Inredning på 43 m2

Inredning på 43 m2. - Fortfarande sitter man med massor med tankar på hur vi ska få plats med två vuxna och ett litet barn på en sådan liten yta. Allting går om man bara hittar rätt saker och gör så mycket plats som möjligt! När jag satt här och Googlade lite så kom jag på ett perfekt sätt faktiskt på en av lösningarna.

Storarummet tillhör ju sovrummet, det är bara det som är det jobbiga med lägenheten. Tänk er då att det är saker på saker där redan. Och har man kanske då en loftsäng, så får man ju plats med ännu mer saker. Inte sant? Under sängen finns det helt plötsligt en jävla massa yta att ha saker på. Kanske Bebis sängen? Och Bebis leksakerna? Eller varför inte ett litet datorkontor till baby?!


140x200 Kommer från Ikea och kostar med stomme & madrass 3690:-

Nu kommer vi till nästa sak. Hur många olika träslag kan man egentligen ha i en och samma lägenhet? Man kan ju inte ha någon möbel svartbetsad, en annan möbel i ekfärgad och en annan i vitt. Man måste komma överrens om en lösning på det problemet också..


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Du kommer ångra dej! Iblan kan man fp gå upp 1000 gånger på en natt och du kommer då slänga ut sängen genom fönstret efter ca 3:dje natten!!! Jag lovar dej!!

2012-01-22 @ 19:54:14
Postat av: Sandra

Vi bor också i en etta, vi gjorde precis om vår lägenhet. Vi tog och satte in en bäddsoffa i stället för både säng och soffa. Så nu har vi hur mycket plats som helst. Samt att sambon bytte ner sig i sitt skrivbord. Så nu får vi plats med barn säng och massa andra bebis saker :D

2012-01-23 @ 13:51:13
Postat av: elina

Sandra: Hur stor är er etta?

2012-01-23 @ 16:01:51
Postat av: Sandra

41 kvm :)

2012-01-23 @ 18:29:46
Postat av: Anonym

Absolut ingen bra idee! Du kommer gå upp minst var tredje timme i början för lillen/lillan ska ammas/flaska och om du får en kolik bebis som Kevin var så blir det enormt klyddigt för dig. De första månaderna kanske ni hade kunnat ha en babybay? Små och smarta (ska ha en sådan till nr2). Sedan när ni flyttar till större kan ni ju byta säng. En vanlig spjällsäng kan man byta ut till en vanlig säng när de är drygt ett år (kan gå). Angående skötbord kan jag verkligen rekommendera något i badrummet på badkaret eller på väggen. För annars blir det lätt att man använder våtservetter istället för vanliga tvättlappar med vanligt kranvatten

2012-01-25 @ 00:50:57
Postat av: Jonna

Råka trycka på skicka på förra kommentaren. Men Elina om det är något du undrar eller vill ha råd om något, så fråga gärna :) har varit med om en massa med mitt lilla monster hehe. Det många saker man tänker på nu i efterhand som man hade kunnat göra för att underlätta vardagen :)

2012-01-25 @ 00:54:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0