Nu har vi varit grymma

Nu har vi varit grymma. -Var ska vi börja någonstans?! Men för att börja från början så har vi möblerat om i lilla lägenheten eftersom mannen snart ska flytta in till oss. Då måste det finnas plats för hans saker också liksom, som ett datorbord och ett super stort akvarium. Ja här kommer bli möbler på möbler, men vad ska vi göra när vi bor i en etta liksom? Man får lösa allt med den bästa situationen som möjligt.

Smulans säng är flyttad, amnings fotöljen är flyttad, sidorbordet är flyttat. Nu finns här plats brevid tv:en för ett nytt datorbord som vi ska kolla på idag tillsammans med min mamma. Hoppas att det vi har sett på nätet kommer bli super för då vet vi verkligen att det får plats.

Vi har tvättat sedan halv tio imorse och det är ännu inte färdigt. Så medan tvätten har varit igång så har vi även städat hela lägenheten, vi har planterat om blommor och örter. Vi har även varit nere i källaren och rensat ut allt skit som vi har slängt och sedan har vi orginiserat där nere och lagt allting i flyttkartonger istället för att ha allting i påsar som innan.

Nu är jag hela slut i kroppen. Mannen gör middag till oss, sedan blir det att ta sig ett skönt bad tillsammans och bara njuta av tiden vi har. Sedan kommer mamma komma och då ska hon ha en massa saker som är hennes och hon ska köra oss till IKEA.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0