NYA BLOGGEN ÖÄR UPPE

www.smulansmama.blogg.se
www.smulansmama.blogg.se
www.smulansmama.blogg.se
www.smulansmama.blogg.se
www.smulansmama.blogg.se
www.smulansmama.blogg.se
www.smulansmama.blogg.se
www.smulansmama.blogg.se
www.smulansmama.blogg.se
www.smulansmama.blogg.se


NYA

BYTAR BLOGG

IDAG BYTAR JAG BLOGG..

Vecka 34

 
Igår gick vi in i vecka 34. Och när jag kom på detta, så greps jag lite lätt av panik. Tänka sig nu börjar man räkna ner och hon kan ju faktiskt nu komma när hon vill vilket skrämmer mig lite extra. Jag längtar så mycket efter Smulan och vill bara ha henne här i min famn dag som natt. Men jag är så super rädd inför förlossningen så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag vet ju att kvinnor varje dag föder barn utan några som helst problem, men ändå finns min oro där och spökar för mig hela tiden.

Men är det smärtan man är rädd för? Nä för ont vet jag att det kommer att göra. Men kommer man kunna klara av smärtan och kan jag andas mig lugn fast det gör så ont? Ja klara alla dom andra det så klarar ju jag det också. Det finns en sak som gör mig mest rädd och det är samma sak som hände mamma när hon födde mig. Jag vill inte vara nära döden, jag vill inte det liksom och absolut vill jag iheller inte dö på kuppen. Det är min mest oro över detta här som gör mig vettskrämd.

Jag vet att jag kommer få världens underbaraste och finaste dotter man kan tänka sig. Och jag vet att jag kommer klara av min förlossning utmärkt tillsammans med min älskade baby vid min sida och såklart barnmorskan som kommer säga åt mig vad jag ska göra och när jag ska göra det. Klart man är nervös då man aldrig gjort detta förr. Men jag försöker inte tänka på det så mycket, utan tar det när det väl kommer!
Vecka 33+1 (Vecka 34)

Mys pys

Ligger här med min lilla gosse och myser och kopplar av tills någon av affärerna har öppnat idag. Sen blir det att dra ut tillsammans med mamma och pappa någonstans medan Baby är på jobbet till kvällen är här.

Jag är just nu bara lite irriterad på Blogg.se. Innan kunde jag smidigt och lätt fixa alla mina inlägg via appen blogg.se och blogga super bra från min IPHONE. Men sedan dom ändrade detta så går det inte längre att komma in på appen, vilket är så synd. Nu som ni har märkt är det mycket färre inlägg och man sitter ju inte så mycket vid datorn hela tiden iheller. Skit skit skit rent ut sagt, om någon vet hur man kan göra så berätta gärna för mig :)

Upp & hoppa

God morgon!
Ja det är det för vissa och för andra blir det inte det från några fler timmar har rullat på. Men själv fick man gå upp halv sju imorse för att göra sig redo och klar för dagen. Baby skulle jobba och jag körde honom till jobbet, sedan körde jag med en gång tillsammans med Zakimbo till mamma och pappa för att äta frukost..

Hel dag!

Hejsan alla läsare. - Idag har det verkligen varit en hel dag. Det började med att jag packade kylväskan och bärdde några mackor och packade saker som vi skulle ha med oss till våran lilla utflykt till Bokskogen. Zakimbo, baby och jag åt frukost och gick en härlig promenad i skogen. Men innan vi kom dit så hade vi ju satt på Zakimbo sin nya bilsele och satt fast honom, men nog lyckades han ändå ta sig loss så vi var tvugna att åka in om djuraffären och lämna tillbaka skiten.

Efter bokskogen blev det att lämna av lilla Zakimbo hos Wilma för att dra vidare mot Centersyd för att kolla läget i affärerna där. Köpte en ny dyrare bilsele till Zakimbo. Efter vi hade gått där inne en lång stund blev det förbi Burlövcenter för att baby fick blodsockerfall. Där satt han i bilen och åt en prinsesstårta och tillslut när han mådde bra igen frågade jag honom om vi bara kunde gå in i två affärer, så det fick bli Barnenshus där jag köpte en nappflaska i Nalle Puh till Smulpajen och sedan in om djuraffären där baby köpte 12 fiskar till akvariumet.

Hemma igen, blev det att göra iordning grillspetten och diska, sedan ner på gården i det fina vädret med vår söta rosa grill. Där satt vi allihopa och åt gott, när vi var klara så gick vi upp igen. Jag SMS:a som vanligt med mamma och undrade om hon hade lust att följa med mig till Coop Forum för att handla en sak, haha. Nu tänker ni säkert får hon inte nog med att ränna i affärer på en hel dag. Men nä jag skulle köpa mig våtservetter (som jag inte kan leva utan) och solskydd till bilen. Sedan blev det en stor röd ros till min älskling också som fick följa med hem.

Väl hemma i lugnet så började jag diska upp allting och plocka undan all tvätt som mamma och pappa har hjälpt oss med. Tackar så hjärtligt mycket för all den hjälpen som vi har fått med tvätten. SUPER TACK ÄLSKAR ER <3Underbart väder & Lilla Zakimbo hade rymt ifrån sitt nya bilselebälte som vi fick lämna tillbaka..
Här har vi Zakimbo i hans nya bilsele :-)
 

Säkerheten går först

Måste bara tacka rara Anna som tipsade mig idag om att det fanns en speciell sele till Zakimbo som man fäster med det vanliga bilbältet. Jag hade faktiskt ingen aning om det, utan har bara sett massor med burar man har i bilen, men det får ju inte plats i lillablå liksom. Men nu har jag varit med Zakimbo i djuraffären och skaffat oss en sådan sele. Visst han skäms och gillar det inte alls, men det är ju för hans säkerhet och det är inte att man är dum mot honom som han verkar tror. Men efter ett tag kommer ju även han vänja sig vid detta!! Ännu ett tack till dig Anna :-)

Städ tvätt & disk

Tänkte börja med att sätta igång med att städa upp här hemma. Men som vanligt fastnar man lätt här vid datorn och fortästter att sitta här eftersom man inte annars har något speciellt att göra. Men det blir disken som ska bort och här ska dammas, damsugas, skuras och det ska  plockas undan saker som ligger lite här och där.

Sen måste jag fundera ut något gott som jag kan laga till middag idag. Det är alltid lika svårt, för det känns som man äter samma saker vecka för vecka. Men har några timmar kvar att fundera ut något bra..

Baby Cribs

I brist på annat. - Så sitter jag på nätet och kollar roliga saker som Baby Cribs, helt sjukt vad det finns coola sängar alltså. Tänk om man hade varit miljonär då skulle man ju varit tokig och handlat en massa underbart fina saker till sin Smula. Men nu är man inte det och det kostar inget att titta, inte sant?! Genom och titta kan man få inspiration liksom..

