är underbara <3




Dom här underbart fina sakerna till lillen/lillan fick jag och baby av mamma Anni <3



Och detta fick jag av min älskling :)


Läkarbesök

Läkarbesök. - Ja idag fick man ett akut läkarbesök eftersom jag berättade om min enorma värk i huvudet som har varat nu i fyra långa dagar. Dom gjorde en rejäl undersökning på mig, men fann inget mer än att det var vita plättar i urinet som jag imorgon får svar på om det är fel eller inte fel. Sen fick jag veta jag har feber bara, men hon kunde inte skriva ut starkare tabletter än alvedon som jag har idag som inte hjälper dessutom. Utan jag får vänta och se går det inte bort och jag absolut inte orkar med smärtan så ska jag uppsöka akuten och be dom skriva in mig så jag får morfinsprutor. Hum...!!!!

Finns ingen bra rubrik till detta

Finns ingen bra rubrik till detta. - Ibland känner jag mig ensammast i världen, det känns inte som man syns eller hörs. Allting är bara mörkt och kallt. Man står där vid vägkanten och undrar vilken väg man ska gå? Tar man ett steg åt höger eller tar man ett steg åt vänster? Vilket steg jag än börjar trampa så gör det fruktansvärt ont och man blir mer vilsen än vanligt. Hur ska man ta sig till när ingen finns där och verkligen förstår en?! Visst jag är en stark människa men ibland har jag också fått nog av allting som far och flyger på en. Ibland tappar jag också lusten på att kämpa.



Mitt hjärta smälter för er två alltså. Så ...

img_3087 (MMS)

Mitt hjärta smälter för er två alltså. Så söta, jag försöker efter andra gången med att få i mig lite frukost eftersom första gången vände det lika snabbt i magen som det kom ner. Ligger i soffan tittar på huset fullt som man alltid tittade på i sina unga dagar i livet. Wilma ser inte knäckebrödet för Zakimbo har en förmåga att sitta ivägen, så Wilma lägger huvudet på Zakimbos rygg så himla kärt!!


Huvudvärken dödar min vardag

Huvudvärken dödar min vardag. - Vad fan ska jag göra? Hur ska jag få bort denna huvudvärk som lidit med nu i tre dagar?! Igår var jag liggandes hela dagen lång för att varje gång jag lyfter huvudet så känns det ska trilla av. Och idag är det tusen gånger värre. Jag har tagit Alvedon "det enda man får ta när man är gravid" Och jag har inte överdoserat som jag annars har en förmågan att göra. Men nu är det inte mig jag tänker på mest utan lillen/lillan i magen liksom. Jag är så rädd för att ta för mycket och skada han/hon där inne. Jag står snart inte ut med att ha alla olika syntom hela tiden. Mina kräkningar har kommit tillbaka, men det är inte så som innan för jag mådde jätte jätte illa. Jag tror det är för det gör så ont i huvudet!!

När jag var yngre hade jag ofta en sådan här huvudvärk som gjorde att tårarna inte kunde hålla sig tillbaka. Jag satt i duschen ihopa krupen och försökte spola med iskalltvatten i hela huvudet. Jag åt migräntabletter på den tiden för det var dom enda som dödade smärtan. Men eftersom jag inte tålde dom och fick biverkningar som en på tusen kunde få av dom så slutade jag med dom och tog mer huvudvärkstabletter istället och tillslut hjälpte det efter många om och men. Men jag har aldrig varit med om att det sitter i så länge som det har gjort nu. Jag blir galen rent ut sagt!!!


Godmorgon! Zakimbo och Wilma står i fönste...

img_8699 (MMS)

Godmorgon! Zakimbo och Wilma står i fönsterkarmen och tittar ut i fönstret på alla hundar som kommer och går. Dock blir Wilma lite arg då och då och får med Zakimbo att bli arg och båda morrar när hundarna där ute skäller. Ja djur är för härliga eller hur?! Själv ska jag försöka gå upp ur sängen nu. Har fortfarande en sån huvudvärk så jag knappt vet var jag ska ta vägen!! Men lite frukost i magen skadar inte just nu..


Billigare kan det inte bli

Billigare kan det inte bli. - Idag när jag va runt på Babyproffsen, Babyringen så gick jag runt och kollade på allt dom hade och började planera i huvudet vad som måste köpas innan lillen/lillan kommer till världen. Alla priser är ju skyhöga på allting man måste ha idag. Men så såg jag en Brio bilstol som gick på 1499:- som skulle vara jätte bra. Tänkte men det är ju ändå ett bra pris för en sådan sak. Men åkte till Lutz innan vi skulle hem och ser när vi kommer in i dörrarna att det står BABYSKYDD 599:- trodde först det var ett skämt?! Gick upp på babyavdelningen och frågade där uppe och hon visade mig att det va Brio bilstolen som jag tidigare sätt under dagen för mycket mer pengar. Jag tvekade inte en sekund utan köpte den med en gång!

Nu behöver jag och baby inte tänka mer på det liksom. En sak är avklarad som kostar lite mer än kläder tillexampel! I veckan ska vi ut och kolla och planera vad vi måste och ska köpa till hemmet så vi alla får plats. Ska bli så skoj att få gå där med min älskade och mysa bland alla hyllor och möbler :-)


Nya lösningar

Nya lösningar. - Idag var jag ute lite här och där tillsammans med Jessica för att få lite nya idér. Äntligen så har jag kommit på en prefekt lösning på ett av mina stora problem. På spjälsängen så har man sin skötbädd som har en träplatta under så man lätt kan sätta upp den på spjälsängen. När man inte använder den kan man bara sätta ner den under sängen. Vips så är man av med den!!

