Virka eller sticka

Virka eller sticka. - Har hittat så jävla söta saker till nyföddfotograferingen. Men det är fan att jag inte hittar mönster till just dom här söta sakerna. Min mamma kan sticka och virka, så hon hade lätt kunnat hjälpa mig med detta. Men problemet är att hon måste ha mönster ju :-/ själv kan jag inte göra något av det, fast jag gärna hade velat kunna det!

 


Fin besök

Fin besök. - I morse ringde Jessica och undrade vad vi skulle göra idag. Nyvaken och förvirrad så vaknade jag upp och visste inte vad som skulle hända och ske. Så vi bestämde att hon och Leo skulle komma hit!

Upp snabbt och börja med kaoset i köket och den stora högen med all disk som vi inte orkat ta på två dagar. Älsklingen tog hundarna på en lång härlig morgon promenad..

När jag stod där halvnaken i köket ringde det på porten, snabbt på med kläder och fortsätta med den eviga disken. När allt var klart fick jag äntligen min frukost i magen.

Wilma var helt tokig för här var en bebis i hemmet. Hon hoppade på barnsängen för att se vad som låg där, så nu är där avskavt färg vilket gör mig förbannad. När vi åkte iväg för att leta dop present och kom hem igen så ligger Wilma i Smulans säng!!! Alltså visst jag älskar henne men när hon beter sig såhär så vill man bara strypa henne. Det är inte okej att hoppa på möbler för det är djur på tv och hoppa på en spjälsäng för där ligger en bebis. Mamma och pappa får fan ta tag i henne nu!!! För såhär går det inte att ha de. Hon blir två och beter sig som en valp.


Något man ångrar starkt

Något man ångrar starkt. - Jag finner inga ord på hur ledsen jag är, mitt hår har alltid varit bra och färgerna har alltid blivit som det skulle. Men denna gången är det något som inte har stått rätt till. Och JA innan jag får höra från alla till höger och vänster så vet jag det finns risk att det händer såhär när man är gravid!

Jag ville bara överraska baby det att färga håret mörkt igen. Men idag ångrar jag mig djupt in i hjärtat att jag inte bara tog min äckliga utväxt istället för att göra denna förvandlingen. För nu får man ju stå sitt kasst när färgen är ful och när man tappat håret. Jippi vad jag är glad "NOT" men det finns ju nu inget jag kan göra iheller...


Blekning av tänder

Blekning av tänder. - När vi packade älsklingens saker i hans rum så hittade vi ett paket med blekning av tänderna. Men ingen av oss tror ett skit på sånt, men det var gratis och innan man slängde det så provade vi naturligtvis. Här kommer före och efter!!


Blommor & bin

Blommor & bin. - Nu på kvällen tog vi en runda i det soliga fina vädret för att köpa lite coca cola light till kvällens film mys. Med tunga steg och super många pauser så hittade vi super fina blommor som jag inte bara kunde blunda för..


Skratta eller grina?!

Skratta eller grina?! - Mitt hår blev inte bra första gången, färgen fastnade inte och blev inte som det alltid annars blir med den hårfärgen. Så idag blev det ännu en hårfärg, tog chokladbrun som vanligt med rött i eftersom man inte vill ha koskit hårfärg. Tror ni färgen blev bra?! Nä varför skulle den bli det.

Just nu ångrar jag som fan att jag tog bort mitt ljusa men att ta bort utväxten med blekning hade bara förstört mitt hår. Det hade aldrig orkat de därför bestämde jag mig för att återgå till brunett!!

Men just nu vill jag bara grina är så less på allting som har med mitt utseende och hår att göra. Faaaaaan!


Leo mys

Leo mys. - Sitter just nu hos frisören med baby Leo och tittar på Jessica när hon förvandlas från trach till glamour. Färgen är i håret och är sjukt snygg chokladfärg, bara plattning och brynen som ska fixas sen är hon som en ny person.

Leo har varit super duktig och ligger just nu i vagnen efter att baby har gulligullat med honom!


Middag

Middag. - Älsklingen ställde sig i köket fast han inte va i topp form för att stå och laga mat, men eftersom jag nu mår som jag mår så fick jag en supergod middag till soffan framför unga mödrar :-)

ÄLSKAR DIG BABY <3


Sommar och ömma fötter

Sommar och ömma fötter. - Idag har vi haft ännu en helt fantastisk dag. Dock kan jag knappt stå på mina fötter, hade ju helt fel skor om man säger så.

Vi har varit iväg med Jessica och hennes fina pojkar på äventyr. Shoppat både hem sjukt mycket mat och picknick saker. Sen blev det faktiskt en hel del saker till mitt hår och ett par Foppa tofflor och strumpor till baby. Smulan fick också en sak idag bara för vi hittade det på REA för endast 20 lappen.


Känns konstigt

Känns konstigt. - Igår kväll när vi la oss i sängen började det kännas konstigt i magen. En känsla som jag aldrig någonsin hade känt förr. Hon är mycket livlig där inne och rullar runt, sparkar och har sig. Men nu på morgonen kom det tillbaka igen. På båda sidorna så drar det ihopa sig på mitten känns det som. Precis som hon rullar ihopa sig till en boll eller något annat. Det är inte ett dugg skönt och tycker det är sjukt obehagligt nu när detta händer. Men vad kan det vara?! Tror ju att det är helt normalt, inget som gör ont eller så, mer att det bara är sjukt obehagligt liksom..


05.54

05.54. - Nu är det morgon och alla ligger fortfarande och sover. Alla utom jag då såklart som knappt har fått sömn denna natt. Men är hur pigg som helst och kan inte sova, dock så uttråkad. Ser ut att bli hur skönt väder som helst idag, man kan ju bara hålla tummarna på det. Vet i farao vad vi ska hitta på idag, kanske packa en picknick och dra någonstans för att sola och mysa lite? Vi får se vad som ska hända och ske när huset har vaknat upp helt enkelt.


Tvätt, städ, packning, inredning

Tvätt, städ, packning, inredning. - Det har varit full rulle hela dagen fast jag har mått sämre än på länge. Först började med att man skulle tvätta, men fick tvättat tre maskiner och hänga upp två på tork. Sen hämtade Anni oss för att åka hem till henne och packa Babys saker inför hans flytt hit här som blir nu i Juni månad. Allting blev nerpackat och vi fick många av hans blommor och lite andra saker med oss idag.

Anni körde oss hem efter en hel dag i Hjärup. Upp i lägenheten med allting, ner i källaren för att hänga upp sista maskin tvätt som får hänga kvar där nere tills morgonen.

Nu har jag varit igång med att inreda lite och städa hela lyan på grund av min panik till smuts och oordning, nu är här sjukt hemtrevligt och lägenheten är ren från skit.

Dax att denna gravida kvinna får vila lite för jag är helt slut och mår sämre än innan idag. Men det är smällar man får ta och lika bra att le istället!!


Bajs

Bajs. - Jävla hund jävel rent ut sagt. Varje dag man går ut med hundarna så stannar folk och säger: oh vad söt hon är, nä Gud vilken fin hund. Men till min hund säger dom inte ett ljud om att han är söt. Visst må hon vara en jävligt vacker söt hund. Men ni ska fan veta att hon också är den mest jobbigaste hunden, hon skäller till djur på tv hoppar och river på möblerna. Hon biter i sönder tidningar och posten som kommer då man inte är hemma. Jag menar strimlar det i miljoner bitar över allt. Hon rullar sig i bajs som ni ser på bilden!! Ja vad fan ska jag liksom säga. Jag älskar henne jätte mycket och hon är hur underbar som helst men dom här sakerna är så jävla jobbiga !!!


Mammas Dag

Mammas Dag. - Det känns konstigt att inte ha sin mamma här, men samtidigt vet jag att hon har det så underbart i Grekland istället och kan fira denna dagen på ett soligt härligt ställe istället. Men mamma jag tänker på dig som jag alltid gör och jag älskar dig jätte mycket, det vet du om. Mamma jag hoppas din dag blir en kakon fin dag där du kan njuta av god mat av solens härliga strålar och det varma vattnet med pappa. Pussar och kramar på er båda. Älskar er!