Men något annat som jag också sitter och tittar på är ju alla fin Nalle Puh saker som finns. Jag har länge och väl letat efter en Snuttefilt i Nalle Puh, men aldrig funnit någon. Och igår när vi fick se vårat fina älskade hjärta på ultraljudet så såg man dom där runda goa kinderna så tänkte jag med en gång på Nalle Puh haha. Så det hon ska få av sin mamma och pappa när hon kommer ut till oss är just en sån snutte filt.


Idiot jävel

Ibland undrar jag om människor har fått sina körkort i sina flingpacket. Idag var jag med om en hemsk upplevelse som jag helst inte vill vara med om igen. Efter att jag hade kört baby till jobbet och var på väg hem, så hände det. I den stora rondellen på Rosengård där man kör jättefort var där en idiot som hade bilen fullpackad med saker och han kollade tydligen inte att jag låg i ytterfilen. Där ser jag hans bil komma närmre och närmre mig i sidan samtidigt som jag glider allt mer in mot räcket också på andra sidan. Snabb som man är tvärnitar jag och Zakimbo åker först in i instrumentbrädan sedan flyger ner på golvet i bilen. Hade jag inte gjort detta hade det blivit en krock rent ut sagt. Jag kanske inte ens hade suttit här nu? Det hemskaste av allt är att man ser för fan livet passera förbi när man upplever en sån här sak. Men inget hände med bilen och inget hände med mig mer än att jag fick ont i magen där nere och att jag blev sjukt rädd att något skulle hända oss. Men som sagt vissa borde inte få ha körkort!

...... Smulan Elina Holmqvist Neubauer

Alla frågar och vill veta lite vad dom sa på Ultraljudet, så jag tänkte berätta lite kort om det nu. Det började med att vi fick en sur tant som gjorde Ultraljudet på oss (TYVÄRR) Jag frågade med en gång om vi skulle få göra ett 3D ultraljud, men hon snäste tillbaka surt att det kan vi ta inne på rummet. Där inne var hon tyvärr lika otrevlig och sur när baby frågade om det var huvudet man såg. Men jaja, skit i henne vi fick se vår älskade dotter i 3D tillslut och vi blev väldigt lyckliga.

Smulan väger idag 2015 gram enligt dom och vi ligger lite under kurvan men det gör liksom inget. Sen ligger hon exakt som hon ska hon ligger alltså med huvudet långt neråt. Smulan kommer att väga ungefär 3500 gram när hon ska komma ut till mamma och papppa sin. Men man får ju inte veta hur lång hon var eller så..

Här får ni två bättre bilder på våran lilla SMULA som vi älskar så mycket <3Så älskad från första stund <3


Vår älskade dotter

Jag är så glad att man nästan spricker. Vi fick göra 3D ultraljud idag och det var ju helt fantastiskt. Man ser ju allt på ett helt annat sätt. Älskade unge du är älskad från första stund <3 mamma och pappa är så glada. Älskar dig Smulan


Sista ultraljudet

Vi har lite brottom just nu, bara för jag tvunget skulle hämta ut mitt körkort innan. Men vi är på väg till KK nu för att få se våran älskade dotter.. Ska bli så roligt och jag är så nervös faktiskt. Idag kommer vi få veta vad hon ska ungefär väga när hon kommer och vad hon väger idag. Mer får ni veta sen!


Skena på

Nu har jag äntligen fått en skena i alla fall till min tumme som gör så ont. Dom kunde inte göra något nu eftersom jag är GRAVID. Alltid är det så liksom, men efter hon var född så skulle jag opereras om det inte hade blivit bättre. Jag var jätte svullen om man gemförde med andra handen och det är något med ledbandet där inne i tummen som är inflamerat.

Efter sjukhuset åkte jag för att hämta Baby och efter det bjöd han mig på luch. Det fick bli Subway för mig och en sallad till honom. :-D Nu är man mätt och belåten i alla fall..Kirurgiska hand mottagningen

Jaha, då sitter man här igen. Eftersom jag inte kunde vänta i flera timmar igår är det idag man får sitta här och flumma bland alla andra människor. Jag hoppas dom kan finna vad som är fel, så jag kan få hjälp med det onda istället för att gå här med smärta dag som natt.

Smulan hon sparkar som bara den i magen just nu. Riktigt härligt må jag säga, fast dom flesta kickarna gör svin ont..

Saknar dock baby, vill att han ska vara med mig här. Men det går liksom inte då han måste jobba. Men inte många timmar kvar tills vi ses, så det är skönt!

Nu ska jag spela lite UNO medan jag sitter här och väntar.


Solen skiner & fåglarna sjunger

Godmorgon. - Nu har man varit och lämnat baby på jobbet. Sedan blev det att köra till mamma och pappa. Jag ska vara på sjukhuset vid tio tiden och då är det bättre Zakimbo är här tillsammans med Wilma istället för att stå hemma själv och hon slipper att vara själv.

Solen är uppe och det ser ut att bli super fint väder. Så nu håller vi tummarna för det liksom.

Ska lägga mig i soffan och se lite tv innan man rullar iväg igen.


Mc donalds

Hämtade älsklingen på jobbet 20.30, sedan körde vi och hämtade upp hans två kompisar vid Sallrup och körde dom hem till Staffanstorp. Baby tyckte vi lika bra kunde köra en mc drive, så det blev det såklart. Lilla limbo limbo var ju också med så han betalade maten idag ;-)

Nu blir det ett bad sedan är det sängen som ropar. Ont som bara den i hövve så behöver ligga ner och koppla av..

 


Baby och jag

Innan Baby började jobba idag så har vi varit iväg och rent på vägarna och affärerna. Älsklingen köpte fin sand till vårt akvarium som vi ska inreda fin fint snart.

Men tyvärr så har hans fru inte mått allt för bra idag. Min tumme har gjort så ont och mitt blodtryck har varit så lågt så jag har varit yr och mått illa.

Men imorgon har jag fått en tid till kirurgen på hand där dom ska titta och se om det blir en operation eller om jag får en skena. Så fall om det skulle bli operation så kommer det bli så fort som möjligt innan Smulan föds.

Innan jag körde min älskling till jobb så hann vi en sväng om IKEA för att äta lite mat :-)


Försäkringskassan

Nu har jag samlat ihopa alla miljoner papper som försäkringskassan ville ha. Och Gud nåde dom om jag får tillbaka ett brev där det står dom ska ha mer.. Det är inte lätt att ha och göra med Försäkringskassan idag!