Men hur gör man då om man inte är nära till varken vatten blöjor slava puder och allt man brukar ha när man byter blöjor?! Jo man kan ju sätta på spjälsängen sängfickor med karrborreband eller så kan man ha hyllor över sängen med korgar, i korgarna har man sina saker. Perfekt? Ja minnsan det finns så mycket man kan göra, det är bara fantasin som sätter gränserna. Eller så köper man en typ av bokhylla på IKEA som heter EXPEDIT där man sätter in sina korgar/lådor.. Jag kollade idag på en sån sängficka man sätter fast, men det kostar ju fyrahundra kronor för en tygbit!!!!! Alltså dom vet vad dom ska ta betalt för har jag märkt, men varför köpa och kanske få den som alla andra?! Nä här får man använda eget huvud och skapa sin egna för bara någon hundralapp istället. Blir mer speciellt och personligt än att köpa en sån lätt sak i affären som alla andra!



Alternativ nummer 1. Att ha hylla med korgar över sängen.

Alternativ nummer 2. Sängfickor (Men dock att man skapar en själv)

Alternativ nummer 3. Liten förvaring brevid med få lådor man kan ha sakerna i.

Alternativ nummer 4. EXPEDIT hylla med lådor brevid.





Inredning på 43 m2

Inredning på 43 m2. - Fortfarande sitter man med massor med tankar på hur vi ska få plats med två vuxna och ett litet barn på en sådan liten yta. Allting går om man bara hittar rätt saker och gör så mycket plats som möjligt! När jag satt här och Googlade lite så kom jag på ett perfekt sätt faktiskt på en av lösningarna.

Storarummet tillhör ju sovrummet, det är bara det som är det jobbiga med lägenheten. Tänk er då att det är saker på saker där redan. Och har man kanske då en loftsäng, så får man ju plats med ännu mer saker. Inte sant? Under sängen finns det helt plötsligt en jävla massa yta att ha saker på. Kanske Bebis sängen? Och Bebis leksakerna? Eller varför inte ett litet datorkontor till baby?!


140x200 Kommer från Ikea och kostar med stomme & madrass 3690:-

Nu kommer vi till nästa sak. Hur många olika träslag kan man egentligen ha i en och samma lägenhet? Man kan ju inte ha någon möbel svartbetsad, en annan möbel i ekfärgad och en annan i vitt. Man måste komma överrens om en lösning på det problemet också..


Inredning av lägenheten

Inredning av lägenheten. - Evigt tjatande på mig nu va ? Haha, men jag kan inte sluta tänka på hur jag vill det ska se ut där hemma. Hallen ska målas och spacklas inom snar framtid så det blir ljusare och glattare. Sen blir det att skaffa lite andra saker till mini hallen. I mitt huvud kommer det bli så jävla fint, hoppas verkligen det kommer bli lika bra i verkligheten!!

Sen denna underbara hallmöblen som man både kan sitta på och ta av och på skorna och samtidigt finns där korgar där alla mössor och sånt kan få sin plats i. 700:- Kommer från Jysk!

Klädhängare från Jysk: 229:-
Stor Spegel från Jysk: 400:-


Svävande hylla 149:- Jysk

Krokar, men dock vet jag inte vilka jag vill ha. Men så ni förstår bättre vad jag menar.

Men hur ser det nu ut i min lägenhet? Det kanske är en fråga ni själva ställer er. Jag har inga bilder här mer än hur det såg ut innan, Men jag kan ju visa er på ett ungefär och berätta vad som inte finns och vad som istället finns. Kanske får ni en bättre bild av det hela? Eller inte, låt se.

Byrån som står där precis när man kommer in finns inte längre kvar, och ja jag ångrar mig idag att den är såld! Men gjort är gjort och kan inte göra det ogjort. Där står istället en stor blomma på golvet under speglen. Sen har jag samma shabby chic hatthylla/klädhängare, men den vill jag sälja nu. Och sen har jag naturligvis skoställ under detta.. En rund matta på mitten av golvet. Och precis innanför dörren är en dörrmatta.

Nedanför här ska jag skriva några alternativ hur jag vill ha det. Jag har inte bestämt mig helt ännu!!

* Där hatthyllan/Klädhängaren är idag, vill jag istället på väggen ha svävande hyllor där snygga korgar ska vara på och lite blommor. Där skorna är ska den hallmöblen man sitter på finnas..

* Där byrån står, kan man ha skorna och klädhängaren, eller istället för klädhängaren hitta snygga krokar att sätta upp på väggen och hänga jackorna på. (Tror nog det är bättre än den klädhängaren, för den tar nog för mycket plats utåt)

* Vid badrumsdörren ska speglen hänga!!

Vad kan ni tro om detta projekt? Hiss eller Diss?!

Jag hatar verkligen fega jävla idioter pre...

Jag hatar verkligen fega jävla idioter precis som du är. Du vågar inte stå för vad du säger och går bakom ryggen istället för att komma till den personen istället och säga nä jag vill inte ha någon kontakt med dig. Istället gömmer du dig och byter nummer för att ingen ska få tag på dig. Du är ett fegt jävla kräk och såna pissar jag på. Att vara vuxen som du och verkligen inte ta tag i problemen utan springer och flyr istället är så meningslöst. En dag hinner dom ifatt dig, hur fan vill du förklara dig då?! Detta här handlar om dig och mig, ett bråk mellan två personer, men du blandar bara in allt fler och fler. Hur fan kan du straffa dina egna föräldrar för något dom inte ens har gjort på grund av att du och jag är ovänner?! Och varför vågar du inte stå rakryggad och säga detta öga mot öga till dom istället?! Fy fan för dig, jag trodde mycket om dig. Men allt man hör blir ju fan bara värre och värre. En dag kommer, den dagen ser jag dig stå där framför mig. Ska du springa då?! Ska du gömma dig mer än vad du redan gör nu?! Du är en stor jävla mes. Och jag kommer aldrig förlåta dig för allt som du gjort mig.. Du kan inte skylla ifrån dig hela tiden att det va han som sa du skulle göra så, det va han som tvinga dig. För det tror jag inte ett skit på! Hur kan man ens låta sin kille göra så mot dig och din familj?! Hur kan du godkänna detta?! Så jävla mycket vi har ställt upp för dig. Idag bara kastar du i väg allt! I mina ögon är du inte värd ens ett ruttet öre.. Och ja som du sa en gång jag vann och du förlorade. Varför?! För jag väljer inte bort min familj eller mina vänner för en kille som gör mig illa gång på gång.. Det är en enorm skillnad på dig och mig. Man kan inte tro du ska vara tolv år äldre.. Väx upp och ta tag om ditt liv istället. Och ett tips sluta göm dig. Vill jag ha ditt nummer så tar jag ditt nummer, du behöver inte säga till alla att dom inte får ge ut det, bara löjligt!!!!