Tvättdagen

Tvättdagen. - Då har man skjutit upp detta alldeles förlänge med att ta tag med tvätten. Men det är ju så himla tråkigt att springa ner i källaren hela dagen bara för att få allting tvättat och torrt. Men nu är ju vädret inte det bästa så det är dax att passa på att tvätta allting som bara låg i en hög och växte och växte för varje dag som gick. Nu får man egentligen stå sitt kasst om man säger så!


Sveeeeeeerige

Sveeeeerige. - Ja då fick Sverige 372 poäng idag i den stora tävlingen. Fan vad gött att Loreen tog hem detta. Hon är så jävla grym och låten var klart bäst ikväll. Stort grattis till Loreen!


Eurovision song contest

Eurovision song contest. - Nu sitter vi i soffan för att heja på Loreen jag hoppas verkligen att vi kommer vinna skiten i år.

Nu blir det att käka gott som vanligt och luta sig bak i soffan och mysa med min älskade man!


Tropikmässan

Tropikmässan. - Idag har vi varit hela dagen på tropikmässan i Malmö, själv tyckte jag att det inte alls var något speciellt detta året. Men vad gör man inte för sin älskling?! Det är ju klart man följer med.

Har absolut inte mått super bra idag alls och mår fortfarande inte så bra iheller. Mår illa hela tiden och känner att jag ska kräka vilken minut som helst. Äh det är bara att bita ihopa och njuta av att känna hennes rörelser istället.

Vädret började underbart och det var strålande sol och hur varmt som helst. Men sen började det bli moln och lite kyligare ..


Smulan säger ifrån

Smulan säger ifrån. - Nu är hon livlig i magen och hungern börjar komma mer och mer. Så nu är det dax att sätta sig i soffan och ta det lugnt. Äta sin middag och bara njuta av livet!


Vecka 30

Vecka 30. - Jag har 76 dagar kvar att gå tills det är BF och 72.9% av graviditeten har passerat. Nu är Smulan drygt 39 cm lång. Ökningen av längd saktar snart av, men Smulan kommer till att fortsätta lägga på sig vikt ända fram till födslen. Förmodligen väger hon nu ungefär 1.3 kg.




Vecka 30


Shopping med Jessica & Leo

Shopping med Jessica & Leo. - Idag har baby och jag fått vara med Jessica & Leo lite här och där. Blev såklart lite shopping både för mig och för Jessica. Leo fick ett par tjusiga solbrillor, shorts, body och andra fina saker. Själv hittade jag en kofta och ett par söta skor på rea inne på H&M till lilla Smulan.

När vi skulle gå ut till bilen så stod där ett bord med en lapp gratis hund och katt mat från royal canin. Vi gjorde precis som alla andra hamstrade på oss jävligt mycket mat. Gratis är bäst om man säger så!

image description
image description

 


Zzz

Zzz. - God morgon på er allihopa. Nu har jag varit vaken väldigt länge som vanligt, och morgonen i detta huset är alltid så tråkig eftersom det bara är jag som är vaken som vanligt. Alla andra sover och ingen vill iheller vakna till liv. Sitter just nu i sängen med en jävla huvudvärk och tycker detta är så tråkigt. Ska väl snart gå och koka lite gröt till frukost sedan vet i fan när dom andra vaknar upp till liv igen.

Vad som händer idag?! Det har jag inte den blekaste aning över iheller. Det är ju underbart väder så man kan ju inte klaga på det precis. Vi får väl se vad dagen har att erbjuda ..


En solskens dag

En solskens dag. - Nu har baby och jag varit på Entré och myst lite tillsammans. Blev en del shopping också såklart, men det förtjänar man mycket väl en dag som denna.

På väg hem med bussen, ut med grisarna sen så blir det att kolla lite inredning och sånt kul. Vi vill ju ha något som är vårt liksom som vi tycker om tillsammans så det inte blir shabby chic blandat med andra saker haha!!


Wiieehoo!!!

Wiiieehoo!!! - Jag är så glad glad glad, det är underbart väder idag också så ingen jävel kan klaga. Dax att äta lite macka och en muffins och sedan tänka ut vad man ska hitta på för något idag. Ibland är det så svårt att komma på vad man kan göra eller var man kan åka för att fördriva tiden lite.

Jag behöver ett par nya skor, eftersom jag bara kan gå i flippflopp så skulle jag då vilja ha ett par till såklart. Kostar inte iheller hur mycket som helst.

Eller ska man vara ta en filt och lägga sig på gräset och njuta dagen lång är frågan. Svårt val som vanligt!!


Där jag hänger min hatt


Sol sol sol

Sol sol sol. - Idag är det ännu en dag då det är kanon fint väder. Älsklingen gick tidigt idag för att bege sig för en promenad till en arbetsinterjuv, så nu håller vi tummarna på att det ska gå bra för honom såklart!

Själv gick jag också upp tidigt för att ta hand om disken och kaoset i hela köket. Efter det blev det snabbt att borsta håret och fylla i mina ögonbryn och kladda lite maskara på övre fransarna för att vakna till lite. Sedan blev det jag och min älskade hundar som gick på en lång härlig promenad i solens sken.

Nu har hundarna ätit och det är dax att sätta sig till ro i soffan, känna smulan sparka som en galning i magen och äta min frukost :-)


Trevlig underbar dag!

Trevlig underbar dag! - Haft en toppen dag verkligen alltså. Sen nu på kvällen när vi skulle följa FJ till bussen så åkte även vi med bussen fast på det motsatta hållet för att träffa en kvinna som sålde sin bas till babyskydd som var helt nytt i kartong och allt. Så nu äntligen har vi basen också och för endast 300:- liksom. Hur mer perfekt kan det inte bli ?! Sparat sjukt mycket pengar på mycket just nu!

Nu ligger vi alla här i sängen. Hundarna ligger och gnager på ben, älsklingen pratar i telefon, smulan ligger och rör sig lite och jag vilar eftersom jag nyss mått dåligt och fått upp all maten i toan..

God natt hälsar jag er alla!


Grillning och trevligt sällskap

Grillning och trevligt sällskap. - Så nice med såna här dagar då det blir grillning. Grillning är det godaste som finns!


Home again

Home again. - Nu är fötterna trötta och vi är nu hemma igen efter turen på trädgårdspaletten, men innan vi gick hem så va vi inne på Coop Konsum och handlade lite inför grillningen & några andra saker som fattades i kylen.

Hundarna har fått vara ute på en promenad i det härliga vädret. Och Wilma hade hunnit bita i sönder posten som hade kommit idag. Så ikväll blir det att göra någon uppfinning så hon inte kan komma åt det när vi inte är hemma!


Supervarmt

Supervarmt. - Riktigt riktigt varmt är det i solen idag. Och jag tänker bara på alla stackars människor som jobbar och sliter i denna otroliga värme.

Själv sitter jag i solen och bara njuter medan baby och Fj är inne på trädgårdspaletten och tittar på blommor. Visst är blommor ljuvligt och vackert men sjukt tråkigt att bara titta på i alla affärer. Så jag sitter här ensam och lutar mig mot en husvägg istället.

 


Ännu en fin morgon

Ännu en fin morgon. - Vaknade runt fem imorse för att vår granne för liv i trappan. Ovanligt?! Nä det är ju samma sak varje morgon, samma tid. Tog ett långt tag innan jag kunde somna om igen, men lyckades tillslut. Nu har jag varit uppe i en timme medan alla andra här hemma sover fortfarande. Vilket är jävligt tråkigt!

Vädret är fortfarande underbart, men det kunde dock blåst lite mindre enligt min smak. Men värmen finns och det är underbart härligt. Ska snart väcka Wilma och Zakimbo så vi kan gå ut på en härlig morgon promenad tillsammans, sen blir det frukost som står på schemat.