Ont ont ont

Mamma fixar allt. - Nu sitter jag och baby på handkirurgens mottagning med alla andra som har ont i sina händer. Jag hoppas dom hittar felet och kan göra något åt detta problem med min tumme.. Vi får väl se helt enkelt!


Aj aj aj för detta

Vad kan det vara?! - Detta är så sjukt så sjukt. Ni alla som läser här inne har hört mycket om min tumme på sista tiden. Men ännu en dag skriver jag om det för det har blivit värre nu. På nätterna har jag så ont och måste ha min hand på en kudde bredvid mig, jag kan inte få ner tummen eller vika den heter det ju såklart.

I natt tänkte jag inte på det och vek tummen fast det tog emot, det var precis som ett ben satt fel där inne för den fastnade i det läget bara för ett ögonblick och jävlar va det gjorde ont. Nu på morgonen brukar jag inte ha såhär ont och jag brukar kunna röra den mer liksom så jag kan greppa saker. Men nu är den som en pinne och set gör ont ner i handflatan .. Jävla skit rent ut sagt. Varför ?! Liksom..


Vackra blommor i vas

Tack tack tack tusentals tack. - Så fina blommor som stod i köket och väntade på att bli öppnade. Blommorna fick vi av Bobby & Josse. Ni är så underbara och snälla. Och ännu en gång vill vi båda tacka er för all hjälp och dom vackra blommorna idag!


Flytten från Hjärup till Malmö

Tusen tack Bobby & Josse. - Utan er hjälp hade vi aldrig klarat det så smärtfritt som vi har gjort idag.

Idag var det den stora flytten från Billys pojkrum i Hjärup till mitt hem som skulle göras. Nu är allting flyttat hem till mig, förutom några få saker som vi kan ta senare idag eller imorgon.

Här hemma är rena rama kaoset om man säger så. Grejor exakt överallt. Men för att inte se det så fyller jag upp babys akvarium hink efter hink med vatten. Jag har kommit halvvägs, så jag kan ju meddela om att många hinkar är där kvar att fylla. Fy fan bara för min jävla halsbränna som har slagit på just nu.

 


Wiiieehoo

Gomorgon. - Ännu en ny dag är här och man vaknar upp och hör fåglarna sjunga så fint utanför fönstret.. Men dock tror jag inte det är lika fint väder som igår, men det lär vi väl se snart.

Natten har inte varit den bästa. Men säg vilka nätter som är det liksom?! Baby fick gå upp mitt i natten för att göra en och en halv smörgås till mig och ett glas yoghurt. Jag kände mig illamående och yr, hade så jävla ont i tummen också som jag inte kunde röra alls :-/ Men tack vare hjälp av mannen så mådde jag sedan lite bättre som tur var. Tack älsklingen för hjälpen och för du finns här för mig <3

Zakimbo han har sovit super gott mellan mina ben. Och som varje morgon går han upp till pappa för att mysa en stund innan han försvinner ner under mitt täcke igen ..


Passiflora

Passiflora. - Innan jag träffade baby så var jag absolut inte intresserad av blommor alls. Visst jag kunde tycka dom va fina och så, men inget mer än det liksom. När jag fick min första blomma av baby blev det en vacker passiflora. Jag glömmer det aldrig och det var där mina ögon började öppnas för just att blommor var så fantastiskt, dom gav ju mer liv i lägenheten än vad inga blommor alls gjorde. Det va fint att ha och det kändes mer och mer hemtrevligt.

Men just denna underbara växt som passiflora har nog blivit en favorit. Jag minns att jag vårdade den med kärlek och jag tog verkligen hand om den. Tittade och blev glad då blommorna slog ut och blev överlycklig då det kom mer knoppar. Den levde väldigt länge tills man fick spinn på vissa blommor här i lägenheten. Spinnet tog död på dom flesta och tyvärr just den blomman. :-/

Igår när vi var i Sjöbo, så ville jag visa min älskade en stor blomsteraffär och där mina vänner fann jag en Passiflora som jag så jävligt gärna hade velat ta med mig hem. Men dock inte för det priset, så det fick bli en bild istället som ett minne på vad jag såg.

Fler blommor som jag verkligen älskar är ju, Orkidé, murgröna, sen en annan blomma som jag bara har sett i Thailand. Så den vet i fan vad den kan heta. Men men!


Passifloran jag såg i Sjöbo.

Här har vi första blomman (Passiflora) jag fick av baby.

Orkidéer

Blomman jag inte vet namnet på..Så nöjd

Så nöjd. - Ni minns väl att på min födelsedag så fick jag ju att man kunde gjuta av sin gravida fina mage av min älskling.

Förra veckan så höll vi på i tre dagar för att få den perfekt. Och nu är den äntligen färdig och uppsatt på väggen ovanför våra sängar. Jag är så nöjd med slutresultatet. Nu är min gravida mage förevigad och jag är super super nöjd. Men hade inte klarat detta själv utan baby. Och tusen tack igen älskling för min fina present!! <3


Plastväxter

Plastväxter. - Fy för i helvetet vad sånt ska vara dyrt alltså. Kostar ju en halv förmögenhet. Men vi behövde det för ett projekt som vi håller på med. Egentligen skulle det vara orkidéer men det blev alldeles för dyrt att göra en sån sak med. Vi behövde rätt många blommor liksom. Men nu hittade vi en kruka med rosa rosor som vi ska klippa av från krukan. Mer än så får ni inte veta ännu. Men håll ögonen öppna för ikväll kommer resultatet upp här!


Lek & bus

Lek & bus . - Zakimbo är hemma hos Wilma och busar. Kommer åka dit ikväll och hämta hem honom. Men jag kände att han behövde leka av sig lite med henne. Var ju ett tag sedan dom träffades. Men varje gång han inte är hos en, så saknar man honom som fan. Det är så tomt utan honom vid min sida ..


Kung för fan

Kung för fan. - Lillen sitter som en kung i mammas bil. Så fort man säger: ska vi åka bil Zakimbo, så viker han sig på mitten av lycka. Han älskar att åka bil och njuter med att sitta fint en stund, sen lägger han sig ner på sätet och blundar och kopplar av.

Mår lite illa just nu så sitter och äter den nya risifrutti sommarflirt. Sjukt god är den! Så till alla Risirutti fans så rekommenderar jag denna. Jummy jummy.. :-)


Att välja rätt väg

Att välja rätt väg. - Vilken väg väljer man, när man inte vet vilken väg som är den bästa. Att stå där i en vägkorsning och undra vad händer om jag kör rakt fram?! Eller varför inte höger eller vänster?! Man står där utan svar eller vetande.