Yes yes yes vad roligt alltså! Det har kom...

img_1045 (MMS)

Yes yes yes vad roligt alltså! Det har kommit nya angry birds banor. Nu jävlar ska jag ligga här och spela i några timmar. Kanske till och med få gråa hårstrån för man inte klarar en bana med en gång?! :-)


Planering av lägenheten

Palnering av lägenheten. - Vi har ju absolut ingen aning om vi ens kommer hinna få något större innan bebisen i magen kommer ut till världen. Därför måste jag redan nu börja planera så smått inne i hövve vad som måste bytas ut och hur vi ska göra så allting får plats. Visst jag har en stor 1:a på 43 kvadratmeter, men det finns så lite utrymme för kläder och andra saker.. Jag har ritat upp allting på papper nu och kollat runt på nätet vad det kan kosta om man nu ska ha allting nytt eller vad man ens kan ha för det ska se bra ut!

Hallen:
Där vi behöver planer om lite, visst det är en mini hall, men man får ändå plats för någon hallmöbel med lite lådor i alla fall. Sen skulle jag gärna vilja måla om den till en ljusfärg så det blir lite ljusare. Flytta speglar och lite andra saker..

Badrummet:
Där inne är allting som det ska. Visst det är väldigt litet, men vi kan få upp ett skötbord på väggen över toaletten. När man inte använder skötbordet så kan man fälla upp det igen. Mycket praktiskt tycker jag! Sen vill man såklart ha lite mer handdukar och så.. Kanske hitta något bra som man kan ha alla flaskorna på väggen, för just nu står allt på badkarskanten och det är inte alls bra eller snyggt!

Köket:
Det är stort, men jag skulle ändå vilja ta bort hyllorna på väggen och spackla igen håller måla väggen. Sen så skulle jag vilja ha ett nutt köksbord som jag har hittat på Ikea så länge. Tror man kan göra köket riktigt bra faktiskt.

Sovrum/Storarum:
Om vi börjar med delen där sängen står, så vill jag ha ett litet nattduksbord med lådor där Baby kan ha alla sina saker i lådorna och inte uppe på!!! Sedan blir det att ha en spjälsäng precis i slutet av våran säng på bredden.. Ett Datorbord där älsklingen får plats med sin stora dator.

Storarummet, då ska den ena soffan bort. Sen så skulle jag vilja ha nya kläder till den andra soffan, men eftersom det kostade mer än vad jag trodde så vet jag inte om det är bättre att köpa helt ny soffa istället?! Sen ska kabeltrumman bort och ett litet enkelt soffbord komma dit istället. Tv-bänken ska bort och hela sidan där ska vi ha byrå i stället med 9 lådor där vi får plats med jätte mycket kläder och andra saker i.

Men sen vet jag inte alltså om allting kommer ens få plats?! Men om en soffa åker bort gör det mycket plats och om vi tar bort det lilla datorbordet och sätter dit ett större och bättre blir det nog bra. Och tar vi bort den stora kabeltrumman och sätter ett mindre soffbord där sparar vi ännu mer plats. Plats är just nu väldigt viktigt och det ska inte vara möbler på möbler.. Men ett akvarium på 540 liter vet jag fan inte hur det ska ens få plats i köket. Det kommer bli trångt som fan. Men ja vi får se!!!


7495:- Kostar soffan 199:- Kostar soffbordet

Stor byrå med sex lådor 1195:- Och en mindre bryå med tre lådor 599:-

Det är dom här jag tänkte sätta ihopa till en lång skänk som tv-bänk. Så har man ju jätte mycket lådor att ha kläder och andra saker i.


Nattduksbord med lådor till babys tabletter och allt som han idag har på en kista synligt. 449:- Spjälsäng 599:-

Skötbord som man hänger på väggen övanför toan. Lätt att ta fälla upp och ner. 499:-

Köksbord man inte behöver vara rädd om att bebisen kommer slå saker i. 699:-


Alf & Fanny

Alf & Fanny. - När jag och mamma var ute i stan förra veckan så hittade jag den prefekta kaninen som jag vill att Lillen/Lillan ska få den dagen då Han/Hon födds. Kaninen kommer från Teddykompaniet och är ju hur underbar som helst. Hittat både stora, små, snutte och allt man kan tänka sig. Men den dagen jag får reda på om den är en Pojke/Flicka där inne vet jag vilken kanin man också ska köpa hem.. Oh jag längtar som mycket tills magen växer mer än vad den har gjort och tills den dagen kommer då vi får veta vem du är där inne. Är du en liten busig pojke? Eller är du en liten söt prinsessa?! Det är frågan och här får man gå och vänta tills Vecka 18 <3



Visst är dom bara för underbara?!


Vecka 12

Vecka 12. - Idag fyller lillen/lillan i magen 12 hela veckor. Idag har jag mått bättre än på länge och hoppas att det fortsätter också såhär..

