Vagn prat ännu en gång

Vagn prat ännu en gång. - Många som inte förstod mig riktigt när jag pratade om vagnar och färger. Jag visade en vagn i tidigare inlägg som hade jätte många olika tuffa färger att välja mellan. Jag skrev aldrig att jag skulle köpa den vagnen liksom jag pratade om färger och sånt. Men nu ska jag prata om vad vi skulle vilja ha för vagn jag och min älskling. Vi har tittat lite smått på Emmaljunga Nitro City vagnarna, tyvärr finns det inte färgglada färger men det finns några stycken som man kan tänka sig. Och det roliga är att om man vill kan man välja sittdelen i en färg och liggdelen i en annan. Men då har vi fått två problem på halsen. Ett: då passar kanske inte skötväskan till båda delarna. Två: eller så passar inte parasollen iheller för det är olika färger. Så vad ska man då välja? En vill ha den ena färgen medan den andra vill ha en annan färg. Hur kommer man överrens?? Det lär vi se i alla fall..

Pro Coffee är ju min favorit om jag ska vara ärlig.. Då har man en mörk vagn, men samtidigt är den inte SVART! Alla säger ju oh du kan inte ha ljus vagn då syns all smutts och fläckar på den med en gång. Men jag vill ju inte ha svart vagn. Utan egentligen någon färg men jag har fallit för denna faktiskt.Eller så har vi en som heter Brown Flower som jag också tycker är sjukt fin och elegant...


Och sist men inte minst så har vi färgen Capri Black. Den må vara svart men inte hela vagnen. Men jag gillar nog ändå bäst någon av dom bruna. Nu ska man bara se vad sin älskling gillar och vad han har att säga. Vilken tyckte ni var snyggast?

 

 

 

 


Mamma kläder

Mamma kläder. - Hum.. det finns ju nästan ingen affär som säljer fina mamma kläder till normala priser. Den enda affären är ju H&M och hur fina kläder har dom då till oss gravida kvinnor? Jag har handlat två par byxor det är allt jag har hittat liksom. Resten är fan skit! Jag har letat runt på nätet funnit sjukt många sidor med fina mamma kläder, men dom är ju så förbannat dyra. VARFÖR? Ska vi inte kunna klä oss bekvämt och snyggt för det ska kosta tusentalskronor för ett plagg. Visst kan man hitta vanliga kläder, jag har lätt att hitta linne och sånt, men byxor kan jag inte ha i vanliga iaf måste ha mamma byxor och nu har jag funnit en sida där jag fann jätte många jag vill ha. Men som sagt ett par går på över tusen kronor. Hum.. blir man förbannad eller ?


Detta är ju jag som det bara smäller av det! VILL HA!!


Vecka 18

Vecka 18. - Ja tiden går snabbare och snabbare snart har man ju redan gått halva tiden av sin graviditet och det är ju bara sjukt! Nästa vecka ska vi på ett rutin ultraljud då vi ska ta reda på vad som gömmer sig där inne. Men jag har en stor känsla och den känslan slår nog inte alls fel. Jag tror det är en liten pojke som vi väntar om jag ska säga hur jag känner mig. Men vad tror ni då? Är det en busig pojke jag har i magen eller en liten söt prinsessa?! Nästa vecka får vi reda på det och jag LÄNGTAR!!!


Håret genom den senaste tiden

Håret genom den senaste tiden. - Alla som känner mig vet att jag ÄLSKAR att fixa och trixa med mitt hår. Det kan gå från svart till platinablond till brun till rött. Jag skiftar inte bara färger som andra bytar underkläder, jag skiftar även mina frisyrer hela tiden också. Håret är något viktigt för mig och det utspeglar den person jag är. Känner jagf mig lite tuffare än någonsin kör jag på det, känner jag mig söt som en kaka så kör jag på det.. Men här kommer lite bilder på hur det kan ha gått till i alla fall :) Dock har jag inte tillgång till alla bilder som jag vill så det får bil dom bilder som jag har här. Hur det började är längst upp och hur jag har det nu kommer sist!


Såhär kunde det många gånger se ut. Ena dagen kort andra långt..

Som ni ser från superblond kort hår till långt brunt hår :-)

Från långt till kort igen..

Från rödbrun till lilarött...

Till rött igen..


Till super rött..

Askblond/ljusbrun

Blond/orange/gul "det gick snett och ville bli super blond igen"

Men jag och någon hade inte tid att klydda med det, så tog en dag och jag blir ice brown..

Här är många färger och olika frisyrer, men hade jag haft alla bilder skulle ni fått se ännu mer än detta. Men men detta får räcka för idag. Just nu har jag samma hårfärg som på sista bilden och så kommer det få bli nu ett bra tag..

 


Läraren Elina

Läraren Elina. - Jag finner inga ord, jag är så nervös som man kan vara. Jag tänker hela tiden, kommer jag fixa detta? Jag har varken utbildning eller har aldrig någonsin hållit i en klass förr. Jag tog på mig denna utmaningen för att se vad som är roligast, att jobba på dagis eller att verkligen stå i ett klassrum inför alla barnen och undervisa. Detta började med att jag fick en tid inbokad, hela natten har jag funderat på vilket ämne det kan vara och hur jag ska göra. Har inte sovit en blund på hela natten alltså. Sen idag när jag öppnar upp min mejl läser jag att fler tider är nu inbokade. SHIT!!!!

Men det roligaste av allt är att jag verkligen kommer tillbaka till min gamla skola som jag själv gick och led i från femman till nian. Alla lärare som var dumma och behandlade mig orättvist, till och med stryk har jag fått ta emot. Jag hade ett helvete på jorden under hela min skolgång och det var de som fick mig att hoppa av. Men jag glömmer aldrig alla underbara vikarier som vi har haft genom tiderna. Där en tjej kom till mig för hon såg hur ledsen jag var där i hörnan, hon sa till mig att du är inte ensam om att ha haft det jobbigt. Dom var likadana mot mig, därför ville jag bli lärare för att jag ska bevisa att det finns snälla såna som bryr sig om barnen. Det fick mig en kick upp på fötterna igen. Och nu ska jag bevisa för mina gamla lärare som verkligen inte trodde jag skulle komma någonstans i livet att här är jag nu och idag ska jag börja undervisa. Det är sjukt och det är spännande! Jag hoppas jag lyckas men kommer vara nervös som bara den!!


Konsten att välja rätt

Konsten att välja rätt. - Jag och baby har pratat lite fram och tillbaka när det gäller vagnar. Vi har båda ett stort krav och det är att ha midre hjul längst fram så det går lättare att köra vagnen. Men när man tittar i Malmö på alla unga människor som har barn, så har ju allaihopa samma vagnar, hur tråkigt är det inte alltså? Jag har ju själv alltid varit en sån som inte vill ha allt som alla andra har, vill ha dom lite udda sakerna så man kan sticka ut från mängden.

För det första så har ju typ alla unga föräldrar Brio Sing vagnen. Och inte nog med det, så har dom alla den också i svart eller mörka färger. Var tar alla färger vägen, som gör lite ljus i vardagen?! Jag tycker det är tråkigt, jag skulle vilja ha färgklickar här och där och inte allting som ska gå i färgen SVART! Jag vet att min älskling håller med mig i just detta med färger, för han är också en färgprick i vardagen som ger en glädje genom att bara se hans kläder ochj färger. Just nu sitter jag här själv och kollar läget på olika vagnar och modeller bara för att se vad man kan finna i vagndjungeln.. Kanske finner man något som är lite av det där extra som inte alla Svensson eller alla unga mammor har i Malmö!Färgerna är så jävla sköna...Lilla pågen min

Lilla pågen min. - Zakimbo har nu i några dagar varit super dålig i magen som ni säkert tidigare har läst om här. Känns som han kommer vara kass ett tag till. Bajset rinner ut och tyvärr kommer det inomhus också för han har så ont i magen min lilla stackare. Men för att det kommer inomhus är det inget att gräva ner sig i. Han kan ju verkligen inte hjälpa att han inte mår bra..

Men det är inte bara Zakimbo som är dålig här hemma. Lilla Wilma har också åkt på något som gör att hon kräker här och där inomhus. Jag hatar när djur inte mår bra, för dom kan inte säga var det gör ont och hur det känns man får hela tiden gissa sig till vad man ska göra. Maktlös är det som jag känner mig i en sån här situation! Hoppas dom båda snart blir krya och friska igen <3En mycket sen frukost

En mycket sen frukost. - Så kan det bli ibland, men jag orkade inte röra mig upp ur sängen. Jag låg där och halv sov och va i min egna lilla värld i någon timme. Sen kunde jag inte blunda mer, så då var det dax att ta upp mobilen och leta efter lite appar. Tiden rinner ju snabbt iväg när man har något att göra. Själv sitter jag nu här framför datorn och äter tunnbrödsrullar och dricker min oboj som vanligt..