Sitter kvar i bilen och har inte bestämt mig för någon väg ännu. Känns som vilken väg man än väljer så tvekar man ändå lika mycket för det och backar tillbaka igen.

Ska upp och hämta min finaste Zakimbo och se var bilen ska rulla innan dagen har nått sitt slut.. Men tråkigt för honom att sitta hemma helt ensam och sedan har jag inte hjärta till det iheller för den delen..


Kvavt ute idag

Kvavt ute idag. - Finns ju ingen luft att andas ute idag, det är så kvavt så det inte är skönt. Och regnat hela natten har det också gjort. I natt har jag lyckas sova mer timmar än på länge och jag somnade ganska så snabbt för jag lyssnade på regnet som kom på rutorna.

Zakimbo har inte ätit sin mat på några dagar och alltså bara drukit som bara den, han har kärkts och han har inte velat bajsa när han har varit ute. Så nu på morgonen satte jag mig vid hans skålar och matade honom med sitt foder. Så nu känns det skönt att veta att han verkligen har ätit sin egen mat och jag vet exakt hur mycket han har ätit också. Lite mer koll om man säger så.


Pappa & Zakimbo mys som varje morgon.Vecka 33Vecka 33


Road trip - Sjöbo / Ystad


Road trip - Sjöbo / Ystad. - Som ni redan har läst idag så har vi ju haft en underbar liten utflykt jag och baby. Efter Sjöbo så hamnade vi någonstans vid en sjö som hette Snogeholmssjön där baby tog årets första dopp, men inte vilket dopp som helst utan helt neck :-D Efter detta åkte vi vidare till Ystad där vi kollade lite i affärer och shoppade med oss en hel del saker. Denna dagen blir en dag man kommer minnas med glädje. Fy fan så roligt vi har haft det och helt fantastiskt underbart <3

 


Just vid detta ögonblick

Just vid detta ögonblick. - Sitter vi och kopplar av vid Sibylla i Sjöbo by. Älsklingen har ätit en sjukt stor korv medan jag själv har ätit två smala kokta korvar med bröd .. Och till efterrätt blev det lite chilichees (STAVAR?!)

Jag hatar fåglar som är för nära in på en. Jag är livrädd verkligen men fick ändå försöka svälja min rädsla och ta ett foto på fiskmåsen. Baby och jag har frågat varandra många gånger. Undra varför dom är så rena och fina alltid, men inte kommit på något svar ännu. För om man tittar på dom, så är dom ju sjukt vackra.

Vi har även gått i skogen innan här i Sjöbo och tog lite bilder med systemkameran. När baby tog bild på mig när jag satt ner fick jag syn på en stor rådjur. Den stod en bit ifrån och bara stirra på mig. Blev sjukt chockad och reste mig upp snabbt och skrek till utan att tänka efter. Tyvärr fick vi ingen bild men men kommer fler tillfälle i livet :-)


Illamående och yrsel

Illamående och yrsel. - Det är hemskt att behöva säga dåliga saker varje dag. Men idag är det faktiskt inte min morgon om man säger så. Jag vill så mycket och det blir bara värre och värre. Det känns att blodtrycket inte är som det ska idag och jag vet i fan vad jag ska göra för att få upp det iheller. Provar med alla olika metoder men det fungerar inte ett skit. Har inte sovit så himla mycket som vanligt och min tumme har börjat krampa och dom andra fingrarna är stela i höger hand. Innan i morse fick jag inte ens upp mina fingrar och tummen kunde jag inte alls röra utan att man skrek av smärtan.

Jag vet också att min mamma hade något sånt här när hon väntade mig. Så jag ringde henne vid åtta tiden för att berätta och hon sa det var vanligt under en graviditet att neverna i handlederna kan fastna så jag åker väl på en kapaltunnel precis som mamma. Men men, fingrarna går och röra nu men tummen är så stel och gör så ont så vill helst inte röra den.

När älsklingen blir färdig så är det dags att åka till päronen för att skriva ut lite papper till försäkrningskassan, sedan låna ett kuvert och frimärke av pappa min. HAHA "som vanligt" Efter detta är det dax att posta brevet så det kommer fram, sedan drar vi nog ut till havet en stund i det fina vädret. Om inte så hittar vi ju något annat roligt på vägen ;)

Helt slut

Helt slut. - Nu är jag helt slut i hela kroppen, varit borta sedan halv tio tiden fram tills nu. Efter mormor och morfar körde vi in om Erikshjälpen i Åkarp för att se om man kunde hitta såna saker man har schampo i. Ni vet sånt man hänger upp så inte allt står på badkaret. Men tyvärr varför ska man finna det man söker?!

Sedan åkte vi hem till Billys mamma och syster på en Go fika och tog det lugnt en stund. Älsklingen tog även med ännu lite saker, så det inte blir så mycket kvar vid flytten. Efter ett tag bestämde vi oss alla för att åka ut till Nova i Lund för att Bella skulle byta en ny klänning som hade gått sönder och köpa en ny till sin skolavslutning imorgon. Själv skulle jag finna mig ett par sköna billiga skor. Det fick bli fake Converce inne på Skopunkten. Toppen, nu kanske man kan gå utan att få så ont i fötterna?! Vi lär se hur det blir med det!

Nu sitter jag i soffan och har så ont i magen och halsen. Får vila ryggen också lite innan jag börjar med att hjälpa älsklingen att packa upp allt


Barnmorskan

Barnmorskan. - I morse va älsklingen och jag hos våran barnmorska för att se hur lilla Smulan låg och hur hennes hjärta slog. Smulan låg neråt med huvudet som hon skulle och hjärtljudet var super, det låg på 150. SF måttet va 29 och var också superbra! Blodtrycket va mycket bättre denna gången, vilket va skönt att höra. Men har ju HB på 100 så det har sjunkit ännu mer än vanligt. Men det får vi fixa med lite järnrik mat och hjärndroppar :-)


Hos mormor & morfar

Hos mormor & morfar. - Nu är vi hemma hos babys mormor och morfar på lite besök. Baby hjälper till i trädgården och själv sitter jag här med Zakimbo och har gjort en midsommar krans till honom. Men inget Zakimbo gillar precis. Middag kommer vi äta här också ska bli så dajligt kan ni tro. :-)


Armbandet som betyder mycket

Armbandet som betyder mycket. - Igår fick jag äntligen hem mitt efterlängtade armband som jag och frugan beställde för någon dag sedan till oss. Detta armband är inte vilket som helst, det betyder så himla mycket för mig och det är speciellt.