Livliga lilla Smula

Livliga lilla Smula. - Man är såklart längre gången och Smulan rör sig hela tiden mer och mer i mammas mage. Det är så härligt att bara titta på hur hon rör sig där inne och ännu härligare det man känner och den känslan går inte att beskriva liksom.. Jag tyckte det va på tiden att ni skulle få se henne röra sig, det var ju ett tag sedan jag la upp en video på det!


2012.05.22


Pickgrill

Pickgrill. - Nu sitter vi ute i det fina vädret med den nya grillen som jag fick av mamma & pappa. Vi tänkte grilla lite korv och äta potatissallad på en picknickfilten och riktigt mysa tillsammans <

 


Fynden från Loppisen
















Barn loppis

Barn loppis. - Nu har vi fyndat på barn loppisen i folketspark i tre timmar. Stannade även en stund för att äta en snabb lunch. 300:- fattigare men sjukt mycket får man för pengarna i alla fall. Och inte nog med detta så har vi ju verkligen sommar idag!

Vi sitter just nu på bussen mot Staffanstorp då vi ska på kalas hos hans mormor och morfar. Blir att grilla och njuta av det underbara vädret hela dagen lång. Synd bara att inte Zakimbo och Wilma kunde följa med dit :-/

 

 


Söta

Söta. - Äntligen har skitarna lugnat ner sig. Wilma ligger i sängen och tuggar på ben, Zakimbo han ligger på sin resväska och väntar på att Wilma ska släppa benet.


Kaos

Kaos. - Fy fan som här ser ut nu. Passar ju Wilma nu när mamma och pappa åker till Grekland i två veckor, alltså det är kaos här hemma nu med två hundar! Men men jag får väl blunda.


Ohh!!

Ohh!! - Somnade vid sju tiden vaknade igen vid åtta, somnade om igen och nu vaknade jag klockan tio. Det har varit en tuff och tråkig natt att ta sig igenom. Blev sjukt hungrig runt halv sju så var tvungen att göra två goda mackor och ett glas med härlig vaniljyoghurt. Jaja, skit samma det är en ny dag nu så skönt och det är många timmar kvar tills nästa natt kommer wooohooo!!

Mamma & Pappa kommer 11.30 för att hämta mig och baby, dom kör honom till bilskolan och sedan följer jag med dom på äventyr innan dom åker iväg på semester i två hela veckor. Kommer bli konstigt eftersom man inte kan ha kontakt varje dag mer och inte nog med att dom ska åka, även Cecilia drar på semester idag haha!! Sms kommer det inga mer nu på ett bra tag och sms:à gör man väl själv mindre nu också. Tur att baby inte ska någonstans då hade jag fan inte vetat hur allting skulle gått.


Panik

Panik. - Jag kan inte sova hur jag än vrider och vänder mig får jag ingen ro i min kropp. Klockan är nu kvart i fem på morgonen och jag ligger ännu en hel natt vaken och är pigg! Varför detta ?! Det är ju så sjukt jobbigt så jag inte finner mig ord!

Jag satte i mina öronproppar för att det skulle bli lättare med att komma ifrån alla störande ljud. Men då började jag höra allt jag tänker i huvudet istället. Men det är såhär det ser ut för mig varje kväll man ska sova. Det hjälper inte ett skit att ha fullt upp hela dagen lång för jag ska komma ner på jorden och bli trött. Jag tycker det är konstigt att alla andra gravida kvinnor är så trötta men själv är jag aldrig det!


Svart & Vitt



Mys i soffan

Mys i soffan. - Ja då har vi precis kollat lite på lets dance och myst allihopa tillsammans med hemma bakade negerbollar.


Vecka 29

Vecka 29. - Jaha, ännu en ny vecka har vi kommit in i och Smulan hon bara växer så det knakar i mammas lilla mage. Hon är drygt 39 cm lång och väger ungefär ett kilo.


Vecka 29


Svedala marknad

Svedala marknad. - Från att bara åka runt tillsammans med baby, Jessica, Oliver & Leo så hamnade vi tillslut i Svedala där dom hade en mini marknad på torget. Vädret är ju också så underbart härligt idag. Så det har varit en toppen dag idag!

 


Liten tur med Bobby

Liten tur med Bobby.- Vi åkte iväg med Bobby en runda för att kolla efter den perfekta presenten till Billy & Bobbys morfar som ska ha kalas till helgen. Efter lite sökande hittade vi något tillslut. Sedan fick baby äntligen åka till trädgårdspaletten och kolla där en stund. Nu sitter vi i bilen på väg hem igen efter en liten runda..


Mys kväll

Mys kväll. - Nu sitter vi här i soffan och myser alla fyra tillsammans med lite god glass, strössel & persikahalvor. Jummy!!


Flytten är klar

Flytten är klar. - Så ja, nu är hyllorna på sin rätta plats och det ser väl mer hemtrevligt ut nu här inne i storarummet. Bara synd om hålen i köket efter där hyllorna satt innan, men vi har iaf spacklat igen hålen, sen får man väl se vad som händer med det. Akvariet kommer ju stå där, så förhoppningsvis täcker väl det hålen kan man ju hoppas på.

Nu ligger Zakimbo och kan inte bestämma sig vilket av alla sina ben han ska tugga på. Baby ligger i sängen och tänker på något, själv sitter jag i fåtöljen och bloggar från mobilen!


Middag

Middag. - Jag har hackat löken, skurit svampar och pressat lite vitlök. Nu står baby och fixar resten till middagen som snart är klar. Idag blir det spagetti och köttfärsås, dock har jag snabbmakaroner istället för spagetti. Hungrig är man som bara den, men det är bara till att vänta!


Idiot till granne

Idiot till granne. - Jag blir så jävla irriterad på grannen bredvid, klockan är liksom mitt på dagen och vi skulle börja med att borra upp två hyllor som vi har flyttat. Vad tror ni idioterna gör när vi borrade en gång?! Jo dom slår i väggen precis som vi störde, jag sa till baby att inte knacka på dom jävlarna för att säga till att vi skulle borra. Kvinnan i lägenheten sa att vi skulle sätta upp en lapp om vi skulle borra och sånt?! Eh?! Driver kärringen med mig eller?! Det ska fan inte behövas för två jävla hyllor liksom, hon menade på att dom låg och sov och detta var inte första gången vi borrade?! Dumma i hövve rent ut sagt, nästa gång dom klagar på något ska dom fan veta ett och annat, dom för liv om nätterna när dom kommer hem från fester och klampar i trappan smäller i dörrar allt så dom ska enbart hålla käften!!

Nu är den ena hyllan uppe och den andra är på väg upp också!! Men här får ni en första titt på hur vi har tänkt.


Loppis fyndet!!

Loppis fyndet!! - Här är sakerna som vi kom hem med idag efter att ha fyndat lite på loppisen i Bara. Super bra priser och grejorna va i kanon fint skick. Tre par kalasbyxor kom man hem med, en klänning och en sak till en fotografering. Sedan blev det såklart leksakerna som ni också ser här nedanför. Dom röda kalasbyxorna passade perfekt till dom röda klänningarna jag hade tänkt på! Super nöjd :)

 


På loppisen

Nu har vi precis fyndat lite saker till Smulan :-)


Mot loppisen

Mot loppisen. - Nu snart kommer mamma och pappa för att hämta upp mig och baby. För pappa hade tydligen hittat någon loppis som skulle vara idag, eller så kanske det va mamma men det är skitsamma. Men dom hade hittat en i alla fall så hoppas man på att finna några härliga roliga fynd.

Vädret i Malmö är lite trisst, det stormar och det regnar lite då och då. Nyss var det helt grått och trisst, men nu verkar solen har hittat sin plats på himmelen.. Men fast solen är uppe så är det förbannat kallt ändå :-/


Hittade ett gammalt linne som passar prefekt nu när man är som en boll på magen.
En härlig Piggelin färg :-)


Go morron

Go morron. - Ännu en ny dag är kommen och natten har varit både bra och dålig. Somnade snabbt, men vaknade efter någon timme för att magen var ju helt tom på mat och det gjorde så ont så jag behövde fylla upp den med en macka och lite te. Älsklingen vaknade som vanligt och hjälpte mig med att göra lite maud medan jag fick ligga kvar i sängen så länge.

