Blev lite sen middag men bättre sent än al...

img_5400 (MMS)

Blev lite sen middag men bättre sent än aldrig. Har legat i sängen och vilat mig mycket idag. Men nu är man vrålhungrig och ska äta lite..


Gult ska bort

Gult ska bort. - Jag har länge velat fram och tillbaka på mina små gula partier i håret. Men äntligen så tog jag tag i det hela och nu hoppas jag snart det är borta. Har även fixat naglarna men såg att det inte alls blev som jag hade tänkt mig. Trodde att ljusorange naglar med svartspräckt lack uppe på skulle bli super snyggt. Men jag tycker att naglarna ser nakna nu med bara spräckt svart uppe på. Men men, får la se om man kan finna sig ett snyggare lack nästa gång man orkar göra om det!


Gult vill vi inte HA


Centersyd med päronen

Centersyd med päronen. - Idag på förmiddagen åkte vi allihopa till Centersyd för att checka läget vad som fanns i alla affärerna. Sedan tog vi en gofika på ett litet chafé där inne. Såklart hittar man ju alltid något som man vill ska följa med en hem i påsar. Jag hatar verkligen Lindex för det känns som det aldrig finns något där inne. Varken på baby avdenlingen eller till en själv. Men idag gav jag dom en chans eftersom jag hade ett presentkort och 30% rabatt. Jag hittade en urgullig zipperall till Smulan, dregellapp som skulle matcha. Pappa drog fram plånboken och sa att han kunde betala Pandaoverallen, så han fick min 30% rabatt och själv köpte jag dreggelappen med mitt presentkort som där inte var så mycket pengar på. Men det räckte mycket mer än väl till det jag skulle handla ju!

Vidare gick vi in på H&M och hittade en super söt solhatt där jag också hade 20% rabatt som jag utnyttjade. Prefekt då fick man hem tre saker ändå!! Hihi, Smulan är värd allting man kan tänka sig. Mammas lilla hjärtegryn <3


Tack snälla Pappa :)

Dreggelappen



Solhatten :-)


Gott och blandat

Gott och blandat. - Vi var inne på Netto här om dagen och hittade några nya Ballerina kakor som vi bara var tvugna att köpa hem för att prova. Men tyvärr så va dom ju inte alls som man hade räknat med. Ner i magen gick dom väl ändå, men inget man kommer köpa mer! Zakimbos lilla påskpresent hittade jag också inne på Netto som var prefekt i priset och till lille grabben. Längtar tills jag får ge honom sin nya vän.. Han blir alltid lika glad och det är så roligt att se. Till mig själv fann jag ett par nya Foppatofflor för endast 40 kronor liksom. Prefekt när man ska snabbt ut med Zakimbo eller gå ner i tvättstugan. Det bästa av allt är väl att mina hälar värker inte när jag går med dom! WOOHOO..




Påskpresent

Påskpresent. - Nu sist vi var hemma hos mormor och morfar för att hjälpa dom i trädgården så fick vi vårt påskägg. Detta påskägget var mer speciellt än dom andra i papp som man alltid annars brukar få. Inne i påskägget så var där massa fin fint godis i och ett kuvert med pengar. En kanin som är handgjord.. Tack snälla ni!! Billy ska skratta sig lycklig som har såna underbara morföräldrar som ni. Inte bara snälla, underbara utan också ett hjärta av guld! Glad påsk på er och jag hoppas att er resa till Tyskland kommer bli så underbart!


tack tack tack tack tack!!!!


Idag fick jag min present från älskade Cic...

img_2931 (MMS)

Idag fick jag min present från älskade Cicci. Super super duper stort tack till dig hjärtat! Jag blev super glad ska du veta. LOVE YOU SWEETHEART <3


God middag gott folk! Nu har min gravidpie...

img_0174 (MMS)

God middag gott folk! Nu har min gravidpiercing kommit och den är isatt nu. Känns lite konstigt att staven är så lång. Men jag hoppas verkligen den fungerar nu som många skrivit att den ska göra. Om en timme är det dax att dra till BM på Rosengård för att kolla blodtrycket och se hur mitt urin är. Jag har ju alltid en sån himla huvudvärk som gör mig galen, mest när jag vaknar upp varje morgon. Sen har jag ju ont i mina naglar och hälar känns som infektionen inte är borta liksom.. Och när man är gravid ska man ju njuta mer än att lida kan jag tycka. Men lilla Smulan rullar runt i magen just nu och själv tittar jag på Big Brother.


Soltrålen från Sundsvall


Modell: Cecilia Eriksson - Fotografering: Elina Holmqvist - Redigering: Cecilia Eriksson


Pregnant and I know it


Älsklingen Zakimbo och jag är hemma hos mo...

img_9671 (MMS)

Älsklingen Zakimbo och jag är hemma hos mormor och morfar i Staffanstorp och hjälper dom lite med trädgårdsarbetet. Vi fick låna lite kläder för att det blåser idag. Titta så söt baby är i sin nya outfit hihi


Dagens Gravida Mamma Elina


Dagens Gravida Mamma Elina


Smulans säng

Smulans säng. - Mamma & Pappa kom idag hem med en säng till lilla Smulan. Detta var min försenade present som jag nu har fått hem. Medan jag var på mitt möte så åkte mamma och pappa till IKEA och handlade lite. Wiiee baby har skruvat ihopa sängen så nu står den här fin fint och välkomnar Smulan till en liten blund.. Tack mina älskade älskade föräldrar för att ni finns och för att ni är så snälla som ni är. Älskar er så mycket och det vet ni OM.


Myspys i Smulans lilla hörna

Utan skötbord / Med skötbord

Skötbordet blev ju perfekt!

Laban & Labolina kommer vakta lilla Smulisen om nätterna

Babrapapamobilen är också på sin plats..

Det sköna är att nu har vi mer plats i lådorna för alla nya Smulis saker :)

 


Innan idag när jag städade här hemma så sa...

img_3540 (MMS)

Innan idag när jag städade här hemma så satte jag upp Zakimbos säng i korgen där han har alla sina tusen mjukisdjur i.. Nu när vi håller på här på golvet med att bygga så ville såklart lillen också vara nära oss. Så han hoppade upp i sin lilla säng och ville ligga där ett tag. Älskade finaste du <3


Vecka 22

Vecka 22. - Det rullar på som aldrig förr och man rullar fram med sin runda sunda mage. Hela nio kilo har jag nu gått upp. Känns ganska så mycket faktiskt men det är ju normalt så¨det är bara att vänja sig. Jag brukar inte mer ställa mig på vågen var och varannan dag för att se om man har gått upp eftersom jag älskar min runda mage och jag känner mig ju inte fet i övrigt. Mitt ansikte är fortfarande smalt liksom.. Ännu har vi inte kommit på det prefekta namnet så det blir Smulan hon heter fram tills vi har kommit överrens om något namn tillsammans..


Vecka 22


Sådär då är naglarna lite påsk färgade nu ...

img_9852 (MMS)

Sådär då är naglarna lite påsk färgade nu inför påsken som är nästa vecka.. Sitter just nu på möte och blir väl färdig här lagom till halv sju ikväll. Sen ska man hem och käka maten som baby har lagat.. Känner mig så hungrig och törstig redan. Men nä det går inte nu!! Vädret är fin fint men tyvärr blåser det så mycket :-/ känns som man ska blåsa iväg..


Fransk Balkong

Fransk Balkong. - Det jobbigaste med lägenheten är att det inte finns en riktig balkong. Man kan bara öppna hela dörren för att få in luft och solljus. Det hade varit skönare om man hade kunnat sitta på sin balkong och äta frukost eller bara få vara där. Men men mest av allt vill man ju ha trädgård ändå!

På min lilla franska balkong så har jag hängt ut en blomsterlåda med tre fina påskliljor i. Utanför balkongen har Baby hängt upp en hackspätt också för att det ska se mer speciellt ut. Det är bara vi på hela området som ens har en balkonglåda och det är så fint :-)



En solig morgon

En solig morgon. - Ännu en dag med underbart vårväder. Vilket som gör att humöret är på topp fast min huvudvärk som jag vaknar upp med varje morgon. Men snart är den borta och man kan börja njuta riktigt av dagen istället för att klaga på en massa saker och ting. Jag har precis ätit en god frukost medan Zakimbo har suttit här och tittat på och eftersom han verkligen charmar sin mamma  till tusen så fick han en liten liten smakbit :-)

Men nu sitter man här med datorn på benen och tittar på gårdagens av avsnitt från Big Brother. Har man inte kanalen så får man alltid se detta dagen efter på nätet. Vilket kan vara piss ibland eftersom alla på FaceBook skriver en massa saker som dom kan störa sig på eller så..

Efter detta blir det att ställa sig i badrummet och göra sig vacker för att kunna dra sig ut ur hemmet. Baby jag och mamma ska ännu en dag köra ut en runda. Ännu vart vi hamnar vet jag inte. Men bara man kommer hemifrån så är jag alltid gladast. Kanske se om man kan köra ut till vattnet och gå en runda eller någon annanstans. Vi får se helt enkelt!