Naglarna

Naglarna. - Ja ni vad ska jag säga liksom?! Är dom bättre eller har dom blivit sämre med inflammationen. Ja ont när jag skriver gör det inte mer och jag kan ta i saker och ha händer under vatten utan att skrika inombords. Men på min högra hand, på ring och lillfingret har något gått riktigt på tok. För några dagar sedan delade sig ringringer nageln på mitten och det gick upp allt mer på nageln tillslut tappade jag min nageln rätt långt ner. Nu när jag satt här och åt middag kände jag hur det sved till i lillfinger nageln. Hum.. ja då hade den med delats på mitten och den börjar också gå av allt mer och mer. Nu tänker jag vad fan är det som händer egentligen? Det måste ju vara något liksom.

Jag ska snart gå till någon som har utbildning på naglar och höra med dom vad jag ska göra. För varken olja eller förstärkning eller nagellack hjälper ett dugg. Och jag vet liksom inte hur jag ska stå ut. Att bara se dom se ut som dom gör får mig att må dåligt. Naglar är en kvinnlig grej precis som hår och smink är liksom. Och jag säger som såhär att jag skäms över hur mina naglar ser ut och jag vill bara ha ett par nya just nu. Med dom som jag pratat med ska tydligen uppbyggning av naglar vara den bästa lösningen så att dom blir starka och friska under skalet om man säger så. Men men fan är så besviken just nu på allt!


Prinsessan Estelle

Prinsessan Estelle. - Gud så söt hon är, det måste ju bara alla hålla med om. Men vem liknar hon mest?! Sin mamma eller sin pappa?! Med alla dom bilderna jag har kollat på tycker jag absolut att hon har sin mammas drag när hon var en bebis. Sen med åren kanske hon får lite mer från pappan. Men man ser ju att det är deras lilla Prinsessa. Ingen tvekan om den saken!


Fotona är tagna av: kungahuset

Prinsessan Estelle fotograferad fyra dagar gammal. Bilden är tagen på Haga Slott. Koftan är stickad av Kronprinsessans mormor Alice.

 


Du sviker mig aldrig

Du sviker mig aldrig. - Jag har varit med om mycket i livet. Det har inte varit lätt att ta sig dit jag är idag, men fast man har varit halvt ner under marken så har man ändå försökt ställa sig upp igen för att kämpa vidare in i det sista. Det har varit mycket smärta i livet och många säger att det kommer bli bättre med åren, men desto mer som dom sa det förr kändes det bara tyngre och mer för jävligt. Än idag kämpar jag ännu med en viss smärta som kan hålla mig vaken om nätterna, en smärta som är obeskrivligt tuff att leva med.

Många gånger önskar jag bara att man kunde sudda ut alla dumma minen alla dumma stunder i livet som har gjort ärr i själen. Ärr som inte vill läka och gå bort, ärr som bara sitter och skaver dagligen dygnet runt. Jag vet att jag inte är den enda i världen som har haft ett tufft liv och jag vet också att jag inte är den som har levt värst. Det finns andra som har haft det ännu mer för jävligt absolut. Men man kan aldrig jämföra sig med andras hemska saker. För mina saker jag gått igenom kanske har varit så tufft och så smärtsamt att jag precis har klarat mig men för andra som kanske inte hade klarat det så som jag?!

Jag har alltid haft svårt att prata om vad som inte är som det ska. Jag har svårt att öppna mig och säga hjälp mig någon snälla. Jag har alltid velat försöka klara av det själv, stänga in mig i tystnaden och bara få vara med mig själv. Ibland ångrar man sig när man står där med facit i handen, jag kanske skulle kommit med mina problem och fått hjälp så jag slapp ha så ont fortfarande idag?

Att lita på människor är det svåraste jag vet. Alla jag har litat på och släppt in på livet har bara huggit en kniv i ryggen på mig så fort man vänt sig om. Därför stänger jag fortfarande in mina känslor i mig själv och kan få ut dom på fel sätt ibland, men många gånger kommer dom ut då jag sitter i min ensamhet som just nu. Att skriva har alltid varit lättare för mig än att prata. Ibland är det synd att djur inte kan prata, hade dom kunnat göra det så hade dom haft sjukt mycket dom säkert hade velat berätta för någon som kanske hade kunnat stötta när man mår som sämst. Men att veta att det finns någon som verkligen lyssnar och inte säger något tillbaka är lättare att öppna upp sig för än den som kanske blir förbannad för man berättar både det ena och det andra.

Det kanske låter töntigt, men det får man tycka som man vill. Men jag är så otroligt glad att jag har Zakimbo. Han räddade mitt liv när han kom in i mitt liv och han har stöttat mig alltid när jag varit ledsen och fått ur mig min gråt. Han är en hund, ja det är han. Men en hund är människans bästa vän eller hur? Och jag trodde aldrig man kunde älska en hund så mycket som den dagen han kom in i mitt liv.

Fruktsallad

Fruktsallad. - Sitter just nu i soffan och pumpar lite musik på Spotify sammtidigt som jag käkar en god fruktsallad som jag nyss har gjort här hemma. Ibland är jag så trött på mackor att jag nästan spyr med bara tanken och då har jag istället börjat äta lite kräm, men eftersom Billy köpte hem massor med frukt igår så passar ju en fruktsallad sjukt bra en dag som denna.


Hjärtformad kladdkaka

Hjärtformad kladdkaka. - Igårkväll när jag kom hem så hade Billy gjort en kladdkaka som stod i ugnen och skulle bli klar. Den kanske inte blev den bästa kladdkakan som man har ätit, men det var väldigt kärt att den var hjärtformad får jag väl lov att säga.. Kakan gick ner i magen och en bit kaka är kvar till ett senare tillfälle ikväll.


Hallen är helt klar

Hallen är helt klar. - Yes äntligen kan man skrika till ett WOOHOO, för idag blev hela hallen helt färdig. Mamma & Pappa kom hit på morgonen och Pappa borrade upp hatthyllan och Billy hjälpte till också såklart, sen kom speglen upp igen. Fan jag är så nöjd för nu fick jag allting på den platsen som jag ville att det skulle vara. Fotöljen kom dom även med också, så nu står den i hörnan av barnrummet sålänge tills vi vet var allting ska vara.

Som sagt så har jag ju pysslat och donat här hemma med att ändra om lite här och där. Jag bar ner massa saker i källaren som tavlorna som vi hade i delen där barnrummet ska vara nu. Detta kommer ju bli så bra känns det som. Vi har även följt med Mamma & Pappa idag till BO01 för att gå en runda med hundarna i det fina vädret. Men lilla Zakimbo han fick problem med sin andning som han får lite då och då så jag fick sätta mig ner med honom men jag hatar det, för jag blir så orolig och rädd eftersom det låter som han ska dö.

Men eftersom Zakimbo har varit dålig i magen hela natten och nu detta med andningen så var jag tvungen att ta en snabbis till IKEA för att köpa en ny liten leksak till honom. Och jag tänkte eftersom han älskar morötter och grönskaer så fick han en morot som piper i mitten.. Och som vanligt när man kommer hem med kassar och säger jag har en sak till dig Zakimbo så står han och väntar nyfiket på vad jag ska ta fram. Wipps så blev Zakimbo sjukt glad över sin nya leksak.. :-)

FÖRE: Väggarna var ljusblåa (syns inte så mycket här)EFTER: Nu är väggarna vita "jag vet att bilderna är inte alls bra, men orkade inte ta min kamera, så fick bli som det blev"

FÖRE:

EFTER:

Jag kan se igen

Jag kan se igen. - Äntligen säger jag bara, i några år har jag knappt sätt något ut ur mina glasögon. Därför har jag den mesta tiden burit linser till och med på sena kvällar framför Tv:en, men nu kan jag äntligen ta av dom här hemma och bara njuta av att sätta på mig mina nya glasögon och se som man ska. Tusen tack Pappa & Mamma för glasögonen, det behövdes verkligen nya och jag är super glad för att ni är så underbara hela tiden mot mig. Älskar er så mycket <3Dax att kasta mina gamla bågar, för nu finns här nya!!