Om man bor hundra mil ifrån varandra så är det ganska svårt att ses när man vill. Det måste planeras och det måste sparas pengar för att man ens ska ha råd att åka till varandra vilket är så himla synd. Det är över ett år sedan vi träffades sist och jag längtar tills nästa gång kommer igen för jag saknar dig Cicci <3

Kompisarmbandet kommer jag bära på mig varje dag! <3love you ..Helsningborg

Helsingborg. - Innan min tid var för mitt teoriprov så gick mamma, pappa & jag i Helsningborg en runda. Jag trodde aldrig jag skulle komma till toppen för jag hade kramp i magen och det är tungt att gå uppför alla trappor. Men jag lyckades och det kändes underbart när man väl var framme. Utsickten var magisk och vädret var underbart!

 


Helt fantastiskt

Helt fantastiskt. - Jag kan inte riktigt förstå det, jag har banne mig mitt körkort nu och som jag har kämpat alltså. Men jag klarade av att nå mitt mål. Målet va att få det innan Smulan kom och hon är inte kommen ännu. :-D

Älsklingen och jag har precis kommit hem. Vi har varit hemma i Hjärup och överraskat hans mamma och sedan åkte vi hem till hans mormor och morfar för att berätta den glada nyheten. Alla blev super glada och fina blommor och kort fick jag också. TUSEN TACK ska ni ha!!! <3

Baby bjöd mig på resturang i Hjärup där jag fick välja vad jag ville och för min del blev det en fet PIZZA :-D som jag kunde mummsa på. Tack baby och tack alla som har grattat mig. JAG ÄR SUPER SUPER LYCKLIG JUST NU!

Fick super fina blommor och ett underbart kort och härligt goda körsbär av underbaraste mamma Anni & Bella

Fint kort med en peng och nyplockad ros & lavendel och champange av finaste mormor och morfar

Hjärtat bjöd på resturang ÄLSKAR DIG!


Fuck yeah!

Fuck yeah. - Efter allt hårt slitande och pluggande klarade jag mitt körkort idag i Helsingborg. Jag är så otroligt stolt över mig själv och så jävla glad.

Tack vare mina underbara föräldrar som har ställt upp och verkligen hjälpt mig in i det sista har jag att tacka miljontals gånger om. Älskar er som fan utan er hade jag aldrig fixat detta.

Sen måste jag verkligen ge en eloge till min fina bilskola som också har hjälpt mig som bara den med mina teorilektioner. Tusen tack!!

Nu ska jag och älsklingen fira att jag har fixat detta!!! Så jävla grymt! Otrolig känsla.


Godmorron

Godmorron. - Jag sitter här i soffan med ögonlock som hänger och en halsbränna som bränner. Och på allt detta så är jag yr och illamående idag. Just såna här dagar klarar jag mig verkligen utan och denna natten har ju varit mindre rolig också. Jag har inte sovit ett skit haft så fruktansvärt ont i magen sen när smärtan har släppt då har Smulan varit uppe och sparkat som bara den där inne. Men nu får det vara slut på klagandet och återgå vidare till min frukost och lite musik.

Önskar er alla en jätte trevlig dag!ZakimboNattuggla

Nattuggla. - Som vanligt är jag vaken, när alla andra i huset sover djupt! Jag skulle också vilja sova men det fungerar inte så. Istället ligger jag med min kära mobil och slår rekord haha. Känner mig så grym när jag slår mina personliga rekord. Synd man inte hade kunnat vinna pengar på det istället..


Trötta

Trötta. - Det är inte ofta jag säger att jag är trött. Men nu är jag det verkligen fast man ligger här i sängen klar vaken och gjort det redan sedan halv sex. Men fast jag är så trött så kan jag inte sova. Just nu har jag ont som in i helvete i magen. Och det kvittar hur jag än vrider och vänder mig så sparkar hon eller så har jag sammandragningar.

Lilla Zakimbo han bara sover och sover. Det ser så skönt ut och hade önskat att jag själv hade gjort samma sak. Baby han är på sin utbildning redan och ensam får man ligga kvar och hoppas på att dagen kan erbjuda någonting!


Smulsparkar

Smulsparkar. - Varför är det alltid samma visa varje dag?! När jag inte har tillgång till min mobil med att filma hennes sparkar så sparkar hon som mest och man ser det så jäkla tydligt och ont gör det som bara den. Men när jag väl är bredd på att få det på film, visar hon vad hon går för då? Nä då är hon istället blyg och det syns inte alls så på filmen som jag själv ser det i verkligheten. Men här fick man ändå tillslut ett litet klipp på henne.


Vecka 31+2 (Vecka 32)


Gips magen

Gips magen. - idag fick baby köpa två till rullar med gips då magen hade gått sönder lite. Nu ligger jag ännu en kväll på tork och Smulan sparkar och rör sig som bara den just nu. Sjukt ont gör det och jag kan inte mer än bara ligga still och andas mig igenom detta. Jag hoppas verkligen nu att magen kommer bli bra!!


Converse skor

Converse skor. - Nu har mammas och pappas granne virkat två på små converse skor till lilla Smulan. Blev super glad att vi äntligen har såna nu till henne. Och vad jag har hört så håller hon på med ett par till som ska bli vita och svarta.


Visst är dom fin fina :-)Snart är allting fixat

Snart är allting fixat. - Idag var jag och baby på Burlövcenter och storhandlade hem det som behövdes. Och vi tyckte att vi skulle fixa med Smulans alla saker som man har för att rengöra henne i rumpan och smörja in henne varje dag. Jag tror detta är allt som behövs, men ändå så vet jag inte och kanske någon mamma som läser min blogg annars kan hjälpa att komma på något annat som mer behövs.

Sen så köpte jag äntligen såna skydd till vagnhjulen också idag. Nu slipper man tänka på vad vagnen ska stå på för att det inte ska bli skitigt i lägenheten. Sen är det ju toppen då man alltid har dom med sig som när man ska hem till någon annan..

Nu känns det som snart allting är fixat och klart tills hon ska komma till oss.Tråkiga Söndagar

Tråkiga Söndagar. - Imorse när jag vaknade upp till verkligheten, så tänkte jag att det var lika bra att ta tag med tvätten.

Så vi klädde på oss och gick ut med lilla Zakimbo. Men så vanligt möts man av folk som står och stirrar ut en från balkongerna för att se vad Zakimbo gör. Men inte nog med det för när vi gick på gräset ställer sig en kärring vid sin uteplats längre bort och står kvar och glor för Zakimbo skulle sätta sig och skita, hon ser jag står med en bajsbåse och jag började ryta högt så hon hörde "vad fan är problemet, måste man stå och glo" hon gick in med en gång! Tror dom vi är dumma i hövve bara för vi är unga?! Vi tar alltid upp efter Zakimbo ALLTID och det gör inte ens kärringarna som är med i styrelsen här!! Handlar om sunt förnuft.