Zakimbo solar gott i sängen..



Barnstolen

Barnstolen. - Igår köpte baby barnstolen på IKEA så det också är gjort. Vi monterade ihopa den och Zakimbo kollade så nyfiket på den att jag var tvungen och prova om han ville sitta i den. Duktig kille som han alltid är så satt han där fint med sin lilla leksak.


Aj aj aj aj BUFF

Aj aj aj aj BUFF. - Ja idag har man väl inte mått helt hundra. Haft ont i magen, hälarna hela dagen. Men varför klaga när vädret har varit så underbart som det har varit hela dagen lång. Älskling, mamma och jag har varit ute på vägarna och kört sedan så har älsklingen och jag varit och gått en runda till Konsum för att handla lite glass till mig som va sugen som bara den.

Men det har varit också en slappis dag. Där vi legat i soffan och spelat Super Mario hela tiden. Tyvärr så var vi lite kassa i slutet då vi skulle göra en BOSS, och jag råkade fucka allting så vi fick börja om på ruta ett igen :-/

Hihihi nu fick jag min försenade lilla present av mamma och pappa idag också. Wieee äntligen så har jag en snygg ny plånbok. Det har jag velat ha hur länge som helst men aldrig funnit någon i smaken liksom. Tack så hjärtligt mina underbara föräldrar för detta. Och det bästa av allt är att jag väntar på mer presenter haha så jag har nog varit väldigt väldigt snäll :-D


Nu ska snart jag köra iväg en runda tillsa...

img_5531 (MMS)

Nu ska snart jag köra iväg en runda tillsammans med Baby och mamma. Blir att köra in Jakriborg så baby kan få gå in och mata fiskarna och hämta lite Zakimbo mat.. Sen blir det hopp och iväg för att köpa stödstrumpor, många som tipsat om det eftersom mina fötter gör ont. Så får hoppas att det är de dom behöver. Orkar inte gå här och ha ont liksom känns inget vidare roligt. Tycker det räcker med att mina naglar är ett sånt stort problem som dom är!!


Nu har jag en fråga till mammor där ute i ...

img_7570 (MMS)

Nu har jag en fråga till mammor där ute i världen. Har ni när ni varit gravida haft sjukt ont i era hälar?! Jag kan knappt stå på dom för det gör sjukt sjukt ont. Går jag för länge så börjar jag halta efter ett tag för det gör så förbannat ont. Ligger jag bara gör det med ont.. Det sjuka är att jag är ju super röd exakt på hela hälen där min smärta sitter. Hjälp mig någon. Ge mig tips!?


Ännu fler fina presenter

Ännu fler fina presenter. - Nu har vi varit hemma hos mamma och pappa på middag och tårta. Det var jätte god mat som mamma hade lagat och vi har haft det super trevligt. Hela min dag har varit perfekt in i den minsta detaljen om man kan säga så. Fick även massa fina presenter av mina älskade föräldrar som jag älskar så jävla mycket. Och tydligen kommer mer presenter att komma kanske i veckan till mig. Hipp hipp hurra hurra för Elinas födelsedag!!!


En super söt napphållare till Smulan som jag velat ha länge :)

En super söt snuttetuttefilt till lilla Smulisen

Spjälskydd i spöket laban & ett skötbord man sätter uppe på spjälsängen <3

Ännu ett hjärtligt STORT tack till alla som har uppvaktat min dag och gjort den så fin och underbar som den har varit idag. Älsklingen som verkligen har kämpat med allting i den minsta detalj liksom. Redan från tidig morgon till nu på eftermiddag. Tack älskling! Och tack för alla fina presenter av allihopa. Jag är super nöjd och kunde inte fått något finare liksom.. Och mamma pappa som hade gjort super god mat bjudit på tårta och tagit oss på en runda med bilen till olika ställen Tack :) Och alla ni andra som skrivit Grattis och skickat sms, ringt & skickat kort!!

 


Hämtat ut paket

Hämtat ut paket. - Ja som ni läste innan så var ju jag och älsklingen på Konsum och hämtade ut lite paket som jag hade beställt och vunnit i en aktion på Facebook. Det som jag hämtade ut var massor med Peeling från LdB två stycken som jag hade beställt till mamma & två stycken som jag hade beställt till mig. Älskar denna Peelingen från LdB den är super och luktar så ljuvligt gott, tyvärr så har ju inga affärer dom kvar så nu hittade jag äntligen en hemsida där dom sålde dom.

Sen så för nån vecka sedan vann jag ju en aktion inne på Fecebook till lilla Smulisen. Jag hade själv Bananer i Pyjamas när jag var en liten flicka, tyvärr så hittar jag inte dom någonstans och dom finns ju inte iheller att få tag på i affärerna. Jag ville att Smulan också skulle få ha dom och leka med som jag själv en gång har haft. Så jag blev så fruktansvärt glad när jag såg att en tjej på FB ville sälja dom. Snabb som en vässla så blev dom mina, men det blev en hård budgivning eftersom jag inte var ensam om att vilja ha dom!



Älsklingen och jag är ute i det vackra väd...

img_0385 (MMS)

Älsklingen och jag är ute i det vackra vädret.. Hämtade ut lite paket på posten också som jag lägger upp sedan. Måste sitta här en stund och äta min yoggi innan vi drar hem igen..


Hipp hipp hurra hurra för Elina idag

Hipp hipp hurra hurra för Elina idag. - Det började klockan 07.06 att baby kommer in sjungandes med min favorit bakelse med ljus i. Han sjöng så fint att man blev ännu gladare än vanligt. Men när han stod där vid min sida och sjöng tittade Zakimbo ut genom täcket och skällde/ylade till precis som han också skulle sjunga. I Sängen ätandes av min lilla tårtbit så fick jag massor med presenter att öppna. Den första presenten kom från lilla Zakimbo som nyfiket ville vara med och hjälpa till med att öppna sitt paket till mig.. Jag är så glad över mina presenter som jag har fått av baby, Zakimbo, Mamma Anni & Bella och mer paket kommer under dagen då vi ska hem till mamma och pappa på middag. Men jag vill verkligen tacka er alla från hela mitt hjärta. Jag är super glad över allting jag fått idag av er. Pussar och kramar på er allihopa och massa kärlek!

Istället för att berätta om allting så kör vi lite bilder eller vad säger ni?! Mycket roligare för er att se också ju :-)


En god tårta med fint rosa ljus i. Mina två älsklingar som jag älskar!

Fick detta av baby till min fotovägg där jag kan samla lite fina bilder i.

När magen har blivit större så är det dags att göra så man aldrig kommer glömma den. Fick också av min baby


Kofta från Cream som jag fick av mitt älskade hjärta <3

Har velat ha denna underbara kofta hur länge som helst och nu är den äntligen MIN

En sten från min lilla Zakimbo som jag tycker är så söt


Fin fina saker som jag fick av vackra underbara Bella

Pop-up bok som lilla Smulisen ska få :-)

En underbart fin overall som Smulisen ska få & En olja som hjälper till att man inte ska få så mycket vristningar
Fick jag av fina Mamma Anni


Lite böcker som jag också fick av kära Mamma Anni

Nu har jag hela serien av dom Pop-up böckerna :-)

Ett kort från Benna med vovven på. Zebran kommer från min baby & Blommorna från mamma Anni

Av Billys älskade mormor & morfar kom detta på posten idag <3



Eftersom det är min födelsedag imorgon så ...

img_7565 (MMS)

Eftersom det är min födelsedag imorgon så ville ju såklart också Zakimbo vara ren och fin. Så nu blir det jag och Zakimbo som ska ta ett skönt bad tillsammans och lukta gott ska han göra när han kommer upp i pappas armar!!


En dag på landet

En dag på landet. - Ja som ni alla vet har vi ju varit ute på landet hos Bobby hela dagen. Har haft en super mysig trevlig dag i solen tillsammans med underbara människor och djur. Just nu känner man att det är lite varmt i ansiktet så man har nog ändå fått lite färg på sig idag. Sen så avslutade vi den härliga dagen med årets första grillning för mig, baby & Zakimbo. Längtar tills den dagen kommer man själv bor så..!!


Någon som vet vad denna vackra blomma heter?!
Verkar varken vara vitsippa eller snödroppe i alla fall ..




Bobbys älskade vovve Tonny

Lilla älskade Zakimbo springer fritt i naturen

Bobbys fina hus

Baby tömmer rullebören & Zakimbo håller sällskap


Gravidpiercing

Gravidpiercing. - Jag har länge funderat över att skaffa mig en gravidpiercing till min navel eftersom jag inte alls har lust att ta ut min piercing i navlen liksom. Och nu har jag äntligen funnit en fin som jag har precis breställt hem till mig. Kommer bli en födelsedagspresent från Smulan till mig <3

Navelsmycke för gravidmage. Alla navlar är olika, en del kan ha sin vanliga navelpiercing under hela graviditeten. Det unika med en gravidpiercing är att den är försedd med lång bioflexstav. Eftersom naveln oftast förändras under graviditeten så är det skönare med en längre stav som också är böjbar och följer hålet bekvämt. Detta smycke kan du ha under hela graviditeten, så det är meningen att staven ska vara lång, även från början.