Städning & Tvättning

Städning & Tvättning. - Uppe och hoppa gjorde vi redan vid åtta tiden imorse. Det har varit en jobbig natt, eftersom våran lilla Zakimbo inte alls har mått bra. Han har kräkt och han har varit lös i magen hela natten lång, så då kan ni tänka er hur här har sett ut både i sängen och överallt på golvet. Jag hatar när min lilla ängel inte alls mår bra, för man känner sig så maktlös. Vad jag än gör vet jag ändå inte om han mår sjukt dåligt och om han har jätte ont i magen. Men han har legat hos oss hela natten..

Imorse vaknade vi ändå tidigt och var hur pigga och glada som helst. Vi tittade oss omkring och jag fick panik inombords för här ser kaos ut när solen skiner in genom fönsterna, man ser damm och skit överallt. Så dammsugaren och dammtrasan blev min bästa vän samtidigt som jag tog hand om all tvätt och det som Zakimbo hade kräkt och bajsat på. Nu är här jätte fint och jag har ro i min själ igen.. Men tvätten tar sin lilla tid och jag kommer säkert tvätta hela dagen som vanligt när jag tvättar. Brukar boka upp alla tiderna under dagen så man får allt torrt och rent.


Inredning av barnrummet

Inredning av barnrummet. - Som jag sa i veckan så har ju pappa varit här och spacklat igen alla hålen och skit i väggen till barnrummet och i hallen, sen har även hela hallen och väggen till barnrummet/datordelen också fått ny färg. Nu är där vitt och ljust precis som vi vill ha det. Men idag kunde inte jag och baby hålla fingrarna borta från den väggdekorationen som jag köpte för ett tag sedan. Det var jobbigt att sätta upp och det tog längre tid än väntat, men det va ju värt det verkligen. För nu är det fint :-)

Och nu har vi äntligen fått hem våran barbapapa mobil som jag också köpte för ett tag sedan. Är så nöjd så nöjd kan jag berätta för er.. Längtar bara tills lite möbler och sånt kommer på plats. Imorgon kommer ju amningsfotöljen och fotpallen..

Mys Fredag

Mys Fredag. - Nu ska jag och min älskade man mysa ner oss i sängen och titta på Unga Mödrar tillsammans. Och som vanligt är jag hungrig och har en sån j*vla halsbränna så jag blir tokig här hemma. Men så fort jag äter blir det bara värre och värre, så skiter i att äta mina kex. Ska nog gå och göra riktig mat istället och se om det blir bättre. Och imorgon ger jag upp kampen mot halsbrännan och drar till apoteket och hittar något som kan bota detta. Jag är den personen som inte gillar att ta en massa saker, men nu orkar jag inte stå ut mer så lika bra liksom. Men ni alla får ha en underbar kväll för det ska jag, baby och Zakimbo ha iaf.Jag bara älskar Svampbob så var tvungen att köpa kexen..


Våran ett års dag

Våran ett års dag. - Vi hade sagt till varandra att vi inte skulle köpa något idag, eftersom vi har så mycket annat nu när vi väntar lillen/lillan i magen. När jag och mamma åkte och hämtade älsklingen på jobb vid 21.oo tiden så hade han en hel bukett tulpaner till mig. Fan vad gulligt alltså, man blir så förbannat glad eftersom man verkligen inte förväntar sig något iheller. Men själv kände man sig dum och inte hade något att ge tillbaka. Älskar dig Billy över hela mitt hjärta och älskar dig mer och mer för varje dag som går. Älskar dig mer än något annat! Du och jag mor världen föralltid <3Tack min älskade du är BÄST <3
Baby vet att jag älskar tulpaner :-)


24 Februari

24 Februari. - Ja idag är det våran ett års dag. Tänk vad tiden går snabbt alltså, den bara rinner i väg som sanden ur ett timglas. Hinner man med?! Nä det tycker jag inte, men jag hoppas på fler underbara år med min älskling. Och nu har vi snart ett annat datum att se fram emot, det är när pyret/myran i magen kommer till världen. Älskar dig baby glöm aldrig det <3

Snart kommer Jessica och vi alla tre ska ut och fara och flänga på vägarna innan baby börjar att jobba vid fem. Solen skiner och det är vår i Malmö, så jävla skönt alltså.. Nu vill vi bara ha det varmare också sen är man nöjd och glad.


Mat mat mat mat

Mat mat mat mat. - Jämt och ständigt är jag hungrig, är jag inte hungrig så är jag så tröstig att jag blir galen. Men är jag inte hungrig så har halsbrännan hittat hit och då klarar jag bara några minuter tillsanmmans med den sedan är det dax att springa på toaletten och upp kommer allting man ätiti under dagen. Hum.. Jag vaknar mitt i natten fler gånger om, är man inte kissig så är man hungrig eller tröstig. Det känns inte som om man kommer till ro som man ska, för det är alltid något som håller en vaken om natten och det börjar ta på alla mina krafter just nu..

Men för att komma till saken så blir det snart äggmackor som ska in i magen för jag är ju så hungrig. HAHA!! Jag känner mig som en riktig fetknopp just nu, magen den växer som det knakar men all denna maten som åker genom strupen ger mig lite panik eftersom jag är inte alls van att äta så mycket som jag börjat göra. Innan åt jag två gånger om dagen, nu är jag säkert uppe i sex mål om dagen alltså..


Bloggdesign

Bloggdsign. - Jag har knappt kunnat sova ännu en natt. Som vanligt kommer det upp hemska drömmar som jag inte ens vill prata om. Men gick upp tidigt imorse och diskade upp all disk, åt frukost och satte mig här med min bloggdesign för att hitta på en ny. Tycker man ska förnya det lite då och då.. Men ändå blir det aldrig som man skulle egentligen vilja ha den. Men men nu får det vara som det är.

Läste också tidningen som säkert alla ni andra också har gjort idag. Victoria och Daniel fick en liten Prinsessa, så roligt för dom. Jag sa det från början att dom skulle få en liten tösabit och nu har hon kommit till världen.

Sjukhusbesöket i Trelleborg

Sjukhusbesöket i Trelleborg. - Idag efter mitt möte åkte mamma pappa, morfar iväg till sjukhuset i Trelleborg för att hälsa på mormor som är nyopererad i sin ena höft. Hade det jätte trevligt den timmen vi var där, blev så törstig att jag fick lite jordgubbs saft av personalen på avdelningen :) Skönt att se att mormor mår bra, hon blev sjukt glad att jag kom eftersom jag inte träffar dom så ofta. Men hon hade inte förväntat sig att jag skulle komma så jag fick en extra stor kram av henne ..

Nu är man hemma igen med mannen och har fortfarande en sån jävla huvudvärk så man bara vill gräva ner sig i en kruka. Den går inte bort liksom!! NU ska vi mysa ner oss under täcket och se unga mödrar och sedan en ängels tålamod tillsammans med en tallrik god jordgubbskräm med kaffe grädde. Sen är det banne mig sängen som kallar för då ska jag sova ..

Läkarbesöket

Läkarbesöket. - Idag var man i Hjärup hos vårdcentralen, där dom tittade på mina naglar som gör så fruktansvärt ont. Han såg att jag hade inflammation i nagelfästet på alla mina naglar och sa att han aldrig tidigare hade sett detta. Men fick ringa till en specialist för att bli klokare på hur dom skulle gå vidare. Tydligen är detta jätte ovanligt bara en på miljonen som har detta. Och han sa även att det är något innom mig som skapat detta. Så för att se om jag hade dom två sjukdomarna han kunde tro att det va så va jag tvungen att tömmas på blod. Hela sex rör med blod ska skickas iväg för att sedan se vad som är fel med mig. Har jag inte sjukdomarna som han sa, så måste ändå en remiss skickas iväg till sjukhuset för att undersöka ännu mer.

Jag är bara så rädd att detta ska smittas till bebisen i magen. Eftersom jag själv föddes med en sjukdom som bara sex personer i världen hade så känner man sig lite orolig. Jag föddes helt varig och hade variga naglar allt. Var så pass sjuk att jag var nära döden. Dom trodde jag hade blodcancer, benmärjscancer och andra saker så en specialist fick komma och titta på mig som räddade mitt liv. Jag minns ej vad min sjukdom hette, men den tog bort allt mitt imunförsvar från mig och det har tagit mig tre år att bygga upp med massor med mediciner sprutor och gud vet vad...

 


Vecka 17

Vecka 17. - Barnet: Vikten har fördubblats de senaste två veckorna. Barnet har koncentrerat sig på att organen ska växa och utvecklas och har hittills varit ganska smal. Nu börjar den samla på sig fett. Fettet behövs för att kunna hålla värmen när barnet kommer ut, men också för att skydda de inre organen. Vikt 170 gram.