I morse så vaknade jag vid halv nio tiden med att jag mådde lite dåligt. Så ännu en morgon fick man frukost på sängen av sin man och en massa mys och kärlek från sin lilla hund sammtidigt.

Det är inte många killar som hade ställt upp så mycket för sina flickvänner med det du gör. Jag har i alla fall aldrig tidigare varit med om att en kille står och torkar upp kräk efter sin flickvän, eller går upp mitt i natten varje natt för att göra mackor eller för att sin flickvän kräker. Det gör mig stolt och varm i hjärtat att du verkligen bryr dig om mig när jag mår sjukt dåligt såhär. Och du vet att jag hade gjort detsamma för dig om du hade behövt min hjälp också. Jag älskar dig baby <3





God natt

God natt. - Nu vill jag bara säga till er alla att jag mår fruktansvärt dåligt. Har nyss kräkt igen som vanligt och nu har det börjart komma upp blod också. Imorgon ska jag fan ta mig ringa ännu en gång till barnmorskan säger dom detta är normalt kommer jag be dom fara åt helvete rent ut sagt!

OBOJ choco strawberry

OBOJ choco strawberry. - Jessica skickade ett mms innan idag om att det hade kommit ut en ny Oboj. Och såklart ville ju jag prova den eftersom jag älskar Oboj i alla smaker liksom, bad mamma och pappa när dom var ute och handlade att köpa med en sån till mig. Så ikvåäll blir det att dricka lite Oboj då :-)



Pyssel i hemmet

Pyssel i hemmet. - Baby och jag hade så tråkigt innan, så vi bestämde oss båda för att göra lite nytta i hemmet innan han ska flytta in här. Så nu har vi först och främst fått upp himmelsängen till Smulan och sedan har grodan kommit upp på väggen också där vi ska ha blöjor, våtservetter, salver och alla saker man har när man byter på en liten bebis.


Tösabiten från Skåne


Billy Neubauer!!

Tösabiten från Skåne. - HAHA, vad ska man säga?! Jag finner just nu inga ord, men Billy kanske har varit tjej i sitt förra liv. Det är ju ingen som vet!

 


DU MÅSTE FLYTTA PÅ DIG!!!!


Lilla älskade du!




Magen 28+5





Magen 28+5. - Lilla magen växer som aldrig förr och Smulan där inne kickar mamma också som aldrig förr. Nu är det inte längre bara då man ligger ner om kvällarna utan det är full rulle hela dagen lång. Även på nätterna kan jag vakna av att hon sparkar så hårt att det gör jätte jätte ont. Men det är bara så ljuvligt att man har en liten livlig tjej där inne.

Bristningarna är mer synliga nu också och det har börjat komma på magen. Men vad gör det?! Ibörjan hade jag jätte svårt för detta och mådde dåligt bara jag tänkte på hur jag skulle se ut efter allting. Men nu bryr jag inte ett mig skit, för detta tillhör graviditeten och många kvinnor i världen får det liksom så vad är det man ska dölja?!

 


...

... - Ni hänger fortfarande kvar, fast jag inte har uppdaterat något på ett bra tag nu. Varför har jag inget skrivit? Var har jag hållit hus? Dom senaste dagarna har jag inte alls mått bra, jag har mest legat i min säng och varit ledsen och inte orkat något med det vardagliga nästan. Jag har tyckt allting har varit skit och ingenting har hjälpt.

Jag mår inte så jätte bra just nu i graviditeten. Jag kräker upp min mat, mår illa hela tiden, känner mig yr och jag har haft ont i magen längst ner. Det är klart jag har ringt BM men dom säger att det är normalt att må såhär ibland. Nu är magen så pass stor att det kan trycka på som bara den och då kan maten komma upp eller att man får ont. Men ja det konstiga nog med allt är att vad jag än ringer för tycker dom allt är normalt. Vilket jag har svårt att tro. Jag kan inte riktigt tro att det är normalt att efter middagen tio minuter efter kräka upp sin mat?! Men jag är inget proffs så jag ska väl bara tiga och lita på vad dom säger.

Nu vet ni att jag fortfarande lever och jag kämpar vidare i livet som vanligt..

Lång promenad

Lång promenad. - Jag har inte varit så bra på två dagar nu, men idag tänkte jag att nä nu jävlar kan jag inte bara ligga i sängen och dega måste ut och röra mig hur än jävligt det än är. Så vi började gå och mit mål var att gå ända till XXXLUTZ och det kan jag lova er är en bra lång bit, mest om man är gravid och har ont också. Innan vi nådde mitt mål stannade vi till och åt en korv med bröd på Sibylla. Sen var det inte långt kvar tills vi var framme. Inne på LUTZ så gick vi där inne i någon timme och kollade på alla möbler och heminredning. Men även i resturangen satte vi oss ner och tog en go fika eller jag tog en baby åt sallad bara.

Utanför LUTZ på vägen hem började jag må sjukt illa som vanligt och upp kom min goda glass med hallon. Vilken jag visste det skulle göra. Men vi satte oss ner och vilade en stund innan vi forsatte oss med att gå hem igen.

Nu är vi hemma och jag är nu sängliggandes och kan inte röra mig så mycket eller gå :-/ Har sjuk halsbränna och väntar på att middagen ska bli klar. Vilket ska bli sjukt gott, men jag vet ju vad som kommer hända och ske efter tio minuter nere i magen. Det vänder sig och åker upp igen. Bläääwww nu ska jag ligga kvar i sängen och se serier. Har börjat kolla på Ullared nu och när det är klart blir det någon annan serie man inte kollat på innan!







Min fina fina pojke

Min fina fina pojke. - Du kom in i mitt liv när jag mådde som sämst och inte visste hur jag skulle klara mig upp på mina ben igen. Du gav mig stryka du gav mig kärlek du gav mig tröst, du gav mig helt enkelt allt jag behövde för att bli räddad från mörkret. Jag älskar dig så mycket och som jag sagt tidigare trodde jag aldrig att en hund kunde betyda så mycket för en som du betyder för mig. När du ligger där i min famn och tittar på mig med dina busiga fina ögon får jag tårar, tårar av glädje att du är min och att jag älskar dig så fantastiskt mycket som jag gör. För mig är du inte bara en hund, min bästa vän du är mer som mitt barn. Och ja det låter kanske sjukt för alla er andra men Zakimbo betyder så mycket för mig verkligen och han finns där alltid hos mig vad som än går snett i livet. Han är så speciell, det känns som han förstår mer än vad man tror. Och han berättar alltid vad det är han vill, även om det kan ta sin tid att tyda så ger han sig inte utan försöker förklara ännu bättre.. Älskade du min finaste skatt älskar dig dag som natt <3




Listan

VAGN:
[x] Vagn
[x] Filt
[x] Åkpåse
[x] Vagnleksak
[x] Skötväska
[x] Regnskydd
[x] Täcke & Kudde
[x] Lakan
[x] Påslakan
[x] Plastad Fotté

BIL:
[x] Babyskydd
[ ] Bas
[x] Billeksak

SOVA GOTT:
[x] Spjälsäng
[x] Spjälskydd
[x] Madrass
[x] Täcke & Kudde
[x] Påslakan & Örongott
[x] Lakan
[x] Plastad Fotté
[x] Mobil
[x] Gosedjur
[x] Snuttefilt
[x] Nappar

SKÖTA OM:
[x] Skötbord
[x] Skötskydd
[x] Blöjhink
[ ] Våtservetter
[ ] Blöjor
[ ] Rumpsalva
[ ] Babypuder

ÄTA MAT:
[ ] Amnings BH
[x] Nappflaskor
[x] Flaskborste
[x] Haklapp
[x] Dreggel lapp

BADA:
[x] Babystol
[x] Badhandduk med luva
[ ] Babyolja
[x] Baby tvättlappar i fotté
[ ] Kropp & Hår
[ ] Borste

KLÄDER 50/56
[x] Body
[x] Byxor
[x] Klänningar
[x] Mössor
[x] Strumpbyxor
[x] Strumpor
[x] Tröjor/Koftor

MINI APOTEK:
[ ] Alvedon, Stolpiller
[ ] Nässug
[x] Feber Termometer

ÖVRIGT:
[x] Babysitter
[x] Bärsele
[x] Babygym
[x] Napphållare

Vecka 28

Vecka 28. - Idag har man gått in i vecka 28. Känns så konstigt att tiden bara går fortare och fortare liksom för varje vecka som går nu. Inte många veckor kvar som man ska gå i innan lilla Smulan kommer till världen.