Bebisen!

Fostrets längd är denna veckan ungefär 4-5cm och väger mellan c:a 40 gram, mer än en fördubbling på bara 3 veckor! Vid den här tiden börjar fostrets skelett att bildas och förkalkas så sakteliga, även om ändarna förblir mjuka och flexibla ända upp i tonåren för att kroppen ska kunna växa. Matsmältningssystemet förmår nu göra sammandragningar som för maten genom tarmarna, och det kan också tillgodogöra sig sockeer.

Hypofysen har börjat producera hormoner och det är vanligen möjligt att höra hjärtslagen med en doppler hjärtmonitor. Bebisen har också börjat utveckla reflexer och dess hud är väldigt känslig. Hjärnan är fullt utvecklad och detta gör att den nu kan uppleva smärta. Ögonlocken har bildats och täcker ögonen men kommer att förbli stängda fram till den sjunde månaden för att skydde de ännu inte färdiga ögonen. Även om du inte kan känna bebisen röra sig ännu så kan man stimulera honom så att han öppnar munnen och rör fingrar och tår.

Jag!

I slutet av veckan är din livmoder för stor för att rymmas helt och hållet i ditt bäcken. Det är möjligt att du kan känna livmodern strax ovanför blygdbenet. Livmodern fortsätter att växa genom hela graviditeten, och återgår till  normal storlek inom några veckor efter förlossningen. Innan graviditeten är livmodern nästan solid och väger c:a 70 gram, men vid förlossningen väger den omkring 1.1 kg och innesluter fostret, fostervattnet och moderkakan!

Det kan hända att du börjar känna dig bättre och inte lika illamående då denna hos många kvinnor brukar avta omkring vecka 12. Det är också möjligt att det börjar synas på din mage att det finns en liten bebis därinne, särskilt om det inte är din första graviditet. Rymliga och löst sittande kläder känns bäst nu. Det är inte bara magen som växer, utan också dina bröst, höfter och midja ökar i omfång.


Kläder till den lilla i magen

Kläder till den lilla i magen. - Under dom senaste veckorna har Baby och jag handlat lite kläder till våran lilla knodd som ska komma i Augusti. Kanske är lite tidigt?! Men man kan ju inte låta bli, och varför vänta till sista minuten när det ändå är så mycket som man bara måste skaffa innan knodden väl ska komma ut till världen.. Här nedanför kommer ni få en bildbomb med lite saker som vi har köpt!















Denna sista med tre kronor köpte Baby igår, för han ville att knodden och han skulle kolla på när Sverige spelade tillsammans. Då måste man väl ha något som sympoliserar?! Inget som jag bryr mig om precis :-) Hatar sport!!




Det ska va mamma pappa barn


Om ni inte lyssnat så måste ni lyssna nu!!!


Livet blir bättre

Livet blir bättre. - Kollar just nu på kanal 3 där det handlar om kändisars uppväxt som inte har varit den roligaste att vara med om. Jag sitter och gråter just nu i soffan!!

Sångerskan Jessica Andersson växte upp bland våld och missbruk i ett ständigt pågående fylleslag. Hör henne berätta hur allt vände i Livet blir bättre. Många barn växer upp med missbrukande föräldrar, en skamfylld erfarenhet de ofta döljer för sin omgivning. Men de är inte ensamma. Sångerskan Jessica Andersson växte upp i ett ständigt pågående fylleslag. Mamman lät familjen driva fritt medan hon flydde in i alkoholismens dimbankar. Ibland tvingades barnen att se hur mamman misshandlades, något som satte djupa spår i dem. Under en period mådde Jessica så dåligt att hon inte ville leva längre. I Livet blir bättre berättar hon om sina svåra minnen, men också om hur hon till sist kunde vända sina erfarenheter till styrka.

Jessicas mamma var grav alkoholist. Jessica och hennes syskon växte upp utan regler och rutiner, i ett ständigt pågående fyllekaos. Ofta fick de gå i smutsiga kläder och tigga mat hos grannarna. Det gick ibland så långt att syskonen såg sin mamma bli misshandlad av männen som söp hemma hos dem. Jessica tvingades att växa upp i förtid för att ta hand om sig själv. Det var först när 9-åriga Jessica kom till en fosterfamilj som hon förstod att det kunde finnas regler i en familj. Hon berättar att skolan och hennes bästis blev hennes trygghet. Trots detta kände hon under en period att hon inte ville leva. Det tog många år innan hon kunde vända smärtan till styrka, men idag lever hon ett lyckligt liv med egen familj. Jessica Andersson delar en smärtsam erfarenhet med tiotusentals svenska barn och vuxna: Att växa upp i ett missbrukarhem. I andra avsnittet av Livet blir bättre vill hon berätta för andra barn och vuxna att de inte är ensamma, att det finns ett hopp på andra sidan kaoset.


Fakta & Bild kommer från Tv3.se


Go kväll!! Nä usch denna dagen/kvällen är ...

Go kväll!! Nä usch denna dagen/kvällen är den värsta på länge. Exakt allt jag ätit har kommit upp om och om igen. Har en sån fruktansvärd halsbränna nu tack vare allt skit. Det är sån slöseri med mat för fan. Men som min barnmorska och min läkare sagt fast jag kräker måste något ner med en gång efteråt hur jobbigt det än är. Men min kropp börjar säga ifrån nu att den tycker detta är sjukt jobbigt och jag vet snart inte var jag ska ta vägen.. Vill inte ha det såhär mer! :-/


Bästa kompisarna

Bästa kompisarna. - Igårkväll kom lilla Wilma hit för att sova över hos oss, eftersom mamma jobbar långa dagar och pappa jobbar i Göteborg. Eftersom både jag och Billy är hemma så kunde vi ta hand om lilla Wilma såklart. Hela natten lång har båda hundarna sovit på min sida av sängen, dock har det varit lite trångt men väldigt mysigt. Wilma har legat halva natten på min huvudkudde där uppe sedan så har hon sovit på kuddarna brevid som jag har mot väggen. Lilla Zakimbo han ligger som vanligt vid mina knäväck under täcket hela natten lång. Nu ligger båda grisarna här på varsin sida om mig i soffan..