Mamma: Se till att fortsätta äta rätt. Du kan börja svettas mer än normalt. Detta beror på den ökade blodmängden i din kropp. Många gravida blir även täppta i näsan. Du bör undvika nässpray, men koksaltlösning går bra. Det finns som spray och pipetter. Du kan även få mer besvär med flytningar samt få smärtor i ljumskarna. Nu är det dags för ultraljudsundersökning. En del ultraljudsundersökningar görs även tidigare.Facebook är bra ibland

Facebook är bra ibland. - Jag är medlem i många grupper på Facebook där man säljer saker. Och just nu har jag gått med i mamma grupper och barn loppis grupper. Toppen verkligen. Vi köpte två body och en byxa med tröja här om dagen för bara 50:- Vilket är väldigt billigt för tre palgg, redan idag fick jag hem dom fina sakerna.. Så här har ni en snabbtitt på vad som kom hem.Hela familjen Barbapapa

Hela familjen Barbapapa. - Wiihoo, säger jag bara. Nu har jag äntligen hela familjen sammlad här hemma hos oss. Igår var jag ju iväg och köpte tallrikarna och fick två figurer av mamma. Men jag kunde inte låta bli att åka iväg idag och köpa resten av familjen. Man måste ju ha hela sammligen faktiskt! Och igår hade jag tur med tallrikarna för det fanns bara en vit kvar av varje och igår när jag såg dom här plast figurerna 19.30 så var där jätte många kvar, tänkte ja men då går dom inte åt så mycket. Men jag hade turen att få alla nu, för där var så tomt!!! Sjukt glad!! :-)


Kvällsmys

Kvällsmys. - Framför tv:en tillsammans med baby och Zakimbo. För idag är det massor med bra tv och vad passar inte bättre då än att mysa ner sig i soffan tillsammans med den man älskar och gnaga på något riktigt gott :-)


Barbapapa

Barbapapa. - Jag bara älskar den lilla färgglada familjen. Nu har vi hittat ett fint set till maten som vi köpte idag. Och jag kunde bara inte motstå plastfigurerna, så imorgon blir det fler plastfigurer så man har hela familjen samlad.
Helvete vad det ska göra ont då

Helvete vad det ska göra ont då. - För varje dag som går så gör det bara ondare och ondare. I natt har jag haft en sån smärta i mina naglar varje gång täcket eller något har stött emot. Och nu skulle jag ta ett bad för min huvudvärk också har kommit tillbaka igen. När jag tog ner händerna i vattnet trodde jag att jag skulle smälla av. Helt jävla sjukt kan inte ens ha händerna i vattnet mer utan att det ska göra ont.

Just nu har jag fått sätta plåster på mina naglar för att ens kunna göra något här hemma utan att det ska göra sjukt ont. Det lindrar mycket och snyggt är det inte. Men vad ska man ta sig till annars?? Vill också bara bli av med min huvudvärk, mår illa så ont det gör. Spänner mig säkert sjukt mycket varje gång jag får ont i naglarna så spänns musklen där bak i huvudet så vips så kom en huvudvärk fram också.

Starka friska naglar

Starka friska naglar. - Som ni har läst i bloggen innan så är inte mina naglar som dom ska. Och jag kan varken tvätta håret eller ta ner mina händer i väskan utan att jag skriker innombords av smärta. Nu måste jag ju få iordning på naglarna innan man blir galen. Mamma Anni var underbar ännu en gång och överraskade mig igår med ett set saker för att få mina naglar friska och starka igen. Jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att det kommer att fungera. Och tackar av hela mitt hjärta för detta!!

Men nu när jag tog bort mitt svarta lack som jag älskar att ha så gör det ju ännu mer förbannat ont. Fan fan fan, nu får jag ju inte ha nagelack mer iheller för jag måste få dom friska igen.. Jag hoppas verkligen att jag klarar detta för just nu är det en pina att ens skriva här..


Z & W

Z & W. - Ja dom har busat och haft sig hela dagen lång. Så kära är dom tillsammans så man bara vill pussa och krama ihjäl dom. Idag har man varit på Ikea med mamma och pappa medan mannen har jobbat och tjänat pengar. Mamma sa att jag och baby kunde få ett riktigt köksbord med stolar så vi kan sitta i köket och äta som en riktig familj. Vi får ju inte rätt på bordet som vi har idag och det går ju inte ens att sitta vid det för det gungar fram och tillbaka.. Men det ska bli sjukt skönt att äntligen få ett riktigt köksbord med stolar. Mamma min är snäll och har ett hjärta av guld. Älskar dig så mycket <3

Sen var vi iväg för att handla spackel och färg till hallen och barnrummet. Så nu ska pappa komma hit imorgon och göra lite arbete här hemma. Så en liten bit på vägen mot nya tider om man säger så. Nice!!!Som ni ser så har Wilma varit hos frisören och blivit lite kortare i håret :)


Surikat & prutt på magen

Surikat & prutt på magen. - Zakimbo älskar när han ligger på rygg och man ska behandla honom som en liten bebis. Man ska pussa man ska mysa man ska prutta honom på magen och under armarna. Gör man det inte så mycket som han vill så trycker han ner ens huvud med sina små tassar.

Men inte bara detta kan Zakimbo göra nu. Baby lärde honom en ny sak igår. Vi har ofta sagt att han liknar en Surikat när han sitter hos oss på ett visst sätt. Men nu har Baby lärt honom att sitta själv utan att han lutar sig på oss. Så jävla söt min lilla bebis är.. <3Lika som bär?!


Försenade Alla <3 Dag Presenter

Försenade Alla <3 Dag Presenter. - Underbara familjen Neubaouer kom med lite fina kärleks gåvor till oss här hemma. Man blir alltid så glad när man får presenter. Det kvittar hur gammal jag än kommer bli så kommer jag lltid vara lika överlycklig för alla gåver som jag får. Tack underbara mamma Anni, finaste Bella & världens goaste mormor & morfar <3

WII kul med familjen

WII kul med familjen. - Idag har vi Billys syster Bella här på besök, medan mamma Anni är och jobbar så slipper snäckan sitta hemma själv och ha tråkigt. Just nu spelar vi allihopa WII och har det jätte trevligt. Snällaste mamma Anni kom med bullar och kakor som vi sitter och mummsar på också..Bella vann över sin bror :-)

Det gick inte så bra för Baby med rockningen..

Zakimbo & Mamma va inte så duktiga tillsammans..


Zakimbo fick också vara med och spela :-)


Nu ska jag njuta av min semla tillsammans ...

wp_000043 (MMS)

Nu ska jag njuta av min semla tillsammans med mamma och pappa. :)


Min lilla påg är med mig i köket och hjälp...

wp_000040 (MMS)

Min lilla påg är med mig i köket och hjälper till med middagen innan pappa ska gå och jobba


Aj som FAN

Aj som FAN. - Det är mina ord just nu. Jag vet inte vad som händer, men jg har under en mycket lång tid haft problem med mina naglar. Dom har gjort ont och dom blir skörare och skörare, men just nu kan jag knappt röra dom utan att jag nästan gråter av smärta. Skulle tvätta håret imorse och kände att nu kan jag inte ens tvätta håret med naglarna mer, utan jag fick knyta mina händer och ta och tvätta håret. När jag skulle torka det med handduken så vips då viks halva naglen och satt fast, så jag fick vika tillbaka den igen.

Jag har lltid stärkande nagellack jag har alltid nagelack för har jag inte det så gör det mycket ondare och under mina svarta naglar så ser mina nakna naglar HEMSKA ut dessutom. Fan vad ska man ta sig till?! Och värre för varför dag blir det också och det är sjukt. Någon kanske har haft samma sak under sin graviditet?! Tips?!


Inreda barndelen i lägenheten

Inreda barndelen i lägenheten. - Vi har funderat fram och tillbaka hur vi ska göra för att få så mycket plats som bara den här i ettan på 43 kvadratmeter. Nu sover vi ju i en bäddsoffa och dubbelsängen är helt borta nu. Här är en sån stor plats att vi kan bjuda in alla grannarna på dans. Jag tror vi båda två har kommit fram till något alldeles extra just nu!

För att dela av storarummet och barnrummet passar denna utmärkta möbel prefekt att ha mellan storarummet och barndelen. Sen tänkte vi ha böcker i dom fyra facken längst upp och sedan massor med lådor i olika färger i resten av hyllan. Där får vi massor med plats till pyret/myrans alla leksaker och andra saker man behöver..