Hur mår jag egentligen?! Jag mår faktiskt ännu inte helt hundra, detta har varit en jobbig graviditet om jag får säga det så.. Från vecka 7 till 28 har jag mått illa och jag kräker fortfarande. Innan mådde jag illa och kräkte hela tiden, men sedan blev det bättre med tiden som gick. Men varje gång middagen är nere i magen så mår jag sjukt sjukt illa, det känns som maten inte riktigt går ner utan stannar i bröstkorgen tills det inte går mer och maten kommer upp varje dag. Sen är det min halsbränna om kvällarna som är sjukt jobbig då jag också kräker som en gris. Jag har fortfarande inflammation i mina hälar och försöker gå så mycket som möjligt ändå fast den otroliga smärtan.

Men fast allt elende så har jag aldrig ändå mått bättre i mitt liv. Jag älskar att vara gravid och det är en otroligt stor och härlig känsla som inte går att beskriva. Så allt detta är värt var endaste minut av tiden som gravid, men klart hade man önskat man hade mått bättre såklart. Men man ska inte klaga då det finns andra som har det ännu värre än jag!



Vecka 28


Mmm

Mmm. - Ikväll ska mamma och Smulan njuta av det nya Marabou chokladet Jordgubb. Jag vet att det har funnits för något år sedan också, men tror det hette sommar eller något istället då. Och eftersom jag älskar jordgubbar och jag älskar choklad passar detta utmärkt nu till kvällen då vädret är skit rent ut sagt. Det stormar och det pissar från himlen vilket är tråkigt, men ganska så mysigt samtidigt. Då ska man njuta en extra tugga av något smaskigt och känna sitt älskade barn röra sig i magen för fullt.


Shopping tur på Burlövcenter

Shopping tur på Burlövcenter. - Haft sjukt trevlig dag tillsammans med Jessica och Leo inne på Burlövcenter. Äntligen fick jag provat mamma baddräkten och hade som vanligt en jävla tur med storleken. Fanns bara en kvar, som det alltid är på Mamma avdelningarna så tar storlekarna slut med en gång det kommer in. Tyvärr hade dom inte mamma sarongen, men den får jag leta vidare på eller annars så beställer man den bara liksom. Köpte även mig ett par mamma shorts som man kan ha nu när värmen börjar komma. Perfekt!

Jag hade också ett presentkort på gina tricot som snart skulle gå ut, så passade faktiskt på att handla ett par nya solglasögon, för dom andra jag har haft nu i flera år har fått sig riktigt duktigt med repor. Vilket är sjukt jobbigt att titta ut genom. Hade köpt dom i Thailand då jag var där för första gången, så dom har verkligen hållit bra för att bara kostat några kronor :-) Men nu ska dom bli utbytta i allafall så man ser normalt igen. Och eftersom jag var tvungen att handla upp hela presentkortet så fick det bli ett nytt nagellack och ett par öronhänge också..




Dit bilen rullar

Dit bilen rullar. - Ligger här i sängen och väntar på att Jessica och Leo ska komma och hämta upp mig. Sedan ska vi åka och glo någonstans så får vi la se vart bilen tar oss som Jessica skrev eftersom vi inte någon av oss visste vart vi skulle haha!


Vill du fria till mig då?!



Vill du fria till mig då?! - Haha, jag älskar när folk gör om låtar och gör dom till något speciellt eller eget som denna tjejen som sjunger om att killen ska fria. Love it!

 


Går upp tusen gånger

Går upp tusen gånger. - Jag hatar nätterna när dom kommer, för jag vet vilket helvete jag har att komma till ro för att sova. Klockan tickar och det börjar bli längre och längre in om nätterna innan jag ens kan sluta mina ögon för att börja sova. Så fort jag är trött och orkar inte hålla ögonen öppna ja men då ska jag vara kissig så lika bra att gå upp med en gång. Så håller det på såhär hela hela tiden. Men ändå varje morgon stiger jag upp pigg som en mört!

Smulan har rockat i mammas mage hela morgonen så jag låg kvar till tio idag för det är så mysigt att känna henne röra sig där inne. När hon hade lugnat ner sig gick jag upp och gjorde vid håret och sminket, sedan började jag pilla med mina naglar igen. Hatar när färgen börjar lossna ser så grymt fult ut, så nu har jag nya jordgubbar på naglarna som blev ännu bättre än dom förra, börjar få in tekniken nu alltså.





Svar på tal. - Och nä till alla anonyma som vanligt så har jag varken tatuerat mina ögonbryn och tycker ni dom ser konstiga ut är det ännu ett problem för er. Gillar ni varken mig eller denna bloggen så vet ni att man trycker inte in sig här då. Trött på era fucking löjliga kommentarer om mig mitt barn mitt liv och mitt utseende. Skaffa ett liv och läs något annat istället för att slösa eran tid på mig. TACK!

Bellino babygym

Bellino babygym. - Jag vill givetvist säga ett stort TACK till min älskade bror och hans underbara sambo Marielle för det fina babygym som jag fick idag av dom. Är verkligen super nöjd och jag hoppas att Smulan kommer att älska att ligga där. Tack tack tack till er <3



Jajamään

Jajamään. - Nu har jag badat lilla Wilma och jobbig som fan är rätta ordet vad hon är när man ska tvätta henne. Hon ska springa dit och dit, hon ska rysta sig, hon tror hon ska springa igenom en. Alltså hon vill inte stå still, vilket gör det mycket svårare också nu när man är gravid. Men jag klarade det tillslut och blev alldeles svettig så efter jag torkade henne så blev det duschen för mig också kan jag lova er.

Nu sitter jag här och funderar över mat. Ska jag äta nu eller ska jag vänta, magen säger en sak men hjärnan en annan. Men blir nog att göra lite mat och slänga sig i soffan för att se om det finns något skit på tv. Annars blir det en film innan mamma kommer hem.

Annars vad händer idag?! Nä inget speciellt mer än köra lite med mamma och posta lite saker. Ett paket ska till Sundsvall och ett ska någon annanstans.


Kör på lite naken face idag!

Mammas älskling mår också bra idag <3


Sommar och sol

Sommar och sol. - Nu börjar det snart bli sommar. Och jag har funderat så mycket på vad som kommer att hända i sommar mer än att lilla älskade Smulan kommer att komma till världen. Men vad ska man göra om dagarna om inte att lägga sig på stranden och njuta av solen och havet? Ta med fika och ligga där i några timmar. Lätt att jag ska göra det, men visst man är gravid och vad ska man då ha på sig?! Hittade nyss en sjukt snygg baddräkt som jag funderar på om man ska prova eller om man ska ha en mamma bikini istället? I veckan ska jag iaf se vad det är för något och om det sitter bra så ska jag lätt bära upp det på stranden!