 


Lagom trött Zakimbo. På väg till Malmö ige...

img_3057 (MMS)

Lagom trött Zakimbo. På väg till Malmö igen efter en super dag hemma hos Bobby. För mig och baby blev det första gången detta året man grillade. Grillat är som sagt godast!! Ett mål framåt är att vi också ska bo på landet i ett lagom hus med trädgård. :-D


Alla här arbetar för fulla muggar i trädgå...

img_7278 (MMS)

Alla här arbetar för fulla muggar i trädgården, själv ligger man här med täppt näsa huvudvärk och halsbränna i gräset under solens härliga varma strålar. Ligger och funderar ut lite fina namn till smulan och frågar baby vad han tycker om det. Just nu har vi ett namn som vi båda tycker om, men ändå är det inte helt klockrent om man säger så! Varför ska det vara så svårt att komma på ett perfekt namn till smulan?! ;-) Får väl snart gå upp och spruta in lite nässpray i näsan och fortsätta med att vila lite till i gräset !!


Baby Zakimbo och jag har åkt till landet h...

img_8742 (MMS)

Baby Zakimbo och jag har åkt till landet hos Bobby "Billys bror" äntligen fick man se hans nya hus på landet. Sjukt mysigt ställe och ändå inte så långt ifrån Malmö ändå liksom. Zakimbo trivs som bara den att springa runt här i den enorma trädgården fritt. Han nosar och är nyfiken på allting. Jag längtar själv tills den dagen kommer då man också kan bo såhär fritt. Man mår mycket bättre än att sitta inlåst i en trång lägenhet på 43 kvadratmeter.. Älsklingen hjälper sin bror med trädgården just nu och själv sitter man och jäser i solen. Idag behövs det inga jackor eller tjocka tröjor. Räcker mycket bra och väl med ett linne. För  ett sånt vår väder har vi fått idag!


Super Mario Bros

Super Mario Bros. - Nu säger vi godnatt till er alla som är här inne och läser dagligen. Vi hoppas att eran lördag har varit toppen och att ni fortsätter att njuta av den såklart. Nu försvinner vi in i spel världen i flera timmar tills vi inte orkar mer..


Smulan är vild

Smulan är vild. - Shit som lilla godningen har sparkat och rört sig där inne i magen idag. När vi satt på bion innan så sparkade hon till som bara den. Innan har man känt också men nu är det verkligen så att man vet att det verkligen är vårt lilla hjärta som rör sig där inne. Som sagt är det en obeskrivlig känsla som är så ljuvlig och underbar. Nu kan jag även känna hennes rörelser när jag håller handen på min mage och det är ju bara så coolt liksom! <3


Mamma & Pappa ÄLSKAR DIG MEST <3


Loppis & Bio

Loppis & Bio. - På förmiddagen förljde jag och baby med mina päron till lite loppisar här i Malmö. Men vi fann ingenting som tilltalade oss och det mesta var rena rama skiten om man säger så. Ibland har dom ju alldeles för höga priser på saker och ting, sen dessutom är dom inte villiga att gå ner i pris. Och då ska dom få sitta där och inte få sålt sina saker..

Sen på eftermiddagen så bjöd älsklingen mig på bio. Vi mös en stund tillsammans i stan och kollade runt på allt möjligt i affärerna där. Tillslut så följde vi efter nån som hade en sjukt rolig frisyr som vi skulle ta foto på för han såg ju inte normal ut och såg sjukt ball ut. Och det var ju bra att vi följde efter eftersom vi då kom på att vi kunde köpa ett nytt spel till vårat WII. Så Super Mario fick följa med oss hem i en påse. Det ska vi sätta oss ner och spela snart såklart. Kommer bli sjukt ball längtar som fan!

Kvarteret skatan reser till Laholm. Vilken roilig film alltså, den rekomenderar jag varmt om hjärtat till er alla att ni bara måste se. Jag har inte skrattat så mycket på länge till en film som denna. Så fort den kommer ut i butik ska den bli min bara min. Måste ju bara säga att ULF i filmen äger ju mest.. Så jävla ball människa det är alltså :) Att gå på bio var en av alla överraskningar som jag fick av min älskling eftersom jag fyller år på Måndag. Tack baby för du har gjort min dag underbar. Behövdes verkligen och jag är super tacksam för detta.


Bananrulltårtan

Bananrulltårtan. - Igår blev jag sugen på en kaka och min baby han ställde sig i köket för att fixa min favorit rulltårta till mig. Den blev riktigt riktigt god och en stor bit är redan uppäten.





Såklart fick lilla Zakimbo också få vara med på kalaset :)


ArbetsförNEDRINGEN

ArbetsförNEDRINGEN. - Fan jag blir så irriterad på dom jävlarna. Inte bara för att dom är så otrevliga när man ringer och nästan tror att dom ska vara bättre än alla andra. För det första ska man få hem brev med kallelse när man ska till möte. Och det har för det första jag INTE fått. Men dom trodde mig inte, det jag fick veta igår vid fyra tiden va från min handläggare på af att jag ska vara på möte idag klockan 11 men att det skulle komma hem en lapp med detta till mig eftersom jag varken vet adressen dit eller något iheller. Dom bytar runt mig från ställe till ställe ger mig handläggare efter handläggare nya. Jag blir så trött på dom!

När jag ringde kundtjänst igår och berättade att jag kan INTE kommer imorgon för jag ska vara hos BM liksom och göra tester för mig och min bebis och det är viktigt att få det gjort. Då tror dom mig inte iheller och säger går jag inte på mötet hos dom drar dom in alla pengar för mig. VILKET är sjukt! Dom vet jag är timanställd och när jag inte jobbar räknas jag som arbetslös. Men lossas som så att jag skulle jobbat då?! Vad hade dom då gjort liksom? Samma saker? Nä nu ska dom jävlarna få sina öron varma av mig. För det sättet dom håller på med är oacceptabelt rent ut sagt!


Dagens Gravida Elina

Dagens gnälliga Zakimbo


Älskade du

Älskade du. - Man kan ju inte låta bli att bara krama och pussa på dig min vackra fina lilla pojke. Älskar di så mycket och har aldrig trott att ett djur kan få en att känna en sån lycka och stolthet som du gör. Zakimbo min lilla skatt du är så älskad av mig ska du veta <3

 


Shoppat litta

Shoppat litta. - Idag har man smällt ännu lite pengar på saker som man behövde till sig själv. Bland annat så behövde jag en ny DEO eftersom den andra är slut, körde på en LdB för att se hur dom är. Egentligen gillar jag ju bara torra, men kunde dock prova denna för den luktade så ljuvligt gott.

LdB lotion till mitt ansikte innan man sminkar sig och innan man lägger sig var något som jag behövde också. Den cocosnut butter som jag använder ger tydligen finnar i mitt ansikte nu har aldrig haft så mycket finnar som jag har just nu och det blev så sedan jag använde den butter i fejjan. Hoppas det försvinner snart!!

Hämtade även ut mitt baket som hade kommit från Eleven11. Min Banana Milkshake butter till min mage. Fan jag hoppas verkligen den luktar super ljuvligt på kroppen eftersom jag länge har velat ha en lukt av banan men aldrig någonsin funnit det. Så vi får väl se ikväll hur det blir med betyget på den!

Lite nya nappar till Smulan har jag idag också hittat. Även om man inte vet om hon tar napp eller inte är det alltid sjukt bra att ha hemma liksom. Och tar hon ingen napp nä då är det inte hela världen som går under för det..

Sist men inte minst. Eftersom jag och mjölk är best friends så har jag idag köpt hem en mjölk som smakar vanilj till helgen som man kan hälla i strupen.



Andra rundan för idag

Andra rundan för idag. - Snart ska mamma och jag iväg igen på nya äventyr. Var hemma om nu för att kissa och gå ut med små hundarna lite. Men nu blir det andra bullar för nu ska min lilla fina blå ut och rastas av mig. Radion på högsta nivå och bara glida fram på vägarna. Nice!! Ska kolla en sista sak till ett påskägg och sedan blir det att kolla en sak till Smulan som jag kom på var dom kanske hade andra motiv av. Vi får la se helt enkelt!


Dagens gravida Elina


Mina ankor stod utanför affären i Staffans...

img_9467 (MMS)

Mina ankor stod utanför affären i Staffanstorp och såg söta ut. Jag öppnade mitt paket med riskakor och bjöd dom små liven på lite käk ... Så underbart att just dom här två kommer leva tillsammans livet ut. Följa varandras fotsteg i både vått och torrt.. :-)


En promenad i solens sken

En promenad i solens sken. - Nu har hundarna fått vara ute en lång härlig runda och busat runt i gräset tillsammans. Tyvärr kan man ju inte släppa Wilma för då hon inte vill lyssna riktigt mycket. Zakimbo har sina tider då han är i trots åldern och inte vill lyssna på någon mer än hans egna tankar. Haha!! Men med en arg ton på rösten så lyder han tillslut!