Nu när vi delat av rummet så tänkte vi att spjälsängen kan vara där vi hade våra sängar innan på bredden, så blir det prefekt med ännu mer plats för andra saker i barnkammaren. Och på spjälsängen ska vi ju ha ett skönbord som man sedan lägger under sängen när man inte använder det. Prefekt och tar ingen plats.


Hittat en prefekt söt liten sänglampa som ger det där lilla ljuset som kommer bli prefekt då man ska upp mitt i natten och amma. För en bit efter sängen ska vi ha en fotölj med en pall där man kan sitta i lugn och ro och amma mitt i natten. Man måste ju sitta bekvämt och det gör man ju verkligen inte på en köksstol haha..

Vi funderar på om vi ska ha denna att ha blöjor, våtservetter, salva, puder och andra saker när man ska byta blöja nära sängen så man slipper springa fram och tillbaka mellan sängen och badrummet..

Måla om väggen till barnrummet ska vi också göra och spackla igen alla fula hålen där man har haft tavlor på väggen. Sedan sätta upp en stor söt väggdekor som vi också har vid tv:en sedan innan. Men denna ska vara något som barn tycker om. Tex: Nalle Puh :)

Jag vet att det är svårt för er att förstå hur jag menar, eftersom ni inte ha bilden i huvudet som jag själv har. Men här har ni en bild på hur det såg ut när vi hade dubbelsängarna uppe. Så kanske ni förstår lite vad man menar..

Här är en bild på när sängarna åkte bort och stor plats blev kvar. På den lilla biten där vid dörren ska Baby ha sin datorhörna, så vet ni det med. Men nu tror jag nog ni med har en liten bild på hur det kan se ut. Hoppas det :)

LA BOMBA


I förrigår när jag och baby var i stan hit...

wp_000037 (MMS)

I förrigår när jag och baby var i stan hittade vi en dreggelapp till pyret/myran i magen :)


Älskar dig älskar dig så mycket ska du vet...

foto (MMS)

Älskar dig älskar dig så mycket ska du veta. Mitt liv tillsammans med ditt som en saga. En saga så sann och som aldrig någonsin ska ta slut. När du inte är här bredvid känner jag mig så halv, och saknaden efter dig alltid lika stor och tung. Jag älskar dig här och nu i all evighet. Du är mitt liv, min kärlek och bästa vän! Puss på min underbara baby <3


Baby är så underbar. Jag började nå frukta...

wp_000031 (MMS)

Baby är så underbar. Jag började nå fruktansvärt dåligt och kände hela tiden att maten va uppe och vände hela tiden.. Sprang in på toa och upp flyger allting och rätt ner i toan. Nu ligger jag här helt utslagen och baby kommer in med mjölk macka och äpple till mig. Fan vad jag älskar dig alltså, du är bäst


Handlat hem mat

Handlat hem mat. - Nu har jag och baby precis kommit hem efter en runda på City Gross. Vi skulle handla lite saker hem som vi kunde äta i veckan. Men fast man har saker och ting nerskrivet på en lapp, blir det ju alltid mer och mer. Oh titta baby detta är billigt, ja det tar vi och detta och detta och detta. Sen slutar summan på 549:- exakt. Men nu har vi ändå fått fyra kassar och mycket för pengarna. 10 Dagars middag och lite andra saker.. Men jag vet inte hur länge vi var där inne i affären, men kan säga som såhär att det tog lååååååång tid. Och bussen kom i tid också det var nice.


Det blir bara sjukare och sjukare...

All mat vi fick med oss hem idag..

Såklart fick våran lilla Zakimbo en alla <3 dag present också.
Det räckte att jag sa till honom när jag stod där och packade upp. Älskling mamma har köpt en sak till dig.
Så letade han i kassarna efter vad det kunnde vara. ÄLSKAR DIG Z


Alla <3 Dag

Alla <3 Dag. - Det vet vi ju alla att det är idag, ingen som kan ha missat detta.. Idag har vi varit i stan och ätit lite gott och kollat på alla roliga människor och även bara lunkat runt i lite olika affärer.. Har även fått två fina alla hjärtans dag kort också. Ett med posten till både mig och Billy från mamma Anni och ett från min baby..


Det första koret är från mamma Anni. Jag kommer inte att visa er vad som stod i det, eftersom det behöver inte ni alla veta. Men det var mycket kärt skrivit och vi tackar dig så hjärtligt mycket båda två. Och hälsar detsamma till dig <3

Det andra kortet är från min baby, och här nedanför ska ni få läsa vad som stod.


Nu har vi handlat eller jag har handlat my...

wp_000017 (MMS)

Nu har vi handlat eller jag har handlat mys mat till ikväll.. Eftersom mitt projekt går så bra måste vi lyxa till det!!


Ute och busar i snön

Ute och busar i snön. - Har vi ju varit länge tidigare idag. Zakimbo har träffat en tjejkompis och jag och baby har kastat snöbollar på Zakimbo eftersom han älskar att jaga dom. Han är så söt när han springer runt i det vita och leker..Pannkakor

Pannkakor. - Nu ska det äntligen bli middag hemma hos oss. Älsklingen står och steker pannkakor som vi ska mysa med i soffan tillsammans med Unga Mödrar. Själv har jag precis kommit hem från mitt hemliga projekt som jag har pratat en hel del om här i bloggen.. Vädret är fortfarande underbart här i Skåne och jag hoppas på att det fortsätter med att vara vitt och fint ett tag till..

Internet har inte fungerat som det ska här hemma, så har inte kunnat blogga innan idag, mer än från mobilen. Men ni har säkert stått ut med att väntat på lite inlägg. Min huvudvärk håller i sig och som sagt nu ska jag bara koppla av hela kvällen. Orkar inte anstränga mig..


Internet fungerar inte. Och om 20 minuter ...

wp_000015 (MMS)

Internet fungerar inte. Och om 20 minuter ska jag iväg på ett hemligt projekt.


Nu har min underbara älskling varit jätte ...

wp_000010 (MMS)

Nu har min underbara älskling varit jätte duktig. Eftersom jag är gravid ska jag inte bära tunga saker i onödan, så nu har baby burit ner våran dubbelsäng i källaren och sängramen. Nu är här en väldigt stor plats där vi sen ska inreda barnrummet när väl pengarna rullar in. Kommer bli så fint för vi har kommit på något väldigt sött som vi ska ha :) medan baby tog en dusch lekte jag och Zakimbo i snön.. Jag kastar snöbollar på honom och han försöker jaga dom. Nu blir det bara att slappa i soffan för nu värker magen ännu mer och huvudvärken har börjat komma..


Min baby har gjort en god middag till oss ...

wp_000009 (MMS)

Min baby har gjort en god middag till oss nu. Dags att bädda ner sig i soffan med luftslottet som sprängdes och god mat. :D


Vecka 15+4

Vecka 15+4. - Har vi kommit till nu. Idag har jag haft en sån smärta i magen, känns som man går som en pingvin ibland och ser säkerligen jäkligt roligt ut.. Nu ska vi bara ha en lugn mysig eftermiddag och kväll här hemma!


Skillnaden mellan mig & babys mage ;-)Bilder på magen idag Vecka. 15+4


Har precis varit på centersyd tillsammans ...

wp_000007 (MMS)

Har precis varit på centersyd tillsammans med baby, mamma & pappa. Älsklingen köpte en simpsons dricka till mig :)


Snö i Skåneland

Snö i Skåneland. - Hur länge har jag inte behövt vänta på att det skulle vara vitt på marken när jag vaknade en morgon? Glad som en fågel blev jag när jag tittade ut genom fönstret i morse.. Förra året älskade Zakimbo när snön låg på marken och vad passade inte bättre att gå ut alla tre tillsammans för att busa runt i det vita..
Baby gjorde snöbollar & kastade dom över buskarna där jag och Zakimbo va...
Zakimbo tittade upp mot himlen och såg en snöboll falla ner. Han ser helt förvånad ut på bilden!!

 


Mysbak

Mysbak. - Ikväll bestämmde jag och älsklingen oss för att baka innan Melodifestivalen började och vad passar inte bättre en härligt goda kladdmuffins då?! Men när vi stod där och skulle blanda ägg med socker, så kom vi på att sockret det räckte ju inte alls till en smet. Jag smög över till min favorit tant brevid mig och blev inbjuden med öppna armar. När jag väl var där inne och blev runt visad och vi pratade och hade jätte trevligt tillsammans så fick jag låna socker av henne. Jag och hon stod och pratade i en halvtimme ungefär och det sista jag sa till henne va att är det något du behöver hjälp med eller om det bara är något är det bara till att knacka på. Men nu är kakorna färdiga och vi är redo hela lilla familjen för att mysa i soffan och titta på Melodifestivelen.