Saknad som är jobbig

Saknad som är jobbig. - Igår åkte min man hem till sitt lilla bo i Hjärup och det känns verkligen att han inte är hemma mer. Det är så tomt det är så jobbigt man blir så ledsen och känner sig så ensam. Jag tycker det är lika jobbigt varje gång han ska åka hem, vissa gånger är jobbigare än andra och jag finner inte mig ro i kroppen. Vill ju bara ha honom hos mig varje dag. Jag älskar honom och jag saknar honom vill bara att han ska komma hem igen. Hem till sin lilla familj som vill han ska vara hos oss. Jag vill ha kärleken brevid och få känna den nära mig, visst får man kärlek när han inte är hos mig också, men det är ändå inte samma kärlek som den man får när två personer som älskar varandra möts.

Älskling när du läser detta så hoppas jag att du förstår att jag ÄLSKAR dig så sjukt mycket och vill vara hos dig i all evighet. Jag saknar dig ska du veta och jag älskar dig ännu mer än så. Puss


En liten blöt hund




En liten blöt hund. - Jag har ju glömt att lägga upp bilderna då Zakimbo och baby badade tillsammans. Visst ser lilla älsklingen ledsen ut?! Såna stora ögon som bara säger mamma jag vill inte. Men jag kan lova er alla att han älskar att bada. Och på tal om att bada så är det Wilmas tur att bada idag, för hon är inte mera vit och på fredag ska hon till frissan och göra sig fin i pälsen innan mamma och pappa åker till Grekland i två veckor.

 


Nu har vi varit grymma

Nu har vi varit grymma. -Var ska vi börja någonstans?! Men för att börja från början så har vi möblerat om i lilla lägenheten eftersom mannen snart ska flytta in till oss. Då måste det finnas plats för hans saker också liksom, som ett datorbord och ett super stort akvarium. Ja här kommer bli möbler på möbler, men vad ska vi göra när vi bor i en etta liksom? Man får lösa allt med den bästa situationen som möjligt.

Smulans säng är flyttad, amnings fotöljen är flyttad, sidorbordet är flyttat. Nu finns här plats brevid tv:en för ett nytt datorbord som vi ska kolla på idag tillsammans med min mamma. Hoppas att det vi har sett på nätet kommer bli super för då vet vi verkligen att det får plats.

Vi har tvättat sedan halv tio imorse och det är ännu inte färdigt. Så medan tvätten har varit igång så har vi även städat hela lägenheten, vi har planterat om blommor och örter. Vi har även varit nere i källaren och rensat ut allt skit som vi har slängt och sedan har vi orginiserat där nere och lagt allting i flyttkartonger istället för att ha allting i påsar som innan.

Nu är jag hela slut i kroppen. Mannen gör middag till oss, sedan blir det att ta sig ett skönt bad tillsammans och bara njuta av tiden vi har. Sedan kommer mamma komma och då ska hon ha en massa saker som är hennes och hon ska köra oss till IKEA.


Jessica Oliver Leo Billy Elina Smulan

Jessica Oliver Leo Billy Elina Smulan. - Idag har vi haft picknick i beijers park. Först åkte vi till ÖB för att handla lite korv med bröd och en engångs grill. Men tror ni grillen fungerade som vi hade köpt? Nä baby provade med alla metoder för att få igång skiten men den ville inte fungera. Så han fick istället gå till Netto som ligger en liten bit ifrån parken för att köpa en ny grill så vi kunde äta lite. Vi har iaf haft super mysigt och trevligt hela dagen lång i det fina vädret. Oliver har busat och lekt på lekan tillsammans med alla andra barnen som också var där.

Efter parken gick vi in på emmaus för att kolla om man kunde göra några fynd. Och det sjukaste av allt var ju ändå att för några dagar sedan så letade jag överallt på internet efter den här kalvin kalven som finns på Skånemejeriers choklad dricka, den finns också på yoghurt och andra ställen. Och när jag stod där bland barnsakerna så fann jag exakt en sån ko som jag var ute efter för endast 20:- Gissa om jag blev happy ?? Sedan hittade vi en söt klänning till Smulan och en liten fin mössa. Och några filmer till kvällarna!

Sedan blev det en tur förbi Oxie för att visa Baby var jag och Jessica hade lekt och busat som barn. Gud vad man saknar dom tiderna när man åkte igenom hela Oxie. Massor med minnen bara blommade upp i huvudet och man insåg vilken rolig tid man levt i som ung..


Oliver Andersson



När jag tog bilden på Kalvin tyckte Zakimbo att han också skulle få bli fotad!



Vad hände i natt?

Vad hände i natt? - Det började med att jag kände mig lite hungrig så jag gick upp för att äta lite, men den här hungesmärtan i magen blev ju bara värre och värre efter att jag hade ätit. Fick väcka min man som låg brevid och sov så gott, men var ju tvungen. Jag hade så fruktansvädra magsmärtor att jag inte visste vad jag skulle ta vägen. Kändes precis som om jag inte ätit på flera månader så ont gjorde det i magen och samtidigt som smärtorna va där så kräktes jag som bara den. Jag låg och skakade och frös, mådde inte alls bra och var rädd för att något skulle vara fel med Smulan. Men tänkte samtidigt detta kanske var normalt ändå? Efter att ha kräkt upp all maten i magen så fick jag lägga mig ner på kudden igen för att hämta luft och styrka då när smärtorna va som värst. Jag var jätte trött samtidigt och hade liksom ingen ork för detta. Älsklingen låg brevid mig och höll i min hand tills allting var över igen. Men man känner sig så liten och svag liksom när man inte vet vad man ska göra, man bara ligger där och har sjukt ont och skakar.

Men vad kan detta bero på?


Nu är det en ny dag och jag är tröttare än någonsin. Men fortfarande känner jag nu i magen att jag börjar få det där hungekänslan igen. Det börjar ovanför navlen och gå ner i sidorna på hela kulan. :-/

Sommaren

Sommaren. - Jordgubbar är något som hör sommaren till tycker jag. Och det bästa av allt är ändå att redan nu kan man hitta så fina gubbar i olika affärer som man kan mummsa på innan dom svenska kommer att komma. Jag målar ju alltid mina naglar både tår och fingrar, jag har hur mycket nagelack som helst att välja mellan. Men idag fick jag en idé om hur jag skulle göra mina naglar. Så nu har jag fixat mina naglar :-D




Kossa Muuu!!!









Foto & Redigering - Elina Holmqvist

 

Kossa Muuu!!! - Ja idag fick jag äntligen komma nära mina älskade svart och vita kor. Jag vet inte hur många mil mamma och pappa har kört med mig nu för att leta efter mina kor. Vi körde 45 minuter från Malmö bara för att hitta dom. Det roligaste var ändå att dom var i hagen långt ifrån mig, vi stannade bilen på en landsväg och när jag skulle gå så när jag kunde kom allihopa mot staketet och ställde upp sig på en rad. Men när jag skulle gå lite närmre så backade dom och när jag backade då kom dom närmre.


Staffanstorp marknad! Klockan tio i tre fi...

img_7869 (MMS)

Staffanstorp marknad! Klockan tio i tre fick mamma och jag veta vad vi hade missat. Årets första marknad i Skåne hade börjat, fick reda på att dom stängde klockan 16.00 så det var bara att sätta sig i lilla blå för att åka på marknad. Vi hann dit och vi hann att både gå igenom hela och även att shoppa lite. Vad är inte tråkigare att köpa än strumpor till sig själv?! För det första är det alltid så himla dyrt och för det andra skiter väl folk i vad man har för strumpor. Idag fann vi 5:-/st för alla strumpor så fick med mig 6 par fina strumpor. Vilket kap!! Sen även en liten överraskning till min man som han ska få när han kommer hem ikväll! Jag har även hittat massor med fina klänningar som jag kan bära hela sommaren som höggravid :-) nästa marknad blir det att köpa sig en klänning!!


Molnigt

Molnigt. - Jag har inte hunnit känna på vädret idag, men det känns nog som jag får idag ha en jacka på mig. Frös ju som bara den igår när jag hade min lilla jeansjacka liksom och idag blåser det också. Mamma och pappa ska snart hämta mig och Zakimbo, sen blir det verkligen att hitta mina kor. Och hittar vi inte dom så skiter jag fan i.