Varför jag inte har skrivit så mycket i bloggen på sista tiden är för jag mår som jag mår. Jag har ingen ork eller lust med någonting. Det enda jag gör är att kräka på toan och ligga i sängen och försöker att äta. Fast jag kräker så mycket som jag gör så har jag ändå fått i mig så pass mycket näring att jag har gått upp 2 KG. Så det är ju jätte bra! På Torsdag blir det ändå ett läkarbesök innan vi ska till barnmorskan, där jag komma förklara för honom hur jag mår och hur jobbigt det är. Mitt illamående gör att jag inte alls kan jobba, eftersom jag springer till toan stup i kvarten. Så det bästa vore nu att bli sjukskriven och kanske få något som hjälper mot detta problemet. Sen skulle jag vilja bli undersökt, men det kommer jag säkert inte att få!!


God morgon! Min baby har givit mig frukost...

img_9735 (MMS)

God morgon! Min baby har givit mig frukost på sängen ännu en dag. Och jag mår inte som en människa ska så blir att vila mycket idag! Zakimbo tittar ut mina mackor och själv tittar jag på skärgårds doktorn :-)


Jessica och Oliver kom till mig och Billy ...

img_7561 (MMS)

Jessica och Oliver kom till mig och Billy ikväll för att hämta gitarren som vi skulle bli av med. Oliver älskar sin nya gitarr, sitter och spelar och sjunger :-D


städ och tvätt lördag

Städ och tvätt lördag. - Usch ja säger jag bara en gång för alla. Enda sedan jag fick reda på att jag blev gravid har jag inte orkat lyfta ett finger här hemma på grund av mitt illamående och ork. Men nu tog jag tag i mig själv och rysste om mig ordentligt. Jag är ingen människa som kan leva i smutts och har aldrig varit. Nu är här hemma så jävla rent och snyggt tack vare mig och min baby. Tvätten håller på där nere i källaren och ska snart ner och hänga upp det på tork och in med nästa maskin.. Hatar att tvätta alltså, det är ju det värsta jag vet. Städa går bra med tvätta och diska nääää!!

Gårkvällen

Gårkvällen. - Så mysigt vi hade igårkväll. Först blev det resturang på Jensens Böffhus med lite förrätt som bestod av snack korg fylld med friterade mozarellasticks, friterade lökringar, friterade ostfyllda jalapenos och två olika dipp till detta. Sen beställde vi in våran huvudrätt, jag tog favorit biffen med favoritsås eftersom dom hade tagit bort den godaste köttbiten dom någonsin har haft där :-/ Vitlöksbiffen med vitlöksklyftor och vitlökssås synd faktiskt eftersom den var den bästa.. Baby beställde in en whiskybiff med whiskysås och potatis och sallad. Efterätt orkade jag inte och inte baby iheller, men jag beställde in en varn choklad med vispgrädde i alla fall :-)

Efter vi hade käkat gick vi en runda i stan och kollade på allt julpynt som hängde kvar. Men eftersom det är så jävla kallt så gick vi in och satte oss på bion för att vänta tills det blev insläpp till våran film Hamilton. Filmen var sådär men väldigt bra secener med action dock. Men ja sådär tyckte jag om filmen ändå!




Nu har jag äntligen fått i mig lite mat. D...

img_4742 (MMS)

Nu har jag äntligen fått i mig lite mat. Dax att åka till mobila och titta på skor..


Lilla miraklet fyller 11 veckor idag och d...

img_6992 (MMS)

Lilla miraklet fyller 11 veckor idag och det kommer jag och baby fira med bio och resturang ikväll :-D längtar tills vi ses ...


Nu är våran bebis 11 veckor gamla! Nu är b...

img_0577 (MMS)

Nu är våran bebis 11 veckor gamla! Nu är bebisens sitthöjd ungefär 4 cm. Alla kroppsdelar finns med, från tandanlag till tånaglar och fingrar och tår har nu separerats helt. Bebisen rör sig massor och sparkar och sträcker på sig. Det ser nästan ut som vattenbalett och ju mer fostret utvecklas, desto mer rör det sig. Takten av kritisk utveckling trappas ner under de kommande veckorna. Bebisens huvuduppgift de kommande sex månadernas är att bli större och starkare, så att den kan klara sig utanför livmodern.


Ligger just nu i sängen och spelar lite sp...

img_2335 (MMS)

Ligger just nu i sängen och spelar lite spel på mobilen samtidigt som jag skriver sms till min älskling. Jag vet i fan vad som hänt med min högra häl kan knappt gå på den och den small innan idag :-/ trodde att min hälsena hade gått av, men som tur var så hade den ju inte det.. Hoppas på bättring imorgon!


Jag förstår inte varför det ska vara ett s...

img_0411 (MMS)

Jag förstår inte varför det ska vara ett sånt sikt väder rent ut sagt. Det stormar så man knappt kan hålla sig med båda fötterna på jorden. Och inte nog med det, regnar då och då också! Jag har då hellre snö nu ett tag framöver än en sådan storm som idag. Var har snön tagit vägen?! Det snöar överallt utom här liksom.. Eller har snöat iaf. Just nu mår jag jätte jätte dåligt, har duschat och varit ute med mina änglar på kisspromenad. Nu håller jag på med middag till lilla mig som har en tum mage, soppan vände lika snabbt som den kom ner. . Hoppas mina fiskpinnar med potatis, sås och broccoli kommer stanna i magen!