Zakimbo saglar för att han vill smaka men inte får :-)


Zakimbo är så speciell

Zakimbo är så speciell. - Våran lilla pojke är så underbar att man vill äta upp honom nästan. Älskar honom så mycket och det gör baby också. Zakimbo ligger och diar som en kattunge med sina mjukisdjur. Här nedan kan ni se en video med honom när han trampar och suger på sitt djur. Och detta kan han hålla på med i flera timmar och tillslut somna. Våran lilla myspojke är BÄST <3


Haft fullt upp med tvätt hela dagen lång

Haft fullt upp med tvätt hela dagen lång. - Jag har inte orkat sitta här och skriva innan, så det är väl på tiden att göra detta nu. Som ni ser så har jag tvättat hela dagen, skulle egentligen göra det imorgon men eftersom vi inte hade några andra planer mer än ta det lugnt här hemma så var det dags att sätta igång maskinerna på full rulle och bara köra på. Har tvättat hela dagen alltså har jag bokat upp fyra tider idag bara för att få all tvätt ren och torr. Den sista maskinen hade precis stannat och nu ska jag få det sista och allt annat torrt innan man är klar för dagen..
Mitt i allt tvättande tror ni inte torktummlaren gick i sönder då? ... PANIK!! Jag försökte med allt men ingenting fungerade, så ringde mamma för att fråga om jag kunde låna deras. Snäll som hon är så körde hon hit för att hämta tvätten. Men innan jag skulle gå till bilen följde Baby ner i tvättstugan och lagade tummlaren HAHA!! Tur man har en händig karl i huset <3


Zakimbo älskar att följa med och tvätta :-)


Städning på hög nivå hela morgonen lång

Städning på hög nivå hela morgonen lång. - Wiihoo, fick ett ryck i morse när jag vaknade. Gick in på toaletten för att göra mig klar för dagen, sen var det dags att ta hand om lite disk och äta frukost. När jag satt där vid köksbordet och hade morgon solen i huvudet tittade jag ner på golvet. Alltid när solen lyser in ska allt skit synas som bara den överallt. Då var det lika bra att ta sina städskaer och ställa sig att putsa badrummet, sedan en vals med dammsugaren och dammtrasan. Nu är här skinande rent och jag är väldigt nöjd! Nu är det bara att komma hem här på en kopp te och fika när ni vill haha!!& lilleman ligger och latar sig i solen <3


Zakimbo, vår lilla panda pojke

Zakimbo, vår lilla panda pojke. - Han är så jävla underbar våran lilla grabb, så snäll när man ska prova nya foton på honom. Och när han ska prova bebisens nya saker. Här har ni några snabba bilder från ikväll!!
Visst är våran underbara pojke söt :)


Nu har jag badat både Zakimbo och Wilma. T...

img_8248 (MMS)

Nu har jag badat både Zakimbo och Wilma. Tyckte det behövdes eftersom Wilma va inte vit vit och när Wilma badade ville ju Zakimbo också. Lika bra att ta båda då :-) nu ligger Zakimbo i två handdukar och torkar Wilma hon bara tittar på honom helt förvånad :-)


Jag ligger kvar i sängen med en huvudvärk ...

Jag ligger kvar i sängen med en huvudvärk som jag inte blir av med. Har inte sovit många timmar i natt, mina ögon orkar knappt hålla sig uppe just nu. Kallt och jävligt är det också, fryser som bara den .. Utanför fönstret hör man som det blåser och jag känner inte för att lämna sängen idag. Jag väntar samtal från glasögon magasinet som skulle höra av sig när mina andra bågar har kommit, så man kan åka dit och prova dom. Sen väntar jag på sms från posten som ska säga att min telefon har kommit. Men det verkar inte bli som så att något av det kommer idag tyvärr :-/. Men den som kommer till mig idag i alla fall är min älskade baby, har saknat honom så mycket och idag sk det bli mys mys hela kvällen lång!!!


Wilma har blivit så mysig mot mig på sista...

img_8931 (MMS)

Wilma har blivit så mysig mot mig på sista tiden, så har hon aldrig varit innan liksom. Nu ska hon sova hos mig, hon ska ligga på mig hon ska helt enkelt vara mig nära hela tiden. Tydligen känner hundar av när man är gravid och då kan dom bli så berättade mamma. För när mamma väntade mig blev deras fina schäfer också så mot mamma.. Jag tycker detta är väldigt gulligt om det nu är som så att Wilma verkligen förstår. Älskar den hunden så mycket liksom. Och som alltid ligger min lilla kille vid mina ben och sover som en stock! Djur är verkligen bäst..


Idag gick jag in i vecka 15 :-D tiden går ...

img_2861 (MMS)

Idag gick jag in i vecka 15 :-D tiden går riktigt fort nu, knappt man hinner med faktiskt! Kan fortfarande inte förstå att våran bebis växer där inne <3


I kväll åkte mamma och jag iväg en runda t...

img_4566 (MMS)

I kväll åkte mamma och jag iväg en runda till Mobilia för jag skulle få välja kläder som hon ville ge mig till alla hjärtans dag. Fick ett par mamma jeans ett par mamma chinos två par mamma hipster och fem par strumpor och klämmer. Tack snälla älskade mamma för allting. Älskar dig så mycket <3 detta va verkligen något som jag behövde :-)


Nu äntligen är jag vacker i håret igen. Ja...

img_9062 (MMS)

Nu äntligen är jag vacker i håret igen. Jag passar bäst i mörkt hår ser ju tusen gånger äldre ut än i det blonda bebis håret!! Nu får det vara såhär :-D


I bloggen igår såg mitt hår jätte bra ut i...

img_5933 (MMS)

I bloggen igår såg mitt hår jätte bra ut inne på toan tills min mamma i dagsljus sa "hur fan ser du ut i håret" Ehm?! Jag bara det är väl inget fel, hon tittade igen och skrattade åt mig. Jag hade inte själv sett mig i dagsljuset och när jag väl fick se fick jag panik! Hur kunde jag gå ut så?! Är jag inte riktigt klok?! Jag har aldrig någonsin visat mig så för andra när man sett ut som jag gjorde. Hoppas verkligen på att min ide blir bra.. För så som ni ser bilden kan det ju inte va! Haha haha


Så mycket man inte ska göra

Så mycket man inte ska göra. - Många av er här inne säger att det inte är bra att färga håret när man är gravid. Vissa säger att det är farligt till och med. Men nu är det som såhär att jag har tagit reda på varför man säger att man inte rekomenderar kvinnor som är gravida att färga håret.

När man är gravid har man mycket mer hormoner i kroppen. Och varför ska man då undvika att färga håret?! Jo det är som såhär att vissa kvinnor tål inte att färga håret under en graviditet. Kvinnor har tappat sitt hår när dom färgat det. Och det är till och med hos frisören. Därför ska man undvika detta! Och jag har frågat mer än en expert och det är bara därför. Många andra skriver att det är farligt på grund av att det går in i huvudet, men så har inte jag fått svar på. Alla får olika svar, men nu har jag fått mitt. Mitt hår sitter kvar på huvudet också för den delen.!

Det är samma många säger till mig. Nä men Elina du får inte dricka Te för där är koffein Elina du får inte dricka coca cola nu när du är gravid du får inte äta det och det. Alltså helt ärligt! Man får äta sakerna man får dricka sakerna. Tänk när era mammor var gravida med er. Hur många tror ni inte stor rökade och drack kaffe som bara den? Jo många och det blev inget fel på er för det! Så det är bara tramsigt att man ska undvika så himla mycket. När man är gravid ska man njuta och äta det man gjort innan har min doktor sagt till mig. Alla saker som står på internet om detta med mat är egentligen bara skit.

Tänk så bra det är att jag har slutat röka tre askar om dagen istället. Och miljoner kvinnor som är gravida där ute dom röker som skorstenar och riskerar sina barn väldigt mycket. Men det är inget fel på barnen ändå! Tänk hur många som tar drogor och dricker alkohol och får hur fina friska barn som helst..

Och ja vissa saker ska man undvika mer än andra. Men allting handlar om sunt förnuft!