Nu är snart äggen klara och jag ska börja göra en god frukost. Älsklingen äter redan sina mackor med vitlökskorv på. Själv var man sugen på ägg med ishavsröra JUMMY, var så länge sedan!

Jag har även märkt att fast jag färgar mitt hår så mycket som jag gör, så har det växt som bara den. Jag kan redan nu köra på min inbakadefläta i luggen och kan man göra en sån då är håret långt HAHAHA !!! Över lycklig tjej :-D



Vecka 27

Vecka 27. - Igår gick man in i vecka 27 och glömde helt bort att lägga upp nya bilder på min fina älskade kula. Men bättre sent än aldrig heter det ju. Så idag kommer ni få några bilder som ni kan titta på. Jag älskar min mage och vill inte den ska försvinna från mig. Jag har alltid mått dåligt över min kropp i flera år. Och fast jag har gått upp 15 kilo och blivit större både här och där så älskar jag min kropp nu som bara den. Jag njuter av varje stund jag får se magen. Och när min lilla flicka rör sig så hela magen rycker till blir man så lycklig.





Vecka 27+1


Look a like


Jag kan inte komma på vem han liknar men det är ju någon ;)


Dagens middag

Dagens middag. - Idag var det min tur att stå i köket och hitta på något gott som vi kunde ha till middag. Bakade potatis med Ishavsröra till mig och Skinkröra till baby fick det bli. Till detta serverade jag varsin liten skål med en god sommar sallad!






Foto & Redigering - Elina Holmqvist


Letandet av kossor

Letandet av kossor. - Ja hur gick det nu med det? Pappa som va så bomb säker på var korna fanns, fanns inte alls där han trodde. Vi körde flera mil överallt på olika landsvägar och hamnade tillslut mot Trelleborg. Såg vi några kor? Nä det gjorde vi ju inte. Fan fan fan är mina ord för det, men vårt underbara Skånska landskap har blommat upp på åkrarna. Rapsen är så underbart fin att vi fick stanna på vägen för att knäppa några snabba kort. Men korten jag tog från min mobil i farten genom rutan blev fan bäst!!

Imorgon blir det nytt försök med att finna mina älskade kor. Om någon av er som läser detta kommer ifrån Malmö/Skåne och vet var svart och vita kor finns, får gärna slänga in en kommentar här i bloggen.

Älsklingen han var ju ock fiskade idag, men fick han någon fisk? Nä!! Men både han och jag har haft en underbar dag på varsitt håll i alla fall och det är väl det som räknas ändå. :)



Tagen i farten från min IPHONE 4


Det är så gult och fint att man blir så glad!!

Här var älsklingen idag och fiskade och knäppte ett kort!


Godmorgon solstrålar

Godmorgon solstrålar. - Ännu en dag med underbart väder och glad som fan blir man då. Snart kommer mamma och pappa för att hämta upp mig här hemma, sen blir det att gå på jakt efter lite smink till min lilla älskade Cicci och ett mobilskal till min IPHONE 4.

Sen hoppas jag att pappa har lust att åka ut med mig på landet för att hitta min älskade kor som ska vara svart och vita med spenor. Jag känner för att ta några foto om man hittar ett bra ställe, så system kameran får följa med idag på äventyr.

Älsklingen gick upp super tidigt idag för att åka med sin polare och fiska lite. Och Zakimbo han ligger och solar är brevid mig på golvet. Nu måste jag kila, men ni får ha det så bra så hörs vi sen.




Kokostoscakladdkaka

Kokostoscakladdkaka. - Det har varit full rulle hela dagen, vilket har gjort att jag har mått sjukt dåligt fram till eftermiddagen och kvällen. Maten som baby hade lagat och va så god kom upp efter fem minuter när den hade åkt ner i magen. Fick lägga mig på sängen och vila en stund för halsbrännan dödade mig totalt, baby kom med rån och yoghurt och allting blev bra igen. Men mör och seg va jag och låg bara där och frös under täcket.

Sen helt plötsligt från ingenstans så fick jag ett ryck i hela kroppen. Ställde mig i köket för att baka en kaka till kvällens mys och samtidigt färgade jag äntligen mitt hår, så nu är det platinablondt igen och utväxten är bortblåst med vinden.

Nu ska vi mysa ner oss i sängen eller soffan med en god kall dricka och kakan som jag har bakat!



TELIA FAKTURAN

TELIA FAKTURAN. - Jag trodde jag skulle börja grina när jag öppnade min räkning från Telia. Trodde faktiskt detta va ett skämt rent ut sagt. Hur kunde min räkning vara så dyr när jag hade bytat mitt abonnemang till ett som skulle bli billigare i månaden? Då jag skulle få tusen fria minuter att ringa för till alla nät. Och 3000 gratis sms till alla samt gratis internet och Spotify.

Men jag ringde till Telia med en gång för att höra vad detta va för något! Då jag berättade för Elin som hon hette att jag har nyss bytt mitt abonnemnag till detta jag har nu och det skulle bli billigare men det blev bara dyrare för varje månad som gick. Hela historian berättade jag för henne, så hon lyssnade på bandet som är inspelat på den som sålde mobilen & abonnemanget till mig, där han upplyser om fel saker det han lovade mig stämmde alltså inte. Och jag har ju haft problem med detta enda sedan jag fick hem den dumma telefonen Lumia800. Där alla andra sagt vi hittar inte säljaren han finns inte här eller så har dom aldrig funnit bandet.

Men eftersom detta va fel information så fick min räkning som låg på 1777:- komma ner till 577 istället. Hon gjorde verkligen min dag om jag säger så. Plus att hon skulle fixa nu så jag har 5000 fria sms varje månad istället för INGA som jag haft nu hela tiden.

Jag avslutade samtalet med hur jäkla glad jag va för allt detta hon hade hjälpt mig med. Och att det skulle finnas fler som va lika hjälpsamma som henne. Elin bodde i Sundsvall så det säger ju bara allt. För alla jävlar där uppe är så jävla genom snälla så det finns inte liksom. Hon blev super glad för alla komplimanger jag gav henne och att jag blev så glad. Tänk om alla på Telia hade varit lika hjälsamma som henne shit så glad man hade varit då man ringt till dom liksom.


Bränd

Bränd. - Huden stramar något fruktansvärt och det svider som bara den överallt. Så kan det gå när man är ute i solen förlänge, men vem hade kunnat tro att den skulle ta så hårt som den gjorde igår? Känns som det va första dagen man var i Thailand eller något eftersom jag brände mig som jag gjorde.

Jag är uppe som vanligt först här hemma. Jag har knappt sovit många timmar i natt och jag sitter här i köket och är pigg som en mört. Smulan har sparakt jätte länge i natt och höll på lite nu på morgonen. Hon håller mest på när kvällen och natten kommer, tycker det kunde varit tvärtom. Att hon håller igång på dagen istället där inne. Snart ska jag göra frukost för jag mår lite illa, sedan blir det att väcka Zakimbo och gå ut med honom och snabbt ner i källaren för att hitta ett par lättare skor att ha på sig!!




Kräftan?!

Kräftan?! - Ja då har man varit ute och myst i solen hela dagen lång. Och det känns i hela mitt ansikte, bröstkorg, från knäna till fötterna Och naturligtvis från axlarna till händerna. Jag ser där emot inte klok ut, men det finns ingen som kan säga att jag inte har fått färg idag.

Vi har hjälpt mormor och morfar hela dagen lång. Baby har varit duktig och målat en hel gavel på deras hus, så nu är där jätte fint igen. Sen har han planterat massor med blommor och gjort massa andra saker till sina morföräldrar. Själv har man tagit det lugt och busat med Zakimbo och legat och degat i solen en stund. Ätit god middag och drukit lite läsk.