Underbart Väder

Underbart Väder. - Wow våren är här och då tycker jag vi alla ska ropa ut i jubel tillsammans, för vad är inte härligare än skönt varmt väder där solen steker våra kalla vita vinterkroppar. Härligt!! Idag känner jag mig som en ny människa och jag har ny energi att bjuda på. Äntligen har känt mig så sjukt dålig nu ett långt tag så det är hräligt att det går åt rätt håll igen. Nu blir det att ta varje dag som den kommer så man inte kastar sig ut på farligt vatten man inte kan simma undan ifrån om man kan säga så.

Men sen har vi det här med mina drömmar som jag är fruktansvärt irriterad på. Är det inte det ena så är det ju något annat. Jag har problem med min näsa att jag inte får luft "eftersom ja jag har ju sprutat i mig alldeles för mycket nässpray i livet" och detta har gjort att näsan har trokat igen kan man säga. Så jag använder fortfarande mitt nässpray för att få den luften jag behagar liksom. Är jag utan nässpray på dagen så får jag panik eftersom jag inte tycker jag får tillräckligt med luft. Ja visst kan man andas med munnen men ärligt det går inte tycker det blir tungt och jag får en fruktansvärd huvudvärk.

Men för att komma till saken så är det som så att jag vaknar av mina drömmar när jag inte får luft genom min näsa. Jag drömmer hela tiden att jag har svårt att andas och då vaknar jag upp och mycket väl så är det som så att näsan går inte att andas med. Upp och hoppa försöka spruta in sån nässolja i näsan och väntar en stund för att kunna ens snyta mig. Sen blir det nässpray och jag kan gå lägga mig igen för då får jag luft igen. Sjukt som fan att jag alltid drömmer just om det när det är så som det är i verkligeheten med. HAHA!!

Vecka 21

Vecka 21. - Jaha då har man kommit in i vecka 21 och tiden bara rullar på som ingenting liksom. Magen växer som det knakar och Smulan rör sig där inne lite då och då. Mest om kvällarna när jag lutar mig tillbaka och bara slappnar av. Längtar tills hon kommer sparka och rulla runt mer där inne. För jag kan säga er som aldrig varit med om detta förr att det är MAGISKT ögonblick. Känslan av att hon rör sig går inte att beskriva så underbart och vackert det är.




Mardrömmar som blir värre

Mardrömmar som blir värre. - Godmorgon världen! Har natten hos er varit bra?! Själv vaknade man upp panikslagen med tårar som rann längst kinderna. Hatar att drömma hemska drömmar där det kan hända nutid liksom. Allting i mina drömmar är NU, man känner igen sig själv man känner igen alla ställen. Men nu kommer jag nog aldrig mer sätta min fot på ett ställe i Malmö tack vare denna hemska dröm. Detta är inte första gången jag drömmer om detta stället och varje gång jag går dit har jag panik inombords och vill bara snabbt in snabbt ut liksom. Jag är livrädd att gå där inne, och det värsta av allt är när Baby eller pappa går på varsitt håll där inne och jag och mamma står själva. Det fungerar bara inte för mig jag går på nålar och vill bara där ifrån. Jag tror hela tiden att det ska hända något. Och hända saker inne på detta stället det har man sett med egna ögon också. Vilket kanske har fått mig till den hemska rädslan också?!

Jag vill egentligen inte ta upp min dröm här eftersom det tog så hårt på mig när jag väl var inne i drömvärlden och när jag vaknade upp. Men jag vill aldrig mer till stället igen, så fall ska det liksom bara vara det jag ska ha sen blir det att gå ut igen för jag klarar inte av sånt när jag inte känner mig trygg och säker liksom. Visst känner man sig lite tryggare om pappa eller baby är vid ens sida men ändå så får jag rent av sagt PANIK. Jag ser framför mig vad allting kan hända och ske i olika vinklar och jag är alltid beredd på att någonting kanske kan hända. Jag måste handla snabbt i en sådan situation för att bara ta mig ut ur stället liksom..


Foto: Scanpix
Bilden är lånad från Metro


Prinsesstårta & matlagning

Prinsesstårta & matlagning. - Mamma och jag sa innan att vi skulle ha varsin prinsessbakelse och när vi kom till konditoriet så hade som bara såna långa längder kvar. Men hon tyckte dom hade blivit sunkiga så hon sa att vi fick det för halva priset istället. Så 50:- för en hel längd vilket var mycket billigare än två bitar skulle ha kostat. Vilket kap man gjorde eller hur?! Så nu har vi käkat varsin bit och har varsin till imorgon också att kränga i hövve. MUMMS!! Älskar att få vara lite tjock :)

Och eftersom mamma min är lite handikappad i handen så fick jag stå och göra middag och sånt i köket idag. Vilket inte är min bästa sida. Visst om det är någon matlagning jag älskar och tycker är rolig att göra så visst kan man stå där. Visst hade jag turen och fick göra det jag tyckte om. Så det blev Tacorullar ;) Nice!! Nu är allting klart och vi ligger här i varsin säng och lyssnar på mysig musik och ska snart kolla lite olika sidor på nätet.




Hundarna sitter och tittar på matlagningen som görs..



Smulans nya kläder

Smulans nya kläder. - Ja nu har man handlat igen till lilla Smulan. Man kan ju som sagt inte hålla fingrarna borta från alla miljoner söta bebiskläder. Sedan är jag helt färdig med det ena påskägget och det är sjukt sjukt skönt. Nu känner jag ingen stress alls om man säger så. Nu kan påsken få komma och gå när den vill! Har även varit och kört en lång lång runda tillsammans med min Mamma på lite olika ställen runt om i Malmö. Kollade även upp vart mitt möte imorgon kommer att äga rum och var bilen ska stå parkerad under tiden. Skönt så slipper man leta imorgon i panik efter allting! Nu ska jag bara ta det lugnt med mamma och hjälpa henne med att laga mat och massa andra saker eftersom hon är ny opererad!





En tuff liten brud i lyxförpackning ;)


Nyopererad Mamma

Nypererad Mamma. - Yes nu är min mammi opererad i handen så jag får ju hjälpa henne med lite allt möjligt eftersom handen måste hållas högt och hon har bara en hand kvar att göra saker med. Vi ska snart ut och köra lite på vägarna och fixa och dona med lite saker under dagen.

Lilla Smulan kämpar på där inne i magen med att gro som bara den. Igår kände man ännu en gång att hon rörde sig där inne. Men det kommer ju alltid på kvällarna. Men vilken härlig känsla det är när ens barn i ens egna mage rör sig liksom. Det går inte att förklara, jag längtar bara till baby också kan få känns våran underbara älskade dotter röra sig där inne <3

 


Michel Teló - Ai Se Eu te Pego



Nossa, nossa
Assim você me mata
Ai se eu te pego
Ai ai se eu te pego

Delícia, delícia

Assim você me mata
Ai se eu te pego
Ai ai se eu te pego

Sábado na balada

A galera começou a dançar
E passou a menina mais linda
Tomei coragem e comecei a falar

Nossa, nossa

Assim você me mata
Ai se eu te pego
Ai ai se eu te pego

Delícia, delícia

Assim você me mata
Ai se eu te pego
Ai ai se eu te pego

Sábado na balada

A galera começou a dançar
E passou a menina mais linda
Tomei coragem e comecei a falar

Nossa, nossa

Assim você me mata
Ai se eu te pego
Ai ai se eu te pego

Delícia, delícia

Assim você me mata
Ai se eu te pego
Ai ai se eu te pego

Nossa, nossa

Assim você me mata
Ai se eu te pego
Ai ai se eu te pego

Delícia, delícia

Assim você me mata
Ai se eu te pego
Ai ai se eu te pego

 


Zakimbo grina, Wilma hon flinar

Zakimbo grinar, Wilma hon flinar. - Haha, vad ska jag säga om lilla Zakimbo nu då?! Han är väldigt bra på att spela teater om man säger så. Han sitter och grinar hela tiden och bryr jag mig inte blir han förbanad. Jag sitter just nu och äter en god Müsli med mjölk och då sitter dom på golvet och riktigt stirrar ut mig. Visst är det sött men det kan också vara väldigt jobbigt.




Dagens Gravida Elina

Dagens Gravida Elina. - Tog innan en lång härlig dusch så nu känner man sig fräsch igen när man ska sticka iväg på ett viktigt möte lite senare idag. Hoppas det kommer gå som på räls och att mötena snart är förbi och klara.. Kände att dagarna utan baby blir tyngre och tynge saknar honom som bara den och var tvungen att ha hans tröja på mig. Nu kan man snusa lite på den då och då det blir som jobbigast..


Vecka 20+5


Godmorgon!?

Godmorgon!? - Ja ännu en ny dag, ännu en ny morgon att krigas mot när man mår illa. Men men i natt har jag faktiskt sovit hur bra som helst, visst har man vaknat sina hundarmiljoner gånger för att lätta på blåsan som är sprängdfylld varje timme. Men öronproppar får mig att stänga av allting känns det som, fast det är jobbigt att höra sitt hjärta slå och att höra sig själv andas.