Jag är fan i mig inte riktigt klok

Jag är fan i mig inte riktigt klok. - Nä det vet jag ju redan om, men ville bara att ni andra också ska veta om det! Håret som ni såg här i bloggen igår. Visst ser det bra ut på bild, men bilderna ljuger som bara den kan jag redan säga. I Badrummet i speglen ser det inte alls så hemskt ut, men såfort jag närmar mig ett fönster och kollar så tror jag att jag bara vill lägga mig i sängen och dra över kudden. För det ser hemskt ut men andra ord. Jag ser inte klok ut, jag ser ut som kom och hjälp mig att dö.

Nä hur ska vi nu göra då? Färgar jag det mer och mer ljust kommer det bara ser mer allt dummare ut. Men varje gång jag får mina infall, så har jag ju alltid en reserv plan i fickan där bak. Haha!! Frisören kan vi skippa, det är för dyrt och många gånger blir man ändå inte nöjd för det blir inte så som man själv tänkt sig. Men som sagt idag blir det att fixa och Elina hon kan allt chocka människor runt om kring sig. Så håll ögonen öppna för att se innan dagen är slut hur det nya resultatet blev!

Men sen får det vara slut på dummerier för min del. Jag ska för helskotta bli mamma nu, har inte tid för att se barnsligt dum ut när jag visar mig på stan. SKÄRPNING!!!!
Spännande va ?! :-) Eller har jag kanske kommit med en annan lösning? Hum..


Nä nu är det dax att kolla upp min syn. Ha...

img_5108 (MMS)

Nä nu är det dax att kolla upp min syn. Har ju så ont i huvudet och jag vet hur dåligt jag ser. Med min linser är det okej, men när jag ska sätta på mig glasögonen ser jag ju knappt något utan går inte då är jag halvt blind!


Varje kväll jag ensam ligger här utan min ...

img_2325 (MMS)

Varje kväll jag ensam ligger här utan min man, så spelar jag alltid angry birds innan jag ska sova. Älskar det spelet och man kan hålla på i hur många timmar som helst. Vackra härliga färger och fåglar som flyger och far i luften för att döda dom gröna runda grisarna. Det är väl härligt vilken fantasi människor kan ha, som skapar spelen. Nu ska jag spela vidare och gå på toa tio gånger om innan det är dax att pussa Zakimbo god natt och släcka lampan och försöka hitta rätt läge för att kunna somna in. Har man tur så kanske en fin dröm kommer in också :-) natti natti allihopa


Fick nyss detta mms av baby där han visar ...

img_6540 (MMS)

Fick nyss detta mms av baby där han visar vad mamma Anni har köpt till lillen/lillan i magen. Får börja med att säga tack så hemskt mycket verkligen. Skorna som ni ser är timmy lamm och jag kan väl inte mer än bara smälta. Älskar ju det lilla lammet som bara den.. Och alla kläder är så fina. Många hjärte kramar till dig Anni <3 tack tack tack kära du.


Mumms, vad gott det ska bli med nygräddade...

img_6476 (MMS)

Mumms, vad gott det ska bli med nygräddade pannkakor. Är så hungrig att jag mår illa, så nu får bebisen lite mat också :-)


Ja jag fick mitt infall med att färga bort...

img_9442 (MMS)

Ja jag fick mitt infall med att färga bort det sista röda. Första gången blev det så orange att jag höll på att smälla av. Sen fick jag köra på en askblond över och så här blev resultatet dock blev det inte så farligt. Men nu Måste håret vila innan jag kör på nästa omgång!!


Oh NEJ, inte nu igen

Oh NEJ, inte nu igen. - Igårkväll la jag mig med en jäkla huvudvärk igen, men var så trött i hela kroppen och kunde somna snabbt som tur var. Men klockan tickade iväg och jag vaknar upp vid fem tiden i morse och kan knappt röra mig ur sängen. Jag har aldrig någonsin i mitt liv haft så ont förr i huvudet som då. Jag visste inte var jag skulle ta vägen, skulle jag försöka väcka dom andra för jag svettades och hade en sån smärta? Jag behövde verkligen gå på toa också som alltid vid den tiden på morgonen. Jag försökte trycka mig utåt vid sängkanten och ha hjälp av stolen för att dra mig upp. Alla steg jag tog på golvet mot toaletten kändes som någon högg en yxa igenom hela mitt huvud. Väl dragit fram en huvudvärkstablett ur väskan och väl inne på toan för att ta den och göra det jag skulle göra, va det dax att försöka ta sig till sängen igen. Sakta men säkert va jag väl framme och försökte lägga mig så gott jag kunde till rätta och hoppades på att somna snabbt. Men det kunde jag ju glömma när det gör så ont, efter många om och men lyckades jag somna om igen. Vaknade upp vid nio tiden och kunde äntligen andas lugnt och fint igen, smärtan finns men inte alls på samma sätt som i morse som tur är. :-)


Håret

Håret. - Mitt hår ja det växer men det växer verkligen inte snabbt. Jag har väldigt tunnt bebis hår "fina hårstrån som frisören säger" Och när mitt hår väl börjar växa ut, så blir det inte alls fylligt och fint som många andras hår blir. Jag får sitta och tuppera hela tiden men ändå lägger det sig lika snabbt igen. Hum!! Blir så trött på mitt hår, jag vill ju också ha långt tjockt fint hår som ni andra har där ute. Men hur jag än gör, så kan jag aldrig någonsin få det.

Så nu funderar jag verkligen på om jag ska sluta lida för att försöka få långt hår, när det ändå bara kommer bara så tunnt och fullt när det väl har växt ut. Ska jag istället klippa av det till en snygg kort frisyr och få det att se tjockare ut?! Är inte det mycket roligare än så som jag har det nu liksom?

Sen kommer vi till min hårfärg. Från super rött till denna hårfärg jag har nu. Visst jag har kommit en bra bit på vägen verkligen med att få bort allt rött. Men nu börjar det bli väldigt tråkigt att ha denna fula hårfärg som jag idag har. Kanske dax att försöka fixa med färgen lite ?? Kanske lyckas man, kanske inte. Då finns det ju alltid andra alternativ om det inte går som det vill.. Jag får fundera vidare på detta och se vart det bär av.Bilderna lånade från Google


Försäkringskassan

Försäkringskassan. - Brev efter brev efter brev bara kommer ner i brevinkasstet. Man skickar hur mycket som helst till Försäkringskassan, men hela tiden så står det i breven man får hem att det är fel, det fattas dittan det fattas dattan. Hum!! Tre gånger har jag idag skickat in sjukintyg från min läkare om sjukskrivning till Försäkringskassan. Men nu kommer det åter igen att jag inte har någon rätt att få sjukpengar av dom för den och den perioden då det saknas sjukintyget från min läkare. Jag har ringt dom och stått i kö i över tjugominuter och försöklarat att jag har skickat med det varje gång och min läkare tycker det är konstigt att jag kommer och frågar om nya papper hela tiden eftersom jag har skickat in det! Men men nu är det sista gången gör dom av med papperna så ger jag fan upp alltså!

Nu har jag också börjat med att fylla i om bostadsbidrag. Jag har aldrig kommit underfull med hur man ska skriva och vad det är jag ska fylla i. Men nu fick jag tummen ur röven och fixade mig en telefontid till en handläggare eller vad dom nu heter där jag förklarade vad jag inte fattade hon fick förklara vad dom menade och hon sa vad som skulle fyllas i och vad som skulle skickas med. Nu ska jag bara fixa kopia på alla saker som ska skickas med sen är det klarat och jag hoppas innerligen att jag får ersättning från dom. Det hade verkligen varit en lysande sak eftersom min ekonomi är som den är och varit nu i snart två år!


Går från Iphone 3 till Nokia Lumia 800

Går från Iphone3 till Nokia Lumia 800. - Äntligen så har mitt abonnemang tagit slut. Jag har aldrig någonsin haft en och samma mobil i två års tid innan. Men nu har jag lyckats med det och nu är det äntligen dax för att hitta något annat. Visst har jag varit nöjd med min Iphone, men jag har också haft en jävla problem med vissa saker med den. 

Men som många säger det är svårt att lämna en Iphone och hitta någon annan mobil. Men liksom, alla har Iphone nu och det är så fruktansvärt tråkigt. Jag vill inte ha som alla andra hela tiden. Så nu kanske man kan sticka ut lite i mängden med sin nya Nokia Lumia 800. Det är så svårt när man ska välja färg på sin mobil. Svart är för vanligt och tråkigt så den gick bort. Men sen fanns där ju hallonröd/rosa och det fanns turkos. Jag satt säkert fem minuter och velade mellan dom färgerna men kom fram till att det fick bli den blåa denna gången. Allt kan ju inte vara rosa bara för man är tjej.