Nu blir det soppa och filmen titanic som g...

img_0995 (MMS)

Nu blir det soppa och filmen titanic som går på tv:en just nu.. Mysigt till detta skit vädret!!


Sitter vid datorn och kollar runt lite här...

img_3830 (MMS)

Sitter vid datorn och kollar runt lite här och där, lyssnar på musik och försöker koppla av. Min lilla älskling steppade fram och tillbaka för jag inte tog upp honom i famnen. Det gick inte många sekunder tills han somnade i mitt knä.


Haha, dom är så jävla söta. Sitter på vars...

img_9667 (MMS)

Haha, dom är så jävla söta. Sitter på varsin stol bredvid mig när jag äter! Kan man mer än älska dom?!


Nu blir det en supergod pappa middag. Har ...

img_8493 (MMS)

Nu blir det en supergod pappa middag. Har aldrig ätit så mycket middag förr som jag gör nu. Haha eller i och för sig kallar folk det för lunch vid tolv och middag på kvällen.. Men men ska njuta nu av det i alla fall. Är helt slutkörd just nu. Jobb från halv åtta till kvart över fyra. Sen hemligt projekt efter jobbet. Efter den timmen åkte vi sen på jakt efter termobyxor med gummiband i midjan så det passar en.. Äntligen efter många om och men fann man ett par som ska värma mig gott imorgon på jobbet. Tydligen är dom ute i vilket väder som helst och det märktes idag när det öste ner från himlen.. Lagom kall blöt och smutsig efter det!!!


Kärleken till dig är oändligt stor

Kärleken till dig är oändligt stor. - Älsklingen min, det finns inte så pass stora ord att kunna beskriva min kärlek till dig. Du är verkligen världens bästa, den bästa man kan önska sig. Du finns alltid där för mig i både vått och torrt och det är jag tacksam för. Älskar dig av hela mitt hjärta.. Det är du och jag nu och föralltid. Saknaden av dig är stor och det gör ont. Vill bara ha dig hos mig varje sekund, utan dig är jag HALV!!! ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR DIG BILLY BABY <3


Vi är en underbar familj och snart blir vi yttligare en till <3




Har just nu rast och har varit ute med hun...

img_9435 (MMS)

Har just nu rast och har varit ute med hundarna, snart dax att dra sig tillbaka till sitt arbete! Jätte fint dagis men det jobbiga var väl att vi va ute när det regnade!! Dax att skaffa nya kläder att ha ute bland alla smutsiga barn så man kan leka tsm med dom.. En fröken trodde jag va mamma som inskolade mitt barn haha ;-)


God morgon allihopa! Nä fy fan vad jag int...

img_8960 (MMS)

God morgon allihopa! Nä fy fan vad jag inte alls mår bra idag. Men första dagen på jobbet sedan jag fick veta att jag va gravid, hum.. Undra hur detta kommer att sluta?! Jag kommer göra mitt bästa och se om jag klarar hela dagen eller inte!! Nu sitter jag och äter lite gröt och dricker min kalvinmjölk, får dock hoppas på att det stannar i magen och inte åker ut på toaletten!!


Mamma och jag har haft en trevlig kväll id...

img_7854 (MMS)

Mamma och jag har haft en trevlig kväll idag. Först ute i burlövcenter och shoppade hem och åt pannkakor och kollade på sista avsnittet från saltön. Nu ligger vi här och kollar på gamla foto. Men snart dax att sova lite. För imorgon blir det upp tidigt och iväg till jobbet. Första gången som gravid.. Undra hur det ska gå?!


Äntligen har jag målat mina naglar och tår...

img_2090 (MMS)

Äntligen har jag målat mina naglar och tårnaglar. Köpte ett nytt lack inne på Gina tricot idag när jag köpte min chockrosa halsduk! Här ser ni också min nya ring som jag även idag har köpt ;-) Nice shit!!


Nu är mitt hår bra igen och bättre kommer ...

img_8867 (MMS)

Nu är mitt hår bra igen och bättre kommer det bli till nästa frisör besök :-) hon trodde inte sina ögon när hon fick se hur snabbt mitt hår kan förändra sig.. För att ha så rött så ska det inte gå bort efter en blekning och få ett sånt här fint resultat. Men mitt hår sviker mig aldrig ;-) halsduken och ringen på fingret köpte jag även idag ;-) chockrosa halsduk kommer bli perfekt till denna årstid!!!


Sitter just nu hos Tova och blir fin i hår...

img_2135 (MMS)

Sitter just nu hos Tova och blir fin i håret.. Hoppas på ett bättre resultat än vad jag hade innan jag kom hit. Undra om man ska klippa sig också?! Men nä varför skulle jag ;-)


Vecka 10+4 är jag inne i nu. Idag har jag ...

img_2511 (MMS)

Vecka 10+4 är jag inne i nu. Idag har jag bara tagit det lugnt och försökt få igång mammas och pappas internet, men har inte lyckats så sket i det och drog fram gamla fotoalbum och satte mig på sängen och gick igenom alla. Har en hel kartong kvar som jag ska kolla på när jag kommit hem från frisören :-)


Helvete för allt just nu. Jag orkar snart ...

img_1594 (MMS)

Helvete för allt just nu. Jag orkar snart inte må såhär skit mer, varför ska man må så bara för man väntar det finaste man kan få i världen?! Det är inte rättvist det är verkligen inte det. Många andra kvinnor som är gravida dom är lite trötta dom mår lite illa på morgonen, men dom spyr fan inte hela dagarna och mår såhär skit! Jag trodde detta skulle snart gå över. Förra veckan mådde jag jätte bra i två dagar och ropade jippi för jag trodde det skulle vara såhär underbart hela tiden. Men nääää, varför skulle det få vara så för?! När man kan må illa kräka och inte orka med något!!! Fan för allt nu. Jag vill bli människa igen!