Idag är det sol och det ser väldigt fint ut när man kollar ut. Men tydligen så blåser det något fruktansvärt idag. Vilket jag hatar och tycker inte alls är något speciellt trevligt. Våra vindar här i Skåne är ju som is liksom, men som tur är så behöver man ju bara dra sig utåt när hundarna ska ut haha!! Nej nu blir det frukost och mys med Zakimbo & Wilma.


Mjölk & Oboj

Mjölk & Oboj. - Jag har alltid älskat mjölk. Jag är en riktig mjölk människa, men sedan jag blev gravid har jag varit besatt av mjölk och oboj. Men eftersomjag har tappat smak för choklad lite tycker det inte smakar samma som innan så har jag idag funnit något som jag sökt efter länge länge i affärerna. När jag var liten så fick jag alltid jordgubbs mjölk eller banan liksom samma pulver som oboj fast i andra samaker. Men jag har inte hittat detta innan, men idag fann jag det äntligen och är detta gott ja då blir det för mig att köpa hem alla dom ljuvliga smakerna. För nu slipper jag oboj oboj oboj hela tiden. Är jag sugen på banan, jordgubb vanlij tar jag bara det istället.


GordanBoll

Grodan Boll. - Något som jag älskar just nu jätte mycket mer än mina Meloner är kakor som kan smyga ner i magen. Idag köpte vi sjukt söta kakor som liknar en groda. Jag har köpt såna här många gånger innan i livet, men aldrig har dom varit såhär pass söta som min lilla kaka är idag. En riktig Grodanboll :-)


Fynda fynda, skynda skynda

Fynda fynda, skynda skynda. - Jag har aldrig älskar REA så mycket som jag gör det nu när man finner sina kap. Idag var man inne på JYSK och såg att dom hade kanon erbjudande på sängkläder till spjälsängar. Hittade massa olika motiv som jag skulle vilja köpa, men idag fick det bara bli ett. Man kan ju inte handla allt, men måste ändå dit igen och handla ett annat som jag blev också förtjust i..


Titta så kärt alltså.. Mössen i Askungen!! För endast 100:-


Böcker till Smulan

Böcker till Smulan. - Igår var mamma och jag iväg på Coop Forum för dom hade halva rea priset på bokrean. Klart som fan att man slår till då liksom. Kom åt väldigt fina böcker till ett super pris. Är så nöjd och ska bli så roligt sedan att läsa lite böcker för Smulan. Mamma köpte också en bok till Smulan såklart!!!


Tusen tack älskade mamma <3


& detta hittade jag till Smulan, något som jag tror hennes pappa kommer gilla också.
Eftersom han gillar insekter så är ju en av böckerna passande..


PåskHaren

PåskHaren. - Nu börjar jag redan prata lite om Påsk här i bloggen. Men jag är en människa som vill vara ute i godtid när det gäller Påskägg/presenter eller julklappar liksom. Sen ja Påsken är inte en stor grej, men jag har alltid gillat Påsken, den är så färgglad och man fick springa och leta överallt efter sina ägg/presenter som "Haren" hade gömt i huset eller trädgården. Nu har den lilla lilla Haren viskat i mitt öra vem som varit snäll och vem som inte varit snäll. Får se hur mycket han kommer med i år eller om han kanske inte kommer med något alls. Eftersom allting kostar pengar och pengarna växer ju inte på träden tyvärr.. Men lite småsaker är köpta och lite mer ska köpas så håll ut för Påsken är här snart!

Känner mig bakfull

Känner mig bakfull. - Varje morgon så känner jag mig så bakfull och äcklig alltså. Men efter frukosten börjar man piggna till som tur är och illamåendet är över. Har legat i sängen hela morgonen och lyssnat på Spotify på min Iphone och bara tagit det lugnt. Nu sitter man här färdig och beredd för att möta dagen som den kommer. Men ännu är det en dag som är grå och tråkig och det känns så trisst..


Dagens gravida Elina Vecka 20+4

Nu i några nätter känns det precis som om smulan har rört sig där inne i magen. Men ändå vet jag inte helt hundra om det är hon eller inte. Men det känns som om en nerv hoppar till i magen kan man säga..

 


Födelsedags önskelista

Födelsedags önskelista. - Nu på senare åren har jag haft problem med att veta vad jag önskar mig. Alltså visst kan man komma på massor med saker som man skulle vilja ha. Men det får också vara till normala priser naturligtvis.. Och vissa saker kan människor runt en inte fixa fast man hade önskat ihjäl sig. HAHA!!

Här kommer iallafall några av sakerna som står på listan..

Hinkgrill från RUSTA
129:-

Avjutning i 3D-Gravidmage 199:- ungefär finns lite här och där..

Täcke & Kudde till vagn. Finns hos babyproffsen, babyringen, barnenshus osv..

Mamma-Barn Halsband. Finns hos Albreks Guld & Guldfynd. Men dock vill ja ha vittguld..

Spjälsängskydd Spöket Laban. Finns på Babyringen 399:-

Sängkläder till spjälsäng TROVA SMULTRON 129:- IKEA

Handduk med huva FABLER KANIN 99:- IKEA

Body Butter Banana Milkshake 79:- eleven11

Depend nagellack Nummer. 255 och Graffiti. Cubus mm..

En ny väska och denna har jag kollat på HÄR

En ny stor plånbok hade ju aldrig varit fel..


Lufta bilen

Lufta bilen. - Yes nu är det dax att köra iväg en runda och se vart man kan hamna. Tyvärr är det inte lika fint väder nu i helgen som det har varit i veckan, vilket är synd om alla dom som jobbar och sliter hela veckorna långa. Får ju inte njuta av vädret stackarna :-/

Natten hos mig har varit jobbig som vanligt. Somnade vid ett tiden och vaknade igen vid fem tiden av att man är äckligt hungrig och mår illa. Gick upp tog en banan och lite dricka. Men då är det kört för jag är pigg och kan inte alls somna om. Men klockan åtta somnade jag äntligen om, men gick upp nio för att äta frukost och sånt.. Usch ja vad ska man säga liksom!!


Dagens Gravida Elina


Till lilla Smulan

Till lilla Smulan. - Idag när jag var och kollade lite saker så kunde jag inte motstå att kolla på Smulis-kläder. Och jag hade en superfin rabatt att utnyttja så vad passade inte bättre än att slå till då?!


Så kärt så kärt att man inte kunde hålla tassarna borta!


Det kallas vår nu

Det kallas vår nu. - Ja jävlar vilket fins väder vi har fått idag då. Ingen jacka behöver man utan bara njuta av värmen ska man säga. Ska iväg snabbt en runda för att handla hem lite saker till håret som är slut här hemma. Sen ska jag bara ta det lugnt eftersom jag inte alls mår tipp topp idag.. Zakimbo får hänge med mig eftersom jag vill inte lämna han själv hemma hela tiden. Han är van vid att ha mig nära hela tiden och då har jag inte hjärta till att bara åka ifrån honom!


Tusen tusen tusen tack

Tusen tusen tusen tack. - Vill jag verkligen börja med att säga. Jag fick ännu en dag ett paket från Sundsvall och denna gången var det två saker till som jag hade köpt där uppe och sen fick jag en present från min lilla Sundsvalls brud. Tack så hemskt mycket älskade Cicci <3 Super glad glad glad blev jag såklart!


Present från Cecilia till lilla smulan i magen

Smulan kommer ju bli så tjusig :-)

Detta köpte jag i Sundsvall Hehe..


Nada att göra

Nada att göra. - Usch ja vad det kan vara tråkigt ibland. Mest när man mår skit så blir allting mycket jobbigare och mycket tråkigare också. Hade inget att göra så satt och pillade med bloggdesigen, får snart panik det blir ju aldrig som jag vill det ska vara om man säger så. Det kvittar vilka koder jag ändrar om så känns det ändå skit fult. Men nu har jag fått ihopa bloggen och detta får duga nu tills jag kommer på något nytt och tills jag kommit på hur man får ihopa lite andra saker..

För att se den nya bloggdesigen tyck F5

Ännu en solig dag!

Ännu en solig dag! - Jag kan ju börja med att säga att detta har varit mitt livs jobbigaste natt på sjukt länge. Har inte sovit ett jävla dugg och ännu gick jag upp ur sängen redan vid halv nio tiden. Solen sken in genom parsienerna och jag tyckte det var dax att gå upp innan man skulle få liggsår. Tog på mig och gick ut med Zakimbo en lång runda för att rensa huvudet och själen. Men så fort man kom in till kaoset igen fick jag panik. Drog fram alla mina städsaker och fick iordning på hemmet. Nu är här kliniskt rent överallt men hjälper det för att jag skulle få må bättre? Verkligen inte. Nu sitter jag här i soffan med ett huvud som värker något fruktansvärt och med ett illamående som jag fan inte blir av med.

Tänkte käka lite grann se om det går ner något. Har varken matlust eller lust för fem öre till något. Vill bara krypa bort och gömma mig, rulla ihopa mig och bara försvinna. För det är så jag känner nu liksom! Allting är skit allting är jobbigt fan ta allting rent ut sagt.