Nu sitter vi alla och äter frukost och jag blev sugen på ägg med sill haha så nu ska jag njuta av det och ett glas yoghurt!


Ett fint minne

Ett fint minne. - Nu håller vi på att föreviga magen. Känns bara jobbigt att ligga helt stilla såhär länge och ha värkar på detta. Men ska bli så kul sen när allt är klart.. När gipsen har torkat i en timme nu, så tar man av det från magen och låter det torka i ett dygn till!!


KärlekVecka 32 <3


Lördag

Lördag. - Jajamään och detta började med att jag med en gång gjorde mig klar på morgonen för att bara beredd på om man skulle iväg någonstans. Eftersom Baby hade ont i magen och inte mådde bra så åkte jag iväg med mamma och pappa till Centersyd för att hjälpa hitta klänning till mamma. Men det var inte bara mamma som hittade sig något fint, även pappa handlade. Han har blivit en armbandsb*g vilket är så kärt så jag hittade ett ur snyggt läderarmband med silver inne i skåpet på ur och penn. Själv letade jag verkligen inte efter något så jag brydde mig inte så mycket. Bara skönt att få komma ut liksom.

Jessica ringde när jag var på Centersyd och undrade om vi kunde dra på IKEA idag, så när vi åkte hem igen så stod hon där på min parkering och vi körde med en gång. Där fann jag ett par nya fina skålar till lilla Zakimbo och lite andra saker.

Åkte hem och gick ut med lilla Z med en gång, sen in i köket och gjorde maten till oss. Nu är man mätt och belåten och känner att Smulan rör sig i magen på mig..


Kycklingpytt från IKEA!

Redo för middag som vanligt <3


Nu ska vi på kalas

Nu ska vi på kalas. - Det var skönt att äntligen få göra sig lite fin för att gå på kalas. När man bara är hemma bakom fyra väggar så bryr man sig inte så jätte mycket om vad man har på sig eller hur fan man ser ut i håret. Men snart kommer Anni och hämtar oss, sedan blir det att dra hem till henne i Hjärup för att fira henne.Bananrulltårta till svärmor

Bananrulltårta till svärmor. - Nu har vi stått i köket och bakat en fin tårta till kalaset senare idag. Anni jobbar hela dagen lång, så vi ville hjälpa henne med tårtan. Hoppas bara den blir lika god som hennes brukar vara :-)

GRATTIS älskade finaste ANNI

GRATTIS älskade finaste ANNI. - Idag fyller du år och är redan kvinnan i dina bästa år. Detta ska vi fira med tårta och sång och såklart paket. Jag hoppas du kommer få en underbar dag och jag önskar dig en riktigt trevlig födelsedag. Här nedanför kan du få lyssna på din fina sång som vi sjunger för dig :-) <3

Många pussar och kramar från oss alla till dig!


HIPP HIPP HURRA HURRA HURRRRRAAAAAAAAA <3<3


Mama


Vecka 32

Vecka 32. - Jag kan inte fatta, var tar tiden vägen? Det är sjukt att det ska få gå såhär fort. Känns inte det var så länge sedan man satt och tittade på sitt gravtest den 13 December och trodde inte att det skulle vara sant. Men hon är så livlig lilla tösen i magen. När jag står och när jag går känner jag henne sjukt mycket nu också och har gjort ett bra tag. Men hun rör sig verkligen 24 timmar om dygnet och ibland känns det som hon ska försöka trycka sig ut ur magen.

77.9% av graviditeten har passerat. Och jag har bara 62 dagar kvar till beräknad BF. Helt galet och jag längtar så himla mycket efter dig min lilla skitunge. Mamma älskar dig så otroligt mycket och känner en sån glädje varje gång du kickar mig.


Vecka 32


Zakimbo & Mamma Time

Zakimbo & Mamma Time. - Hela morgonen har vi legat och myst och pussat varandra. Tills jag inte orkade ligga kvar mer, tog på mig några kläder och frågade den lille om han ville ut och kissa bajsa. Varför skulle han inte vilja?! Så vi sprang ut och busade på gräset utanför och han gjorde sina behov. Sen var det dax att gå hem igen och fixa med disken och frukosten..

Ibland tror nog Zakimbo att han är mer som en människa än en hund. Och ja det låter kanske korkat, men jag behandlar inte alltid honom som en hund iheller. Dom har så få år att leva och det tycker jag man ska göra till speciella år så dom alltid kan minnas att dom har levt ett så jävla bra liv. Lilla Zakimbo lever lyx liv gemfört med andra hundar och det skämms jag inte för att säga. Han är min ögonsten och jag älskar honom så otroligt jävla mycket.Vad ska man säga?!

Vad ska man säga?! - Är det inte det ena så är det något annat som inte är bra. Jag fick en akut tid till min vårdcentral eftersom barnmorska direkt nekade en tid till mig.

Jag fick reda på att jag hade ett oerhört lågt blodtryck som ligger på 85/40 vilket kan göra att man inte mår så bra, man kan bli trött och vara yr. Sedan mitt HB värde låg på också lågt på 101. Det är ju inte konstigt att man mår som man mår.

Kollade min hals, vilket såg bra ut i mina öron var jag förkyld som han kallade det. Mitt socker värde va hur bra som helst. Så det sista han sa till mig var att vila mycket och att ta det lugnt inte anstränga mig.

På vägen hem så ringde prenatal tillbaka och till henne berättade jag då allting med mina värde och så. Även hon blev chockad över det otroligt låga blodtrycket. Och blev detta värre med huvudvärken som jag haft sedan igår så skulle jag ringa till dom igen! Vi får la se hur det blir. Hoppas jag snart mår bättre iaf.

Ligger i sängen suger på karameller och tittar på andra avenyn. Skönt ibland att bara ligga och inte göra något när man inte är hundra procent bra.


Lille lille du

Lille lille du. - Nu har Zakimbo och jag legat och halvsovit tillsammans i sängen. Han hade sin lilla tass på min kind och njöt av att få extra kärlek. Älskar när man myser tillsammans med honom. Nu sover han sött på kudden bredvid mig och jag känner mig så lycklig när jag ser honom. Zakimbo älskade lille du, älskar dig!


Uno & Harpan

Uno & Harpan. - När jag och pappa var på loppisen innan idag, hittade jag ett riktigt UNO för endast 15:- vilket klipp hihi. Så innan B skulle sova fick det bli några rundor UNO. Lilla Zakimbo skulle ju såklart också bara med, men han somnade sött bredvid.

Nu sover alla utom jag och Smulan. Tittar på Andra Avenyn och spelar UNO & harpan på mobilen som vanligt. Wiiieeee slår även mina rekord!