Mobilen är död så håller på att ladda upp den nu innan jag ska iväg på nästa äventyr tillsammans med Carro en stund nu ikväll. Kommer bli jätte trevligt :-)


Oliver Andersson


Fotograf - Elina Holmqvist - Redigering - Elina Holmqvist - Modell - Oliver Andersson

 

För några år sedan åkte jag Jessica & Oliver ut till Sjöbo skogar för att ta några fina höstbilder på hennes son. När jag tittar tillbaka såhär på foto som man har tagit så känns det som att det inte var så längesedan man gjorde de och de. Men kollar man på datumen då fotona togs så ser man att tiden har runnit iväg som bara den. Längtar tills jag får ta lite bilder på Jessicas lilla son Leo en dag & sedan fina syskon bilder på dom båda.


God morgon vänner!

God morgon vänner! - Vaknade tidigt idag men låg fortfarande kvar i sängen. När klockan va strax innan nio tänkte jag tyst för mig själv "varför ska jag ens ligga kvar här?" Så jag gick upp och gjorde mig klar så man slipper stressa med det sedan när mormor och morfar (läs: Billy´s mormor & morfar) ska hämta oss vid elva tiden. Vi ska nämligen åka hem till dom och måla, mysa prata och äta god middag och bara njuta av vädret.

Nu blir det frukost för mig, Smulan och Zakimbo. Baby sover som en stock ännu och tänker inte väcka honom från hans egna klocka ringer.


älskade lilla barn


Mina fötter dödar

Mina fötter dödar. - Jag fattar verkligen att jag har ont i mina fötter som jag har.. Var tvungen att ta ett foto på dom eftersom det ser så blä ut. Men ni ska bara veta hur jävla ont det gör också. :-/


Vilken underbar dag!

Vilken underbar dag! - Kom hem för en timme sedan och jag kan lova er att min kropp strejkar nu, mest mina fötter. Dom är så röda och svullna och värker som bara den. Men Vi har haft det så underbart och trevligt hela dagen lång. Gått en lång härlig promenad i Slottsträdgården sedan gick vi till stan och åt jordgubbar och satt i solen och njöt samtidigt som man tittade på alla roliga människor. Baby bjöd även mig på Subway, var ju år och dagar sedan jag åt där så jag verkligen njöt av varje tugga av min goa macka. Själv åt han på en salladsbar för att verka lite nyttig ;) hihihi.















Fotograf - Billy Neubauer & Elina Holmqvist - Redigering - Elina Holmqvist


19 grader varmt

19 grader varmt. - Så jävla underbart vädret är här i Malmö. Det blir en tripp med bussen till Slottsträdgården och gå där en runda, sedan en runda på stan en stund. Funderade först på om lilla Zakimbo skulle få följa med, men eftersom vi ska till stan också så är det synd om honom. Han har kanske det bättre hemma i så fall.


Pappa & Zakimbo mys


Helvetes natt

Helvetes natt. - Fan jag får panik i hela kroppen när mina myror i benen kryper och jag inte vet hur jag ska ligga för jag inte alls är ett dugg trött. Jag har haft problem nu med min sömn i några år och vissa nätter är värre än andra. Denna natten har varit det jobbigaste på länge. Jag låg där klarvaken men ändå var jag övertrött som ett barn som inte vet var dom ska ta vägen. Kollade på filmer in i natten men det gjorde inte mig trött alls, gav upp stängde av tv:en och bara låg och blundade men det fick jag ännu mer panik av. Upp och hoppa ur sängen tusen miljoner gånger, tillbaka igen. Inget fungerade tillslut fick min IPHONE bli min bästa vän som gav mig sällskap istället. Spelade en massa spel och jag började bli trött jag tänkte fdör mig själv helt tyst jippi, nu hängde ögonen och min kropp var helt avslappnad. Men tror ni jag kunde somna? Nä varför skulle jag få sova? Nä istället störs jag då klockan fem på morgonen av grannfittan som inte vet hur man tar hänsyn i en trappa och klampar som vanligt som en idiot och slänger igen dörren.

Låg vaken en timme till och vid sex tiden kunde jag äntligen finna ro. Men vaknade igen vid sju tiden och så har sdet hållit på nu tills jag gick upp ur sängen 11.30 för då orkade jag verkligen inte mer att försöka. As trött gick jag upp men nu är jag pigg som fan igen. Såhär ser mina dygn ofta ut. Sen vid eftermiddagen så kan jag bli as trött och vill bara sova, men jag somnar aldrig utan bara sätter mig och tar det lugnt och energin kommer på topp igen. Helt sjukt att man orkar liksom. Varför finns där ingen batterilucka i min rygg som jag kan plocka ut dom när jag vill sova istället?



En vecka i Phuket


Natti natti

Natti natti. - Nä nu orkar inte ryggen mer och Smulan hon säger till att mamma ska lägga sig ner och bara slappna av så hon kan sparka och vända sig till rätta för natten. Nu blir det en film innan man ska sova med mannen och känna sin dotters fina rörelser. God natt kära vänner och fiender vi hörs mer imorgon :-)


Vecka 26+4


Underbara dag

Underbara dag. - Hela lilla familjen var precis ute en lång promenad tillsammans i det fina härliga soliga vädret. Zakimbo han fick både göra ett och två sammtidigt som han fick stå modell för sin mamma och springa av sig lite. Det är så mysigt när man går lite längre runder när vädret är såhär underbart.




Roligt att bilderna kan bli så bra för att bara vara en IPHONE 4 liksom.



Mätt som ett svin

Mätt som ett svin. - Elina du är ett svin! Just det :-) Varför äter man alltid så mycket tacos så man nästan vill bara spy när man är klar? Eter en halv tacos så är det stopp i hela magen, men mycket väl så ska jag få ner hela tacosen tills jag knappt kan andas eller röra mig så mätt som jag är.

Om jag hade fått bestämma någon maträtt som jag från och med nu skulle leva med tills jag trillar av pinnen och hamnar i graven så hade det blivit tacos såklart! Nu ska jag vila magen lite sedan blir det att se någon bra film med mina älsklingar.



Tagna med IPHONE4


Mys med lilla familjen

Mys med lilla familjen. - Idag har vi haft en liten mysdag tillsammans alla fyra (Läs: Smulan i magen). Jag har försökt att plåstra om mina fingrar nu istället för att ha bandage, grymt mycket skönare eftersom då kan man röra sig mer fritt om man säger så. Snart ska vi bege oss till Coop konsum för att handla hem lite saker till tacosen idag. Sen blir det att mysa ner oss i soffan med lite god tacos och en bra film. Ibland behöver man såna dagar också.





Sol och värme


Fotograf: Elina Holmqvist - Redigering: Elina Holmqvist

Sol och värme. - Det är så skönt att det äntligen börjar bli varmare och soligare ute nu. Nu längtar man ju bara till sommaren ska komma till oss. Det som är synd i dag är att det blåser en hel del. Men vad gör det när ändå solen är framme och värmer våra vitbleka vinter kroppar.

Första Maj har också det blivit. Gud vad tiden går snabbt nu hoppas jag verkligen att mina sista möte kommer att sluta i Maj som det är planerat. Om det nu blir så kommer man ju vara lycklig som bara den och skrika av glädje. Men man ska inte hoppas på för mycket då kan man allt bli besviken.

Baby målade nyss mina tårnaglar eftersom jag har svårt för att komma ner till den nivån. Man börjar ju bli större och större och magen börjar bli hårdare och hårdare. Och böjer jag mig fel så säger lilla snäckan till att mamma gör inte så typ. Sedan har man själv gjort vid sina finger naglar med en ny härlig sommarfärg. Nice, nu längtar jag bara tills bandaget på mina två halvskurna fingrar också åker av snart. Jag har ett underbart läkekött det har jag fått höra i många år av olika doktorer och själv fått se det med mina ögon. Pekfingret är läkt och fint, men dock är jag ju bara öm runt om såklart, men det ser riktigt bra ut, långfingret som skadade sig ännu mer håller på att äka ihopa men är jätte ömt som bara den. Det kan man ju förstå då jag kom in en rätt bra djup bit i just det fingret. Men snart är dom nog läkta och då blir allt som vanligt igen.

 


RSS 2.0