Mitt lilla lilla hjärta som altid finns vid min sida vart än världen vänder.



Nu är det dax att sätta sig i bilen och dr...

img_6291 (MMS)

Nu är det dax att sätta sig i bilen och dra iväg på ett möte ..


Så jävla söt alltså. Vi kom ut ur badet oc...

img_6049 (MMS)

Så jävla söt alltså. Vi kom ut ur badet och märkte att Zakimbo hade funnit sin nya plats.


Arbetsförnedringen

Arbetsförnedringen. - Nu är jag så förbannat trött på dom jävlarna i kundtjänst och alla på Arbetsförmedningen. Mest på deras sätta att prata med människor är ju bara så sjukt?! Ringde nyss dom för att jag har fått hem ett papper om en handlingsplan där det står man ska redovisa vad man sökt för jobb till kundtjänst. Vilket jag inte förstog mig på liksom. Då sitter den där jävla häxan och skriker åt mig och säger så jävla dumma saker som fick min bägare att rinna över.

Sen när hon frågade en sak jag inte förstod vad hon menade så får jag som svar: Du är ju svensk så du borde ju fatta vad jag menar. HALLÅ???? Hur fan kan hon sitta och tugga sitt jävla tuggummi och säga så till mig? Nästa gång jag ringer dit blir det hädanefter att jag kommer spela in hela samtalet. För nu är jag trött på att bli behandlad som skit för dom. Arbetsförmedningen hjälper inte alls det oss till att få jobb vi gör ju för fan allting själv så vad är dom till för liksom? Nä denna människan förstörde mitt humör idag alltså. Hade hon varit framför mina ögonoch sagt allt det hon sa då jävlar hade det rykt alltså. FY FAN FÖR DIG!

Och varför skulle jag gulligulla med en människa som beter sig som hon gjorde? Jag är ingen människa som tar skit utan att säga ifrån. Men nu har jag redovisat mina sökta jobb och nu vet jag hur det fungerar..

Paket från Norrland

Paket från Norrland. - Brevbäraren ringer på min dörr jämt då mina paket som kommer inte går in i brevlådan. Idag kom ett paket från Norrland. Min älskade Cecilia hade varit och handlat lite saker till lilla flickan i magen och skickat ner hit till Skåne-land. Fan är så jävla nöjd, kommer bli sjukt fint i sängen sedan då den kommer.. Tack min ängel för att du finns <3 LOVE YOU GIRL


Bäddset med påslakan & örngott.
Två dregglisar :)


Jag går i dagar i tröjan du hatar..

Jag går i dagar i tröjan du hatar. - Vissa låtar stannar i hövve hela tiden. Och vissa låtar kan man spela om och om igen för man tycker dom är så jävla bra! Snart har väl jag spelat i sönder denna låten som sitter i hövve på mig..


Vaknade upp yr & illamående

Vaknade upp yr & illamående. - Jag hatar att vakna upp och må så dåligt.. För det kommer som en käftsmäll rätt på en så fort man bara öppnar upp ögonen. Man hinner knappt tänka och det ända man vill är att inte spy. Tur som fan vaknade Baby när jag kallade och kunde dra sig upp ur sängen och göra lite oboj till lilla mig. Tackar som fan för det annars hade jag nog spytt ner sängen.

Nu ligger han och Zakimbo som vanligt och sover. Dom är så trötta dom två, knappt man får dom upp ur sängen. Men själv sitter jag här med Cicci och pratar om allting som händer och sker i världen. Snart är det nog dax att resa på feta runpan och göra lite frukost också..


Så jävla söta tillsammans <3


Före & Efter

Före & Efter. - Nu har jag gjort det igen. Jag har chockat världen med att göra ännu en ny frisyr och ännu en ny färg på håret. Jag är super nöjd som fan nu är det äntligen blondt igen. Och nu är det bara den lilla lilla biten kvar med att få det super vitt som förr i tiden. Kalla mig vad ni vill men nu känner jag mig som en tuff mamma :-)


Den som har skapat min förvanling är Cathlen och hennes blogg besöker ni HÄR


Nu har jag lagat maten klar. Idag bjuds de...

img_8207 (MMS)

Nu har jag lagat maten klar. Idag bjuds det på taco rullar med potatis grönsaker i ugnen med flingsalt och vitlökssås. Mums ..


Sovit sjukt bra

Sovit sjukt bra. - I natt har jag bara vaknat en endaste gång och det va nästan precis när vi hade gått och lagt oss för att sova. Baby fick gå upp och göra något att äta eftersom han blodsocker var i tårna och han höll på att svimma ute i köket. Men sen under hela natten har jag sovit som en prinsessa och vaknade upp klockan 9.00 och var jätte pigg och glad.

I natt drömde jag även att jag skulle åka till Sunsvall, hade köpt tågbiljetter tur och retur för 3200:-. Haha måste ju fan ha varit första klass eftersom priset var så högt. Men men jag hade missat tåget för mamma ville jag skulle hjälpa henne med en massor av saker innan jag skulle ge mig av. Och när jag sa till henne att nä nu är det kört nu kan jag ju inte åka blev hon sjukt besviken att hon hade stoppat mig med en massa saker att göra innan liksom. Vi breättade detta för pappa som tyckte sjukt synd om mig. Så pappa frågade mig om jag ville ha 3200:- av honom för att boka om biljetterna och sedan åka iväg till Cicci. Klart jag ville ha det liksom.. Så han pratade med mamma och frågade vilka pengar ska jag ta till detta då?! Han hade tydligen sjukt många gömställen med pengar lite här och där.. Han tog spaden och började gräva i en rabatt och drog upp pengarna till mig och sa lite gödning på pengarna gör ju ingen skada och skarttade. Tillslut kom jag iväg uppn till Sundsvall och hade det sjukt bra i skogarna och bergen tillsammans med Cicci :-)

















Bilder från Sundsvall :)


Det va inte igår..





Tack Mamma

Tack Mamma. - Min älskade mamma kom idag till mig efter hon slutade jobbet. Vi gick en lång runda med hundrana i det fina vädret, sen gick vi upp och åt glass och drack lite te. Det är mysigt att ha mamma så nära sig som jag har, vi har ett starkt band tillsammans och det kan ingen ta ifrån oss.

Mamma hjälpte mig med att städa alla garderoberna i lägenheten. Vi rensade bland alla kläder kastade sjukt mycket som jag aldrig använder och la ner jätte mycket i källaren som jag kan ha sen efter graviditeten. Men eftersom detta är en 1:a så finns det inte plats tillräckligt att ha allting uppe. Nu är här sjukt fint och jag är väldigt väldigt nöjd. Tack så hemskt mycket mamma för all din hjälp idag! Älskar dig <3


Tiden går fort

Tiden går fort. - Ja det kan man verkligen säga, för imorgon går jag in i vecka 20 redan. Alltså har halva tiden gått och hur sjukt är inte det liksom? Känns inte som det var så länge sedan då man fick reda på att man var gravid. Men det är mysigt fast man inte mår så himla bra hela tiden. Men jag älskar min nya kropp om man säger så, fast man är stor så är man liksom inte en fetknopp utan man har sin fina bula på magen man stolt går och visar upp.


MODELL: Elina Holmqvist FOTOGRAF: Billy Neubauer REDIGERING: Cicci Eriksson


Bästa kompisarna

Bästa kompisarna. - Wilma har sovit över hemma hos Zakimbo från igår kväll till idag eftersom pappa är i Göteborg och jobbar och mamma är borta hela dagen på jobbet. Och för att det inte ska vara så synd om lilla Wilma så får hon vara här hemma och leka med Zakimbo istället för att vara helt själv.

Natten har gått jätte bra, men Wilma hade dock svårt att komma till ro. Hon busade med Zakimbos leksaker och höll på med att föra oväsen ett bra tag. Men klockan 00.30 fick jag lite spel och tog bort alla leksakerna och satte upp dom på köksbordet. Men lilla Wilma hon är smart hon, för under bäddsoffan längst längst in där jag inte kommer under hade hon gömt en leksak som hon låg och pep med hela tiden.. Men efter ett tag kom även hon till ro och det va skönt. Hela dagen idag har dom busat och myst tillsammans i solen här i soffan. Dom är så fina tillsammans och det är så roligt att dom verkligen älskar varandra så mycket!



En dag i Lund

En dag i Lund. - Med mamma och pappa. Där vi kollade runt i alla möjliga affärer på kläder och andra fina ting. Men senare åkte vi in till den stora barnaffären jätte kul mitt i lund där pappa hittade en liten skallra som han köpte med sig hem till sitt barnbarn och mamma hittade sjukt fina hängare till skorpans kläder. Tusen miljoner tack mamma och pappa för dom fina sakerna. Själv hittade jag en mini ANKI från Anki och Pytte som jag har hängt på skötväskan nu. Så jävla söt kunde ju inte låta bli.

Sen åkte vi tillbaka till Malmö igen för jag skulle snabbt in om Blommsterlandet och kolla på en pläd som jag har kollat på länge där inne. Jag tänkte ha den i vagnen till smulan, men om det inte blir bra så blir det en bra lekmatta att ha på golvet att busa omkring på..