Dagen

Dagen. - Nu har ännu en dag passerat och nått sitt slut. Vad har man då hittat på för skoj idag?! Pappa och jag har varit på loppis och sedan så har man bara varit med mamma och pappa, pratat skit och ätit gott. Sen på kvällen åkte vi och handlade och en runda som gammla goa tider.

När jag kom hem så hade jag fått en räkning av TELIA igen som var jävligt hög. Vilket den inte skulle vara eftersom jag hade blivit lovad deras misstag som dom hade gjort. I telefonen stod jag och förklarade allting ännu en gång samtidigt som jag lagade mat till mannen och mig tills han skulle komma hem. Men för att göra en lång historia kort så slapp jag den dyra räkningen eftersom jag fortfarande inte hade fått mina 3000 gratis sms liksom i mitt abonnemang. Så från 1337:- till 534:- är ju perfekt. Nu hoppas jag TELIA att ni skärper er så jag inte nästa månad igen måste ringa och berätta samma historia om och om igen.


Ny dag, med nya tag

Ny dag, med nya tag. - Idag är det inte alls en bra dag för mig. Jag mår så jäkla illa och är så yr. Natten har varit katastrof dessutom. Jag har haft riktigt mycket värkar i magen och sammandragningar som det kändes som hon skulle titta ut när dom helst. Fick försöka ta det lugnt och andas igenom smärtan och försöka blunda och tänka på annat. Men det är inte så lätt när man har kramp från höfterna till fötterna iheller. Just nu bara längtar jag tills du kommer till mammas bröst Smulan. Älskade älskade finaste du <3

Ska snart ringa min pappa och se om han vill ut på lite äventyr och kanske så hittar man något gott att kränga i käften där hemma. Haha, mat är min stora passion just nu.

Idag känns örat mycket mycket bättre och jag hoppas verkligen att jag lyckas hålla mig borta från infektion och skit. I andra örat så har jag för längesedan gjort en piercing i den lilla tappen där jag igår bytte smycke till det. Och idag fick det bli lite earcuff på allting :)

 


Nu vart det klart!

Nu vart det klart! - Jajamään, jag chockar er alla och visar stolt upp mitt öra med tre piercingar på plats. Men jag har aldrig varit med om desslike så jobbigt detta var. Att trycka hål är inga problem, men att få in det är en annan sak ska jag få be om att tala om. Den första jag gjorde som sitter längst ner tog en kvart innan man fick igenom smycket efter jag gjorde hålet. Det är ju bara för att det är massor med brosk som flyttar sig hela jävla tiden.

Och jag kan ju säga att man är ju mycket känsligare som gravid kvinna också. Smärtgränsen är inte den samma som den har varit. Men det är inte humöret iheller om vi säger så! Jag blev så jävla förbannad i slutet att speglen åkte i golvet och slogs i sönder i tusentals bitar. Jag hatar mig själv när allting bara svartnar och jag blir såhär arg för typ ingenting. Men samtidigt skämms jag också och vet att jag gör så jävla fel som visar mina taggar på ett sånt sätt. Tyvärr blir man inte sig lik när man väntar barn. Jag hoppas jag blir snälla Elina sen igen ;~DSaknar

Saknar. - När vi skulle hem igen efter att ha varit hemma hos mamma och pappa på middag idag, så ville Wilma också följa med. Men det fick hon inte, så när vi stod där ute utanför fönstret och tittade upp så ser man lilla Wilma stå där och titta på oss. Hon kommer att sakna Zakimbo som fan, och Zakimbo kommer att sakna henne såklart! Äkta kärlek mellan dom två <3

I morse satte jag på ett klipp med Zakimbo när han ligger och suttar på sin leksak. Wilma satt och tittade på hela klippet och tillslut så gick hon fram till skärmen och pussade den. Naaow!!

På andra bilden sover dom sött på mammas och pappas soffa när vi åt middag.


Lilla snäckan i fönstret på andra våningen!!

 


Mamma & Pappa är hemma igen

Mamma & Pappa är hemma igen. - Jag skäms inte för att säga det, men det är så skönt att ha dom hemma igen och jag har verkligen saknat dom. Många kan säkert tycka det är töntigt men jag bryr mig inte ett dugg om vad ni andra tycker om denna saken.

Kollade på deras foto som dom hade tagit i dom är 14 dagarna som dom varit i Grekland. Där såg ju riktigt nice ut om man säger så och inte fan hade man tackat nä till en sån resa inte. Men snart kommer väl sommaren hit också får vi ju hoppas på, så man kan få lite färg och få känna på havet i Sverige.

Mamma & Pappa, jag älskar er jätte mycket <3Spel

Spel. - Som varje kväll/natt så ligger jag nerbäddad i sängen och spelar spel på min IPHONE. Hatar att jag inte är trött om nätterna så jag kan somna med en gång. Men här ser ni mina favorit spel som spelas varje varje kväll/natt. Fan jag tror jag är besatt.


BB FINAAAAL!!!!

BB FINAAAAL!!!! Vi ligger här i sängen och tittar naturligtvis på Big Brother finalen. Naturligtvis så äter jag kladdkaka också haha. Måste ju fira eller vad säger ni?! ;~)


Ta hand om sig själv

Ta hand om sig själv. - Idag har jag försökt att ta hand om mig själv lite mer än vanligt. Gjort en hårinpackning, gjort vid mina långa naglar, målat tårnaglar, förgat ögonbryn, tagit ett långt bad och gjort en fotlänk!! Nu har jag mycket mer energi.


Pizza

Pizza. - Haha, är vi feta eller är vi hälsosamma?! Vad jag har fått höra så äter vi rätt mycket godsaker. Men sen kommer jag alltid med förklaringar till allting också. Firar vi inte det ena så firar vi det andra eller så är det fredagsmys, lördagsmys. Eller vad brukar jag mer säga?! Haha vi njuter av varje dag sv livet är det vi gör! Men bara synd att allt gott är onyttigt och gör en fet. När det mesta som är nyttigt är blä för min strupe och smsklökar..

Idag beställde vi hem pizza till dörren bara för vi har varit sjuka här hemma och tyckt synd om oss. Då passade detta utmärkt tyckte vi. Sen så är det ju FINAL ikväll i BB .. Så då får man fira det också!


Kärlek till hål i öronen

Kärlek till hål i öronen. - Jag älskar när man inte har som alla andra. När man har tråkigt så söker man på allting skit som finns att söka på. Nu vet jag vad jag ska göra nästa gång jag ska plåga mig själv. Jajamään det blir som på bilden här under. Men dock blir det att jag själv gör detta än att gå till en piercare som ska ha 500:- minst för någonting jag själv kan göra. Och ni som känner mig vet vad jag går för :-)


Personliga skal

Personliga skal. - Nu när jag kollade runt på lite olika sidor så hittade jag tillslut en sida där det fanns ett nytt skal man kan göra till sin IPHONE, vilket jag tyckte va lite roligt.