Någon där ute som kanske är en ägare av Nokia Lumia 800?! Så får ni gärna säga vad ni tycker om mobilen. Men det är inte iheller bara mobilen som jag bytat. Nu har jag även fått ett bättre abonnemang som kommer bli mycket billigare för mig i månaden. Innan har mina fakturer legat mellan 550:- till 860:- typ Men eftersom i mitt nya abonnemang så har jag 1000 fria minuter till fasta och mobila nät och jag har även 1000 gratis sms och mms att göra mig av med. Men med denna summan på 399:- i månaden så dras 100:- till mobilen som man betalar varje månad och då har jag 299:- att ringa för när mina fria minuter är borta. Så det kommer bli sjukt nice!


Zakimbo älskar verkligen sin nya leksak so...

img_0887 (MMS)

Zakimbo älskar verkligen sin nya leksak som han fick igår kväll. Han är så fruktansvärt söt när han ligger där och gosar med den. Eller när han biter och trampar på den hela tiden. Han trampar framfötterna när han myser precis som kattungar gör när dom ammar :-) min fina lilla kille <3


Varför är det en sån skillnad på allting?!...

img_0885 (MMS)

Varför är det en sån skillnad på allting?! Så fort jag kommer ut hit till jakriborg känner jag mig fri, jag känner mig lättnad, jag känner mig glad. Men när vi är i Malmö är allting tvärtom. Jag är ofta deprimerad jag vill inte lämna min lägenhet och gå långa promenader med Zakimbo jag orkar typ ingenting, känner bara att livet är tråkigt och grått. Men bara en sån här liten bit ut från storstaden mår jag bra. Jag minns när jag va yngre och vi alltid varje helg på våren till hösten skulle åka ut till stugan i Sjöbo. Allting va också så mycket bättre än när vi satt i lägenheten inne i Malmö. Känns som det är storstaden jag behöver lämna för att må bättre med mitt liv!!!


Jag hatar det, jag hatar det!! Nu vill jag...

img_3771 (MMS)

Jag hatar det, jag hatar det!! Nu vill jag inte ha mer huvudvärk jag blir snart galen. Samma onda värk i huvudet där bak, nacken, axlarna har kommit tillbaka igen. Det va inte länge sedan jag fick gå till doktorn för att kolla upp mitt problem. Nu vet jag ju att det är musklerna som har kommit i kläm. Men hur jag än gör så går det inte över. Jag hade så fruktansvärt ont vid sex tiden imorse att baby fick hjälpa mig med massage. Min underbara man är bäst i världen. Men han kan ju inte massera mig dygnet om, fast det hade varit skönt och hade hjälp för stunden. Hoppas detta går över snart.. Nu ska jag mysa och busa med Zakimbo :-)


Zakimbo är så duktig

Zakimbo är så duktig. - Min lilla prins är en sån duktig pojke när vi är ute och kissar och bajasar med honom. Ibland i perioder så bara löjlar han sig och lyssnar inte på en vad man säger när vi är ute och går. (Zakimbo går alltså inte i koppel) Idag har vi varit ute på åkern och busat en stund med lilleman, när vi skulle börja traka hemmåt så är där en gata som vi måste korsa, Zakimbo lyssnade på baby och stannade och väntade tills vi sa han kunde gå över. Och för att vi älskar han så mycket som vi gör så har han idag fått en fin leksak av oss båda.. Det har han verkligen förtjänat <3
Zakimbo med sin nya Anka :-)

Åkt ifrån Malmö

Åkt ifrån Malmö. - Gud vad det är skönt att få komma ifrån allting i Malmö. Nu är vi på Jakriborg med Billys underbara familj och myser extra mycket. Igår när vi kom hem här till Mamma Anni och Bella så fick vi ännu mer saker till bebisen, vilket vi verkligen uppskattar och tackar hjärtligt mycket för <3 


4 stycken bodys

Vattentätt madrasskydd

En ursöt liten ram :)

Täcke + kudde & påslakansettet

Och en jätte fin trasmatta till storarummet

2 olika hårspray & två värmeskydd


Manikyr

Manikyr. - Shit shit shti, jag vet inte hur länge jag har suttit och filat på mina naglar. Det tog längre tid än vad jag ttrodde det skulle göra. Men nu är dom äntligen färdiga och fina!! Har märkt att många som köper Depend manikyr kit gör fel. Dom filar inte så pass länge som man ska, så att den tjocka kanten åker bort.. Jag har själv aldrig gjort det förr, men idag filade jag så att fingrarna blöder haha!!Såhär låter många det vara..

Men filar man vidare så börjar kanten gå bort mer och mer..

Äntligen färdigt och fint :-)


Grannar som inte visar någon som helst hänsyn

Grannar som inte visar någon som helst hänsyn. - Jag har haft problem med vissa grannar i trappan nu ett bra tag. Och snart går jag i eld av lågor eftersom dom skiter i att visa hänsyn för oss andra som bor här. Det började med när jag flyttade in här, då såg dom väl att jag va ung och hade såklart en hund. Vad är inte bäst att göra då? Jo skicka in massa skit lappar i min brevlåda och skriva att alla är trötta på min hund som skäller om dagarna. Vilket jag tyckte va lite roligt. Under den tiden som jag hade fått lappen, hade varken jag eller Zakimbo bott här på över en vecka. Alltså va det ju verkligen inte min hund som skällde.

För det andra så ja det finns en hund här som skäller dag som natt och är jätte jobbigt. Men istället för att tro ja det är hon som är ung och har hund som skäller, så kan man ju ta reda på fakta istället för att skriva massa skit lappar. Det finns fler i trappan med hund. Och redan från början visste jag exakt vilken hund det va som förde ett jävla väsen här. Det är till och med den äldsta av oss alla i trappan, hennes hund skäller och skäller i flera timmar i sträck. Jag har sagt till hennes son som brukar komma hit och hjälpa sin mamma, jag har även sagt till henne ett par gånger och gått ner till kontoret på området och sagt ifrån. Men ändå står hunden och skäller fortfarande!

Problem nummer två i trappan är grannarna som verkligen stör om nätterna och tidiga morgnar. Det är precis som dom våldtar sin dörr med nyckeln och smäller igen dörren så att fönsterna och min ytterdörr skakar. Dom grannarna som har skickat in lappar i min brevlåda om min hund till och med. Det gäller samma hur dom rör sig i trappan, det är skrik och allt man kan tänka sig om nätterna när dom kommer hem. Vilket jag inte tycker är OK. Man måste visa hänsyn om nätterna faktiskt. Det finns folk som sover och som vaknar av detta och det vill jag dom ska förstå.

Problem nummer tre är en tjej som varken visar hänsyn eller gör något åt det man har skrivit nere i trappan till henne. Varje morgon 04.30 då börjar hon klampa ner för trapperna med vädliga elefantsteg och inte nog med detta. Det är precis som hon stöter emot järnräcket med något så det verkligen hörs ännu mer. Precis som man tar en pinne i handen och drar i ränderna..

För två dagar sedan fick jag nog med allt detta skit. Man måste kunna få bo i en trappa och att alla ska ta hänsyn till varandra. Som sagt man ligger och sover och ska inte behöva bli väckt för nör någon håller på med att fara ett sånt himla liv. Jag satte upp en lapp på ytterdörren där nere, där jag skrev att man måste börja visa hänsyn och att det inte går med att smälla med dörrarna och gå som elefanter i trappan och skrika om nätterna. Två saker och blivit bra. Det är ingen mer om kvällar/nätter som smäller med dörren, nu är det bara dagarna dom håller på eller kanske inte tänker på det. Men hon där tjejen på tredje våningen är värre än någonsin med sina elefantsteg och med räcket i trappan. Vilket jag kan bli ännu mer irriterad på!! Varför ska man göra allt värre bara för att någon vågar säga ifrån?! Fattar det inte och det stör mig något fruktansvärt. Blir det inte bättre snart så ska jag stå färdig och redo halv fem på morgonen nere i trappan och verkligen säga till henne att nu får det väl vara nog!!!!!


Min älskade man är bäst. Bäst i världen om...

img_0617 (MMS)

Min älskade man är bäst. Bäst i världen om vi ska uttrycka oss klart och tydligt. Idag har varit en dag jag inte mått så bra. Tack vare min älskling så mår man mycket bättre. Vi har myst och kollat på film hela dagen lång. Sen har han även lagat lite lunch till mig.. Tack älskade du är underbar och jag älskar dig så mycket <3


RSS 2.0