Ännu en ny outfit

Ännu en ny outfit. - Jag har ju glömt att blogga om när jag och baby var på Mobilia för några dagar sedan så kunde jag ännu en gång inte låta bli med att köpa hem ett nytt plagg till snäckan i magen..


Älskar detaljerna..


Vagnarnas Rolls-Royce

Vagnarnas Rolls-Royce. - Nu äntligen är den våran. Fin som bara den står vagnen här nu och väntar på att lilla Sessan ska komma till världen. Toppen skick och toppen pris fann vi denna pärlan i Helsingborg. Men när vi var i Malmö igen så såg jag att vi fattades en sak, vagnskyddet till liggdelen. Men så tur är så skickar dom den hem till mig så det är inga problem. Men åkpåse fick vi ju till som matchade prefekt med hela vagnen.

Sen åkte jag och mamma till babyproffsen och hittade en matchande skötväska och sittdyna till sittdelen som var rosa eftersom det inte var rosa alls på sittdelen. Nu är vagnen helt prefekt och här hemma är vi super nöjda.. Så klart hittade jag ju också en liten liten söt napp som fick följa med hem till Skorpan..



Liggdelen framifrån & Sittdelen framifrån

Där såg ni på sittdelen att där är en ljusrosa dyna i, annars skulle den varit helt svart!

Skötväskan

Den söta lilla nappen..



Älsklingen hade gjort god mat medan jag oc...

img_7520 (MMS)

Älsklingen hade gjort god mat medan jag och mamma åkte iväg till burlövcenter för att fixa en sladd och köpa hem lite ny mat :-) nu ska jag njuta av måltiden


Man kan ju inte låta bli

Man kan ju inte låta bli. - Det går bara inte att sluta att handla saker till lilla sessan i magen. Man hittar ju så söta saker som man bara inte kan gå ifrån. Så även lilla Sessan har fått lite nya kläder idag också.

Mamma är ju så glad att hon ska bli mormor igen. Så även mamma kunde inte låta bli att köpa söta saker till Sessan. Tack min älskade älskade mamma för dom fina sakerna som Sessan har fått av dig. ÄLSKAR DIG MAMMA <3


Detta köpte jag till lilla älsklingen i magen..

Mamma köpte detta till Sessan :-)

Men när jag skulle fota kläderna så la jag dom på soffbordet och la en filt över för att det skulle bli en bra bakgrund. Zakimbo satt i soffan och gnällde hela tiden. Själv förstod jag inte vad det va, trodde det först va att han ville ha mjukisdjuret eftersom han tror ju allt sånt är till honom. När jag tog bort alla kläder så hoppade han upp på bordet och la sig till rätta. Just nu ligger han och sover sött som en nallebjörn..

 


Shoppingrunda en torsdags kväll

Shoppingrunda en torsdags kväll. - När mannen var på jobbet så satt man här hemma själv och hade tråkigt. Ringde min älskade mamma och frågade om vi skulle iväg till Burlövcenter för att göra av med lite pengar. Naturligtvis ville hon också det så vi åkte iväg. Jag visste redan vad det va jag skulle ha, men sen kom man ändå hem med mer än det var palnerat redan innan. Hittade en ursnygg mamma jacka nu till våren som fick följa med hem och äntligen hade mamma leggings i min storlek kommit in på H&M igen så dom åkte också ner i påsen.

Sen gick vi vidare och där jag fann tre par nyra trosor till fast i andra färger men med samma modell som jag tycker är sjuk sköna nu när man växer. Och sist men inte minst till mig själv så köpte jag även mig en större BH igen. Haha, brösten växer ju bara mer och mer och jag har svårare och svårare att hitta en BH som blir bra. Får gå in i dom dyrare butikerna och få hjälp med vad jag kan ha och inte ha.. Så nu har jag äntligen en BH som passar igen.


Min nya mamma jacka...


God middag! Har varit uppe länge nu. Men l...

img_1833 (MMS)

God middag! Har varit uppe länge nu. Men lilla Zakimbo vill inte gå upp ännu. Fick dra ut honom i morse för sin lilla promenad. Gick ut genom dörren och med en gång satte han sig ner och gjorde sina behov sen ville han snabbt in igen för att lägga sig och sova. Nu ligger han här tätt intill mig och vägrar att vakna. Hihi!!


BILDBOMB

Från Pildamsparken idag..








Första gången för Zakimbo med att åka buss...

img_0174 (MMS)

Första gången för Zakimbo med att åka buss. Han älskar att åka bil och han blir så glad och stolt för han får följa med. Nu är vi på väg till pildamsparken. Njuta av solen och frysa av blåsten. Men titta på alla ankor och gå en lång runda med Zakimbo så han får känna nya dofter och komma ut lite. Kommer bli toppen trevligt! Men dock hatar jag att åka buss här i Malmö. Det luktar skit det finns inget syre för mycket konstiga människor och man känner sig smutsig. Men men snart framme är vi alla tre eller fyra med prinsessan i magen!


Lill prinsen ligger som vanligt och tittar...

img_3413 (MMS)

Lill prinsen ligger som vanligt och tittar på mig som fan, bara för han vill jag ska ge honom lite av min mat eller rättare sagt all mat. Får han inget gråter han och skakar som bara den för man ska tycka synd om honom. Men det bästa av allt är att han vet att han inte får röra min mat.


Ultraljudet

Ultraljudet. - Idag var vi på vårt första ultraljud på sjukhuset. Där vi fick se att allting var precis som det skulle. Hjärtat det slog hur bra som helst och den lilla bebisen i magen gillade att ligga i yoga ställning under hela undersökningen. Vi tittade även på könet och det var ingen snopp där som utan det blev en liten prinsessa. Jag har alltid önskat mig att mitt första barn ska vara en tös och när jag fick höra att det blev en flicka så rann tårar ner från kinderna. Jag kunde inte förstå att min dröm skulle bli sann.

Såklart fick vi fira detta underbara besked med en liten shopping runda till prinsessan. Så nu kom man hem med lite rosa och söta spetts kläder såklart.. Även lilla jag fick mig tre nya par trosor så man kan känna sig lite sexig.


Lilla prinsessan <3

Klänning, kofta, strumpbyxor

Body + Byxor

Två pack linne body

Två dreggel lappar

Tjusiga underkläder till mig..


Presenter till prinsessan

Presenter till prinsessan. - Farmor har varit och köpt lite nya saker till prinsessan. Och som vanligt blir man lika glad som alltid när man får massor med saker. Detta tackar vi hjärtligt mycket för som vanligt och uppskattar detta som bara den.


En stickad Pippi tröja..

Handduk..

Necessär + Böcker


Jag är alltid hungrig

Jag är alltid hungrig. - Alltså nu på sista tiden måste jag äta exakt hela tiden mat. Äter jag inte mår jag så illa att jag kräks som bara den. Det är ju bättre att äta mat än en massa andra saker. Men jag tycker det är så jävla jobbigt att det ska vara såhär. Just nu äter man en sallad!!! Får hoppas den mättar min mage ..


Nähä

Nähä. - Då blev inte dagen som den var planerad på grund av sjukdom. Lite synd eftersom jag har gått här i dagar och väntat och väntat på detta. Men på ett sätt tycker jag ändå det är skönt eftersom jag inte mår så jätte bra idag har en sån huvudvärk och mår jätte illa. Men idag ska man iväg på sitt vanliga möte ikväll och sedan kommer älsklingen äntligen hem till mig och Zakimbo. Längtar som bara den!!!

Ska man skratta nu eller?!

Ska man skratta nu eller?! - Att du som ens skriver här och säger vad du tycker om mig. Det var roligt för dig att du tycker jag ser ut som skit. Tror du detta hindrar mig till att blogga? Tror du jag bryr mig vad du säger? Om du jag tycker att jag ser ut som skit, varför läser du ens min blogg? Och att du ens orkar yttra dig i en kommentar visar ju bara att du inget liv har. För hade jag tyckt så om en människa så hade jag aldrig i hela mitt liv ens slösat min dyrbara tid på den människan..

Nästa gång kanske du har lärt dig att varför man inte ska slösa sin tid. Och bara för du skriver att du heter si och så är jag ju inte dum i hövve. Vet ju att det namnet inte stämmer på den person som du är. Och hur fegt är inte det då från en skala från ett till miljonen? Det är så jävla fegt att inte våga stå för vad man skriver och säger till andra. Väx upp istället och gör något bättre av ditt liv!

Iväg på kalastime

Iväg på kalastime. - Yes nu ska vi snart iväg på kalas för min lilla kusin Ludde som har fyllt hela 18 år. Nu är han en stor grabb och känns inte som om det är så stor ålderskillnad mer på oss. När vi var mindre var det så otrolig ålderskillnad men nu har han kommit ikapp mig och det är alltid trevligt! Kommer som vanligt bjudas på sjukt god mat vilket är bra för mig som är hungrig..