Men roligt ändå att sitta här med massa foto :-)


Rensat från skit!

Rensat från skit! - Jag fick en energi kick och började rensa i hela badrummet från all skit som man inte använder eller som nästan var slut. Nu är där städat och fint i badrumsskåpen och skurat överallt har jag också gjort där inne. SKÖNT!

Tvättstugan går allting som det ska. Nu ska det bara få allting torrt. Men det roligaste av allting va att när jag kom ner och skulle ta ut tvätten så va fisken på framsidan. Så det såg ut som den hade simmar i tvättmaskinen ;-)

Dax att återgå med städningen, men har fått vila nu efter tvättstugan på grund av att jag Kräkt igen. Jävla skit att må såhär :-/ men det är bara att ta upp hakan och kämpa vidare..


Mys, städ, tvätt, sjuk

Mys, städ, tvätt, sjuk. - Har redan satt in en maskin tvätt och väntar på att tiden ska rulla tills nästa maskin ska in. Sen blir det nog att ta och städa här igen. För jag får jävlar ta mig panik! Och det är inte så lätt när vi bor trångt för dammet kommer snabbare också då. Men men kommer bli många pauser då jag är fortfarande sjuk och mår jätte dåligt!

Hundarna är helt underbara, ligger och myser tillsammans sen busar man och sedan dax för att sova lite i solen. Kommer bli tomt utan Wilma då mina päron kommer hem imorgon från sin härliga resa. Men men vi får la se hur det kommer gå!


Sjuk sjukare sjukast

Sjuk sjukare sjukast. - Jag har inte sovit en blund på hela natten, har haft så ont i hela kroppen, halsen har varit förskräcklig och mitt huvud har känts som det skulle explodera.

Idag har jag feber och är riktigt jävla sjuk. Kräkts hela morgon och förmiddag, hostar som bara den och huvudet gör fy farao ont så jag vet inte vad jag ska ta vägen.

Det sjukaste som hände nyss va att jag hade fått lock för vänster öra och då tänkte jag men fan man gör som
Man brukar. Håller för näsan och försöker blåsa ut från näsan då släpper ju locket för örat! Men när jag gjorde detta så sprutade mitt högra öga som fan. Blev skit rädd och slutade med en gång.. Trodde mitt öga skulle ploppa ut för fan! Riktigt obehagligt.

Älsklingen och jag skulle på dop idag till hans kompis. Men ja baby fick gå själv eftersom jag mår som jag mår. Vilket är så trist att ligga här hemma i sin ensamhet.. Men hela morgonen har baby varit så jävla underbar. Hjälpt mig med allting, stått i köket sju i morse och kokt nyponsoppa, torkat spyor och allting ni kan tänka er. Är så otroligt lättnad och glad att du alltid finns för mig. Älskar dig!


Lets dance finalen

Lets dance finalen. - Nu är det äntligen final dax och det är så himla mysigt och roligt. Dom två bästa är i finalen och må bästa vinna :-) Älsklingen och jag bäddar ner oss under täcket med kladdkaka, glass & coca cola ...


Lugn dag

Lugn dag. - Fan man mår bara sämre och sämre, så har legat i sängen och myst med vovvar och baby tillsammans med en bra film. Älsklingen ställde sig i köket och kokade upp lite nyponsoppa till sin sjuka lilla gravida fru, vilket jag är otroligt tacksam för..

Snart blir det att gå ut med hundarna fast vädret är skit, sedan så får vi väl gå till Konsum och handla något gott till kvällens mys!


Sjukstugan

Sjukstugan. - Jaha då har vi alla här hemma blivit sjuka. Det började med att älsklingen kände sig halv kass och det bröt ut mer och mer, han fick både ont i öron, hals och kände sig febrig. Nu är det min tur också att ha ont och vara tjock i halsen samtidigt som näsan bara rinner tillsammans med mina ögon som rinner. Skit skit skit!! Jag ville verkligen inte bli sjuk nu, det är inte riktigt läge till detta. Hoppas det snart går över så man slipper vara som en Zombie.


Dagens gravida mamma Elina


Elina´s specialare

Elina´s specialare. - Efter ett romantiskt skönt bad med baby där vi hade sjukt många tända ljus i hela badrummet, så ställde jag mig i köket för att göra en specialare macka till oss båda. Det hade blivit kvar massor med tacos bröd då vi hade ätit tacos för nån dag sen, så istället för att slänga det eller låta det bli gammalt så gjorde jag en god macka av det hela som vi rullade ihopa som en tacos. Sjukt sjukt gott blev det i alla fall och två små hundar satt och stirrade ut en under hela måltiden..Vecka 31

Vecka 31. - Det är bara nu 69 dagar kvar till beräknad BF. Men just nu tycker jag inte magen växer så mycket, den står still men såklart har min vikt ökat på vågen tyvärr. Känns förjävligt att se hur mycket man faktiskt väger nu, men när jag tittar på mig själv känner jag mig inte så fet faktiskt.

Jag har börjat få sammadragningar som tusan, vilket är väldigt väldigt obehagligt. Eftersom man aldrig är beredd på när det kommer så rycker hela min kropp till för det är inte skönt. Men lilla Smulpajen hon bara sparkar och rör sig som tusan där inne. Mamma längtar så fruktansvärt mycket tills du kommer ut min lilla goding. Spännande att få se hur du ser ut och allt.. <3


VECKA 31


Älskade finaste Zakimbo

Älskade finaste Zakimbo. - På den senaste tiden så har Zakimbo haft hosta varje dag, flera gånger om dagen. Han har alltid haft detta sedan han var bebis, men eftersom det blir värre nu känner jag mig orolig och rädd. Jag känner mig så maktlös när han sitter där och kollar på mig och försöker hämta luft, sedan kryper han upp i min famn.. Jag sitter där och försöker få honom att andas djupt och ger han vatten från en spruta.. Efter några minuter blir allt bra igen.

Idag 05.20 blir jag väckt av att han hostar som bara den. Jag upp hämta sprutan satt mig med honom och vi höll på i flera minuter tillsammans. Efter ett långt tag blev allt bra igen. Gick och la mig han började igen tillslut kunde jag inte somna om. Magen började kurrikurra så det var jag som gick med tunga steg till köket för att göra havregrynsgröt. Nu är jag mätt och belåten, men sammandragningar har jag nu till tusan och kan verkligen inte komma till ro här i sängen. Älsklingen är också nu vaken så vi ligger här och ser på Svensson Svensson istället!!


RSS 2.0