När varken mormor och morfar ser eller hör...

img_5435 (MMS)

När varken mormor och morfar ser eller hör tar Zakimbo friheten att ligga som en kung på soffan där uppe på kuddarna.. Muhaha! Själv ligger man fortfarande här och mår skit. Men som tur finns det fler avsnitt från saltön.


Helvetes natt har det varit som vanligt. K...

img_6695 (MMS)

Helvetes natt har det varit som vanligt. Knappt sovit och varit uppe tusen gånger på toa för man är yr och mår illa.. Imorse va det också skit, så kom aldrig iväg imorse för jag mår som jag mår. Ligger fortfarande väldigt yr i soffan och tittar på saltön tillsammans med Zakimbo och Wilma ..


Igår pratade jag och baby om gamla spel, s...

img_7557 (MMS)

Igår pratade jag och baby om gamla spel, så kom jag ju på vilket som jag bara älskade att spela som barn Bubble Bobble hur kul va det inte liksom?! Letade upp det på iPhone om spelet fanns där och såklart gjorde det de.. Vem gick inte in snabbt som bara den för att köpa det?! Ångrar mig inte en minut.. Så himla roligt alltså!! Ps: baby hjälpte mig idag att ställa in den så det blev som förr.. Tack hjärtat <3


Idag är det en sån dag jag inte alls är br...

img_1793 (MMS)

Idag är det en sån dag jag inte alls är bra. Vet inte hur mycket jag har kräkt idag och jag orkar inte röra mig knappt. Man känner sig så bakfull och alla dofter man känner får en att må ännu sämre.. Men det jag kan leva på är ju min skräpmat! Tack gode Gud att den finns..


Fy fan säger jag högt! Jag mår inte alls b...

img_9269 (MMS)

Fy fan säger jag högt! Jag mår inte alls bra, men måste försöka att få ner lite müsli med mjölk i alla fall. Mina drömmar om nätterna blir bara värre och värre också. Hatar det som fan!!


Gladiatorerna 2012

Gladiatorerna 2012. - Gud vad roligt att det har kommit tillbaka, för åtta år sedan såg man detta varje Fredag tillsammans med familjen och nu har det äntligen kommit igen. Minnena kommer tillbaka och det roligaste av allt är ju ändå att grenarna är dom samma.. Lördagarna är räddade en bit framöver!! YEAH


Hemmagjord glass i flera lass

Hemmagjord glass i flera lass. - Vi håller just nu på och provar glassmaskinen Baby fick av mig i julklapp. Hoppas verkligen det blir gott nu för jag är så fruktansvärt sugen på glass nu att det vattnas i munnen på mig. Och vem älskar inte glasss liksom?! Zakimbo fick smaka lite innan det blev helt klart!!




Shopping turen

Shopping turen. - Jaha då har man shoppat lite saker till sig själv idag då. Något som jag verkligen behövde med andra ord. Mina kläder börjar krympa och mina linne är som magtröjor. Bh:ar som absolut inte alls passar.. Men nu har jag fem nya långa linne i fina pastellfärger och en BH som kostade alldeles för mycket.. Jag hade gått upp två kupor och är bara i vecka 10+1 så undrar hur mycket till dom ska växa innan det är färdigt?! Just nu har jag 75 E och känner redan att det är tyngre än vanligt att bära upp..

Vad tycks om mina nya plagg?! Men fortfarande kan jag inte fatta priset på min nya BH

Idag blir det att åka ut och handla en ny ...

img_4262 (MMS)

Idag blir det att åka ut och handla en ny bh till mig. För nu går det inte mer att ha såna små saker på mig. Finns liksom ingen plats för mina nya bröst.. Hoppas jag finner en bra som passar till ett bra pris.. :-)


God morgon! Vad skulle jag gjort utan min...

God morgon! Vad skulle jag gjort utan min baby egentligen?! Han är ju bara för underbar för att vara sann. Det första han gör när vi vaknar är att försöka få mig att må bra, sedan gör han frukost på sängen till mig jämt. Kan man ha en bättre man eller?! Baby jag älskar dig så mycket ska du veta. Du är det bästa jag har.. Du och jag mot världen!!


Jag saknar dig

Jag saknar dig. - Usch ja, vad ska man säga när man inte finner ord? Jag älskar när en film är så stark och kan ta fram ens känslor. Att sitta med spännda ögon och tårar som bara rinner är väl ingenting man egentligen vill? Men fy fan vilken underbar film. Hemsk men så underbar!!! Här nedanför har ni trailern

Ansiktet - Äckligt


Vecka 9+6

Vecka 9+6. - Jaha då har man gått såhär långt enligt min barnmorska igår. Snart går jag in i vecka 10, shit vad tiden rullar på. Jag längtar verkligen till våren är här då det börjar bli varmare ute och man slipper ha på sig tiosuen klädesplagg för att inte frysa. Då har också magen blivit en stor kula och man kan visa upp den med huvudet högt! Just nu känner jag mig mer fet än gravid bara för magen inte är så hård ännu. Men har ändå inte gått upp i vikt särskilt mycket ännu iheller, så det är ju skönt. Som ni ser bilden nedan, det är så knodden i magen ser ut just nu!!


Bilden är lånad från världen bästa fotograf: Lennart Nilsson


Vad är det för väder?!

Vad är det för väder?!. - Ja det kan man ju fråga sig, rena rama skit vädret har vi fått. Regn och storm är inte alls någon bra kombination. Har varit iväg med mamma och pappa hela dagen tillsammans med lilla Zakimbo. Vi har både varit på IKEA, hämtat ut paket, City gross och såklart Coop Forum. Haha!! Äntligen kan jag äte lite mer saker än vad jag kunde göra förra veckan, så har handlat ett gott bröd och pålägg som jag just nu kan äta. Ska bli så gott ikväll. Till min älskling har jag köpt med mig brieost för jag vet att han älskar det och vad gör man inte för sin partner?!