Hade handlat en sjukt fin klänning som jag tänkte ha idag, men orkade inte prova den i affären kom hem och skulle ta på mig den. Tror ni den passade?! Haha nä brösten var för stora för att den skulle gå över. Synd, men lånade mammas svarta klänning istället och tog min nya scarfs som jag köpte idag på mig.. Nu är jag redo för att gå i alla fall..

Och för att dra allt med en gång så tar vi ett lite längre inlägg idag. Jag har problem med min nya IPHONE 4, den går inte att låsa upp eftersom den är bunden till TELENOR. Jag vet egentligen inte om jag ska skratta eller gråta, men nu får man stå sitt kasst och vänta tills jag hittar någon som vill byta den till en TELIA istället.

Men jag kom på en toppen idé så länge så jag inte känner mig stressad över att inte ha någon mobil. Jag ringde upp TELIA och sa att jag ville ha ett stort SIM-KORT igen, men enligt dom så kunde det ta några dagar innan jag fick det. Och jag kan ju inte vänta så länge och vara utan mobil. Och mitt nummer är viktigt som fan just nu så jag fick gå in till The Phone Hause och där kunde han fixa det snabbt till mig. Så nu har jag min gamla IPHONE 3 igen och mitt nummer fungerar PERFEKT! Ett problem är löst nu och det känns lite skönare.



Att drömma är aldrig fel

Att drömma är aldrig fel - Alla har vi drömmar, stora som små.. Just nu har jag en dröm om att jag vill åka till Thailand och bara komma bort ifrån all vardag och stress innan man föder. Jag behöver inte vara där i en månad som jag varit innan, två till tre veckor hade ju inte skadat alltså. Men tyvärr är man inte miljonär och tyvärr vinner ju aldrig jag några pengar. Så fort man kollar på postkodslotteriet nog fan är det bara dom gammla som snart ska hoppa in i graven som vinner dom bästa priserna man kan tänka sig. Blir dom ens glada när dom drar fram fler hundratusentals kronor eller får en bil. NÄ, hade det varit jag så hade jag ju hoppat och skrikit av glädje säkert hade jag väl grinat med för jag varit så överlycklig. Men men får väl fortsätta drömma om mitt vackra land Thailand...





Nu har man bytt mobil

Nu har man bytt mobil. - Ja det var inte länge jag hade min Nokia Lumia 800, jag saknade för mycket min Iphone så jag bytte den mot en Iphone 4. Men idag var jag runt överallt för att se var jag kunde låsa upp iphone. Jag gick överallt i hela Malmö och vart jag än kom så sa dom att det inte gick att låsa upp en Iphone 4. Och när jag gick till ett annat ställe frågade dom mig vad det var för operatör på min Iphone och då svarade jag Telenor och med en gång säger dom det funkar INTE. Jag bara tänkte vad fan, här har man bytt mobil och nu kan jag inte låsa upp den, v ad fan ska jag göra liksom?! I en annan affär säger han till mig att hade jag inte haft den senaste uppdateringen på den så hade han kunnat fixa det med ett chip. Men nu var den ju på den senaste och jag hoppades på att sista bästa kunde lösa mitt stora problem. Ja visst kunde han lämna in mobilen och göra så att dom låser upp fabrik någonting och då kunde jag använda min Iphone och allting kunde jag ha i den då GRATIS. Men priset på detta kostade 1500:-

Eftersom jag måste ha en mobil för att folk och mitt jobb ska nå mig var man ju tvungen att göra detta. Men det är väldigt sura pengar eftersom jag inte skiter ut dom precis. Jag hade räknat med MAX 500:- för det har alla mina andra mobiler kostat att låsa upp. Men nu blev det tusen kroner till och just nu är det en enorm ångest. 1000 kronor hade jag kunnat betala min mat för för att kunna leva i månaden, 1000:- hade jag kunnat köpa något fint för till bebisen. Men men sätter man sig i en sådan situation så kostar det vad det smakar..


En solig dag

En solig dag. - Ännu en vacker dag där solen har lyst upp vårt vackra landskap Skåne. Idag har mamma, pappa, jag varit ute i skogen tillsammans med hundarna. Vi började gå och tillslut hamnade vi helt åt helvete fel, hade gått sjukt långt redan och för att komma dit vi hade bilen parkerad var det bäst att gå samma håll som vi kom ifårn. Alltså hela den vägen som vi redan hade kämpat oss fram med. Vi trodde ju att snart tar det slut, snart har vi gått hela rundan runt. Men nä varför ska man ha den turen? Kissig som bara den var jag också och hade ont i magen som fan. Klart man blir irriterad lättare då också..

Men Zakimbo trodde jag aldrig skulle klara av att gå så långt som han verkligen har gått idag. Många gånger om han går för länge och för långa promenader har han lätt att få kramp och skriker som bara den. Men idag klarade han sig fin fint i alla fall. När vi äntligen hade kommit tillbaka till bilen var det dax att ta ut väskan med våran kycklingsallad och sätta sig på ett fint ställe och äta. Har haft det sjukt trevligt i det fina vädret trots att det inte blev som det skulle..



Fick sätta oss ner och ta en liten paus..

Somnade sedan gott i bilen på väg till Malmö igen..


Saknaden av en frisyr

Saknade av en frisyr. - Haha, nu tror ni väl jag är riktigt dum i hövve. Men då får ni tycka vad ni vill för jag säger alltid bara hur jag känner, vad jag tycker och tänker. Men under dom senaste dagarna så har jag saknat en av mina frisyrer som jag burit. Det är på den tiden då jag fick kontakt med min älskling, då vi började hitta varandras intresse. Jag var superblond på den tiden jag min frilla var kort och tuff.. Just nu vill jag bara ha den tillbaka, det var så skönt att vakna på morgonen och allting var bara så perfekt med håret. Man slapp göra något bara att dra sig upp sen iväg.

Det roliga med min frisyr var nog att inte så många ute på stan hade den iheller.. Och jag glömmer aldrig första gången då jag klippte mig så och hade mörkt hår på den tiden. Åkte iväg till Thailand och där fick man så jävla många kommentarer hur tuff i håret man var, så snygg man va allting fint fick man höra vart man än vände och gick. Alla tittade och gillade mitt hår.. När jag var på min shopping runda så ville till och med brudarna känna på håret och stå och prata med en, dom sa att dom aldrig sett något sånt coolt tidigare. Klart man blev glad :-)


LOVE IT, Ge mig tillbaka håret NU!!


Frukter

Frukter. - På senaste tiden har jag tappat suget för godis helt. Ibland kan jag väl trycka i mig någon chokladbit, men allt annat känns bara äckligt så fort jag ens tänker på det. Glass är min stora favorit bland sötsakerna. Men något som jag verkligen älskar nu är Melon, vindruvor och det kan jag leva på om det så ska vara.. Mitt fredags godis idag blev en saftig god Honungsmelon!!



Shoppingglad i det härliga vädret idag

Shoppingglad i det härliga vädret idag. - Wow, är mitt första ord som kommer fram. Jag är så glad över att det är så varmt och skönt ute idag. Vinterjackan åkte helt bort och fram med sin lilla skinnjacka istället med en skarf runt halsen. Med detta gjorde jag riktiga fynd till både min lilla prins och till mig själv. Man måste ju få unna sig saker ibland och idag var en sån dag..

Lilla Zakimbo fick en ny snygg vårjacka, så dax att ta bort vinterjackan nu. För denna underbara fina jacka tål både regn och vind. Prefekt för våran lilla prins att vara ute i. Denna gången körde jag på en snygg härlig blå färg som kommer passa alldeles utmärkt till våren. Zakimbo blev jätte glad med jacka på, nu kanske han inte behöver skämmas mer över färgen ;-)

Och till mig själv blev ett nytt snyggt linne prefekt för att framhäva den runda kulan. Och en liten härlig kofta över. En snygg härlig färg som också passar utmärkt till dom här ljusa dagarna. Ett par nya gympaskor fick även följa med hem också. Och till dom köpte jag häftiga skosnöre som skulle matcha snyggt. Och till slut så fick jag även tre fina vårblommoir att ha i min balkonglåda nu till våren av mamma.. :-)


Lillprinsen i sin nya jacka & Mina nya kläder..

Skorna och skosnörena som skulle matcha perfekt..

Tack älskade mamma för blommorna. Äntligen har man blommor på balkongen igen..


Mår jätte dåligt

Mår jätte dåligt. - Alltså vad händer?! Jag känner bara hur riktigt dåligt jag mår, men det känns inte som om man är sjuk. Men huvudet är helt tungt och stjärnor kommer framför ögonen hela tiden. Nu är det andra gången jag kräker ner badrummet här hemma hos mamma. Första gången kom det på hela badrumsmattan så det var bara att slänga in den i tvättmaskinen. Men nu kom det på hela golvet.. Och när man mår så som jag mår är det också svårt att böja sig ner och ta upp allting efter sig. Men det fick ta den tiden det tog.

Jag klarar inte av att lägga mig i sängen mer, har så fruktansvärt ont i ryggen att jag inte vill ligga mer. Men får väl sätta mig i soffan och bädda ner mig där med lite täcke och kuddar och hopas på att jag snart blir bra igen!

RSS 2.0