Känner mig så halv utan honom vid min sida. Fast vi bara varit ifrån varandra i några timmar saknar jag honom jätte mycket redan. Ska bli så mys att komma hem och bara mysa och få ta hand om varandra senare ikväll.. Men innan det ska jag snabbt på ett viktigt möte som kanske kan förändra mitt liv?! Mer än så kommer jag inte att säga..

Skitväder och god middag

Skitväder och god middag. - Idag har det verkligen varit skitväder här i Malmö. Först så åkte vi ut med Zakimbo och Wilma till farbror doktorn för att ge dom varsin liten spruta i nacken. Wilma klarade det fin fint och skrek inte alls, men Zakimbo hade lite problem med att hålla sig stilla i min och babys famn, så sköterskan fick komma in och hjälpa doktorn och vår lilla pojke skrek som aldrig förr. Tutte nutte på honom, med lite blod i nacken mådde han sedan hur bra som helst. Jag frågade också vad dom tyckte om hans vikt, han är lite överviktig så har fått ett special foder för att få ner honom i vikt. Hoppas det kommer fungera bra!

Istället för att åka hem till våran tråkiga lägenhet i detta tråkiga väder bestämde vi oss för att hänga med som en svans tillsammans med mina päron. Dom skulle åka till Hörby för att hämta hem pappas bil som hade blivit fixad och lagad. När vi väl kom fram mådde jag sjukt illa som i sin vanliga ordning. På parkeringen ser jag att det är någon vagn med en stor text på utsidan, innanför vagnen står fyra ungdomar och ger ut gratis läsk och korv till alla som är där på Bil månsson. Så äntligen fick jag i mig lite mat tack vare min underbara pojkvän som gick ut i regnet och hämtade korv o dricka till mig och min mamma!!!

Väl hemma igen så var det dax att sätta igång med att rensa lägenheten från allt skit. Baby har gjort vid garderoben med alla kläder, har rensat bort sjukt mycket som inte passar och som är fult. Så snart är det dax att gå ner och kasta skiten och ner med saker i källaren. Själv har jag stått och lagat en underbart god middag till oss. Ibland kan jag bara älska att laga mat och många gånger bara hatar jag det. Men idag var det en sån dag då jag trivdes ute i köket.. Nä nu är det dax att städa vidare!!!!





Baby provade lite kläder som skulle slängas ;-) Visst blev han het HAHAHA!!!





Ute och yrar

Ute och yrar. - Jaha, då har vi varit i farten igen tillsammans med Jessica och Oliver. Första stoppet blev på Barnens Hus för att hämta ut ett paket som man fick gratis från Pampers. Där jag och baby fick en blöjhink, två jätte fina nappar med stjärnor på, en leksak, blöjor, långa skedar av plast. Sjukt nice att bara få en sån sak gratis. Nu väntas det bara att Libero ska skicka ut sitt också..

Nästa stopp blev babyproffsen för att Jessica skulle hämta ut sitt paket som innehöll samma saker typ. Och sedan fann hon även sin vagn som är redan beställd. Mobilia har vi också varit på med alla miljoner människor. Där jag äntligen fann gravidtrosor på REA dessutom.. Och var har vi mer varit då?! Jo varför inte IKEA när vi var i fraten?! För billigare middag än på IKEA finner man ju inte ;-)

Nu har älsklingen och jag precis hoppat ur badet. Den tiden tillsammans är så viktig just nu för oss båda två. Och vad är inte mysigare än att bada med lite tända ljus och bubblor?! Nu ska jag och baby kolla på lite film och mysa ännu mer..





Förjävligt rent ut sagt.

Förjävligt rent ut sagt. - Idag känner jag mig ännu mer bakfull än vad jag någonsin gjort och ändå har jag inte druckit en endaste droppe sprit. Jag trodde mitt illamående skulle bli bättre för varje vecka som går, men nä varför ska det vara så, när man istället kan få må piss?! Men om bara några dagar så ska jag äntligen få träffa min barnmorska som ska ha hand om mig fram tills jag ska föda. Där kommer jag förklara för henne hur jag mår så hon kan hjälpa mig på bästa sätt. I fem dagar har jag vaknat upp med en fruktansvärd migrän, men idag gick det inte längre utan jag låg på sängen och storgrät som ett barn av smärta. Jag visste inte var jag skulle ta vägen och inga huvudvärkstabletter får man ju inte iheller ta. Men vi kollade upp det hela och kom fram till att jag får lov att ta ALVEDON. Huvudvärken är fortfarande där, men jag kan leva med den. Tyvärr har jag inte alls varit mig själv idag utan bara legat och sovit och mått dåligt.. Dax att hoppa ner i badet med baby nu..

God fortsättning på er allihopa

God fortsättning på er allihopa. - I natt blev det att fira in det nya året 2012. Undra hur detta året kommer att bli?! Jag hoppas på att det kommer bli super och att det kommer bli ett år att minnas väl. Igår mådde jag inte så bra "som vanligt just nu" Och idag mår jag sämre än vanligt om man säger så. Det blev att fira in det nya året med mjukisbyxor och tjocktröja. Haha!! Men vad fan gör det?! Hade ju lika trevligt för det. Vi åt super god mat som min pappa hade lagat, han bjöd på Anka med potatis och en jävligt god pappasås. Förätten bjöd mamma på och det blev kroskader med svampstuvning.. Till efterrätt blev det chokladpudding negerbollar, morotskaka..


Pappa ska alltid dumma sig!!!











RSS 2.0